W.J. Kersten B.V.

W.J. Kersten B.V. beoordelingen (244)

• Review door R. Verdegem, Zoetermeer
    Beoordeeld op 30 aug 2010
    Water en gasleidingen verplaatsen
    Nadat diverse andere aanbieders niets meer lieten horen, contact gezocht met Wilco. Werd snel teruggebeld en afspraak gemaakt om werk te bekijken. Direct prijs afgesproken. Werk in twee delen (door meedenken van Wilco) perfect uitgevoerd.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Papekop
    Beoordeeld op 30 jul 2010
    Verplaatsen cv-ketel
    prima vakman. zeer tevreden over het werk
    Beoordeeld op 26 jul 2010
    Vervangen CV ketel
    Wilco heeft goed werk afgeleverd, volgens afspraak.
    Beoordeeld op 22 jul 2010
    Ophangen van Keramag zwevend toilet
    Wilco is een specialist! Op tijd, snel, vakkundig en ontzettend netjes!
    Beoordeeld op 21 mei 2010
    3 radiatoren vervangen (stadsverwarming)
    Prima vakman, komt afspraken keurig na en levert goed werk af.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Leidschendam
    Beoordeeld op 5 mei 2010
    Vervangen wastafel/bak
    Wilco is eerst geweest om de situatie te bekijken. Hierbij gaf hij eerlijk advies (zelf een wastafel aanschaffen was veel voordeliger volgens hem) en kwam hij met ideeen hoe wij het eea het mooiste en beste konden oplossen. Daarna direct een vervolgafspraak gemaakt. Wilco is vriendelijk, werkt snel maar ook netjes en levert een prima klus af. De prijs was conform afspraak. Ik ben een tevreden klant en bel hem zeker nog een keer als ik vergelijkbare werkzaamheden moet laten uitvoeren.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Leiden
    Beoordeeld op 4 mei 2010
    Vervangen van single ketel voor combiketel en omleggen leidingen
    Zeer tevreden, vakkundig en vriendelijk, goede oplossingen, en betrokken.Naast deze klus heeft hij ook de hele electra vervangen. Beide klussen goed en conform afspraak gedaan. Volgende klussen gaan we zeker naar hem toe!
    Beoordeeld op 3 mei 2010
    Buitenkraan in voorgevel plaatsen
    Hij heeft de opdracht niet goed doorgelezen. Doet wat hij denkt goed genoeg is.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Leiden
    Beoordeeld op 25 apr 2010
    Leidingwerk
    Prima resultaat, overlegt goed. Maar... - Is goed in extra kostenposten opvoeren, zoals materiaalkosten die niet in de prijs inbegrepen zaten. Uiteindelijk bleek de prijs dus veel duurder (bij eindprijs zit nog wel een extra radiator) - We moesten ook zelf nog materiaal bij bouwmarkt halen (sifon). - We hadden nog veel meter koperpijp liggen die hij wel wilde hebben. Uiteindelijk bleken we hier geen korting op de prijs voor te krijgen. - Toen de wasbak bleek te lekken duurde het een week voordat de reparatie plaats kon vinden.