Wibo Bouwservice

Wibo Bouwservice beoordelingen (36)

• Review door Mariska, Heerlen
    Beoordeeld op 5 mei 2014
    2 Velux dakramen plaatsen.
    Via Werkspot de opdracht geplaatst. Snelle reactie, Wibo bouwservice is komen kijken, een prijs genoemd en zich daar heel netjes aan gehouden. Van 3 dakramen heeft Wibo er 2 gemaakt en de afwerking er van is zeer netjes. Zeker een vakman met verstand en aan te bevelen.
  • Review door Roelof Kuijpers
    Beoordeeld op 2 mei 2014

Nieuwe wanden en plafond ivm waterschade, tevens isoleren dak van binnenuit.

• Review door Yvette, Maastricht
    Beoordeeld op 1 mei 2014
    Glas plaatsen als achterwand van keuken
    Goed vakwerk alleen communicatie moeizaam en diverse malen moeten vragen wanneer er actie ondernomen werd en de achterwand gemeten zou worden, besteld/geplaatst zou worden etc, helaas kwam er niks als ik er niet naar bleef vragen. Resultaat is wel heel erg mooi!

Nogmaals mijn excuses voor de lange levertijd van het glas.

Reactie geplaatst 1 mei 2014
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Heerlen
    Beoordeeld op 6 feb 2014
    Geluidsisolatie Slaapkamerwand
    Correct en netjes verricht.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Kerkrade
    Beoordeeld op 24 aug 2013
    Deuren & kozijnen
    Zeer goede ervaringen met Wiel. Wiel is een echte vakman, denkt goed mee en geeft ongevraagd advies en tegengas als je iets wilt wat niet erg handig is. Ik heb Wiel ook ingezet voor een aantal extra klussen nav deze goede ervaring en kan dan ook met een gerust hart zeggen dat ik Wiel kan aanbevelen.
    (Bewerkt op 1 jun 2018)
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Heerlen
    Beoordeeld op 10 aug 2013
    Voordeur plaatsen
    Uitstekende klus van Wiel. Perfect op tijd en werkte non-stop hard door. Onze voordeur is perfect afgehangen. Bij volgende klussen is Wibo nummer 1.
  • Review door Penders, Vaals
    Beoordeeld op 31 jul 2013
    Vervangen van enkel- door dubbel glas
    De samenwerking met Wibo Bouwservice is prima verlopen. Na een prettige en duidelijke communicatie vooraf, zijn de nieuwe ramen snel en netjes geplaatst. Wij zijn tevreden!
  • Review door Sander, Eijsden
    Beoordeeld op 9 jul 2013
    Plaatsen dakraam
    Betrouwbare vakman, meedenkend, snel en vakkundig. Een aanrader voor je dakraam te plaatsen.
  • Review door Jan, Heerlen
    Beoordeeld op 25 mei 2013
    deuren recht inhangen
    Wiel van Booden is betrouwbaar, vakkundig en creatief. Hij komt z'n afspraken zeer correct na. Het was een plezier om ons technisch probleem door hem te laten oplossen. Chapeau, Wiel. Als we je weer nodig hebben, melden we ons graag.