Varela Schilderwerken

Varela Schilderwerken beoordelingen (107)

• Review door Jan, Nieuwerkerk aan den IJssel
    Beoordeeld op 15 dec 2020
    Renovlies behang: 35 m2; 1 kamer
    Wanneer je een klus rondom je huis hebt, dan is dit een goed adres om het zorgeloos te laten uitvoeren. Goede afspraken, netjes gewerkt en er kan opgeschaald worden als het nodig is. Zeker voor herhaling vatbaar. Jan Meijvogel.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Bleiswijk
    Beoordeeld op 6 nov 2020
    Schilderwerk buiten: Deuren, Kozijnen
    Meneer Varela heeft goed werk geleverd, en kwam de afspraken goed na. Daarbij goede oplossingen bedacht voor deur waar een rotte plek in bleek te zitten.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Achthuizen
    Beoordeeld op 29 aug 2020
    Schilderwerk buiten: Kozijnen, Boeiboord; 4 kozijnen
    Vriendelijke hardwerkende schilders. Prima werk uitgevoerd en goede advisering. Alle buitenkozijnen en kapplanken kunnen er voorlopig weer tegenaan. Een volgende keer ga ik weer voor Varela.

Hartelijke dank voor u review en ons samenwerken. Jullie zijn prachtig mensen vol op aandacht. veel plezier met jullie prachtig woning. Met vriendelijke groet, Varela schilderwerken.

Reactie geplaatst 29 aug 2020
  • Review door Fred, Krimpen aan den IJssel
    Beoordeeld op 14 aug 2020
    Schilderwerk buiten: Deuren, Kozijnen, Dakgoten, Boeiboord; 6 deure...
    Varela Schilderwerken (Domingo) heeft alles aan de buitenkant van mijn huis geschilderd. Wij zijn erg tevreden over het afgeleverde werk, over 5 jaar mag Domingo weer komen! Domingo doet wat is afgesproken. Qua prijs /kwaliteit is het een prima keuze.
    (Bewerkt op 15 aug 2020)

Hartelijke dank voor ons samenwerken en voor al service. Nog bedankt. Groet , varela schilderwerken.

Reactie geplaatst 15 aug 2020
  • Review door Ineke , Delft
    Beoordeeld op 29 jul 2020
    Schilderwerk buiten: Deuren, Kozijnen; 3 deuren; 7 kozijnen
    Super goed werk geleverd voor een zeer goede prijs zeer vriendelijk en uiterst behulpzaam. Echt verstand van zaken, denken ook echt met je mee! Echt een goede aanrader. Volgende keer kom ik zeker weer bij hun terug! Al met al een hele prettige ervaring 👌
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Dordrecht
    Beoordeeld op 20 jul 2020
    Schilderwerk buiten: Deuren, Kozijnen, Dakkapellen, Boeiboord, Schu...
    Huis is netjes geschilderd . Ook zijn de rotte plekken netjes met epoxy behandeld. Ramen netjes afgeplakt en na afloop alles netjes opgeruimd. Heer Varela is aardige man die alles netjes in overleg doet.
  • Review door cecilia, Rotterdam
    Beoordeeld op 15 jul 2020
    Binnenschilderwerk: 24 m2 plafonds
    Netjes gewerkt, komt op afgesproken tijden. Hielp zelfs met het vrijmaken van de ruimte omdat dat mij niet alleen lukte.
  • Review door Folkert, Rijswijk
    Beoordeeld op 8 jul 2020
    Schilderwerk buiten: Kozijnen, Dakkapellen; 6 kozijnen; 1 dakkapel
    Varela werkt snel en vakkundig. Afwerking hier en daar slordig (verfklodder op het raam en aan de binnenkant van het kozijn), maar de prijs is erg scherp. Overall dik tevreden!
    (Bewerkt op 21 jul 2020)

Sorry meneer Folkert voor verfklodder. had ik beter moet opletten. heel goed dat u bekritiseerd, van het critici leer je wel. Dank u wel. Varela schilderwerken.

Reactie geplaatst 21 jul 2020