Technisch Installatie buro Martin

Technisch Installatie buro Martin beoordelingen (312)

• Review door Anneke, Amsterdam
    Beoordeeld op 1 feb 2016
    aanleggen cv installatie
    Heel erg tevreden met TIB Martin. Hij is een vakman, flexibel en denkt prettig mee. Bij een volgnde klus zal ik hem zeker vragen.
  • Review door Cees, Amsterdam
    Beoordeeld op 26 jan 2016
    Complete CV installatie incl. radiatoren (4)
    Service is het sleutelwoord voor Martin. De werkzaamheden (cv installatie incl. 4 radiatoren) zijn uitstekend uitgevoerd waarbij Martin zich ook flexibel opstelde toen er wat kleine wijzigingen waren. Er moesten namelijk nog wat aansluitingen gemaakt worden voor de nieuwe keuken. Daarnaast is ook de oude gaskachel en gevelgeiser netjes verwijderd en afgevoerd. Bij Martin kon ik met een gerust gevoel de sleutels achterlaten en hij regelde alles van A tot Z!
  • Review door Maria, Amsterdam
    Beoordeeld op 4 jan 2016
    Gas (en water) pijpen inkorten en klaar maken voor gebruik
    I am very satisfied with the work done by Martin. He is a real professional who does what he promise and even more as he helped me find a trustworthy timmerman to complete the work. He goes the extra mile and is very flexible. It's been a pleasure working with him!
  • Review door Tom, Amsterdam
    Beoordeeld op 15 dec 2015
    Verplaatsen CV-ketel naar andere kamer
    Martin is een ervaren loodgieter en levert vakwerk. De CV-ketel is keurig verplaatst inclusief al het bijbehorende leidingwerk. Omdat de ketel er toch af lag is alles gelijk maar even ingevet. Daarnaast heeft hij ook het leidingwerk voor de nieuwe keuken strak aangelegd. Het prettigste vind ik dat Martin denkt in oplossingen waar anderen liepen te zuchten en steunen. 'Dat ga ik ff mooi maken voor je jongen.'
    Beoordeeld op 14 dec 2015
    Leiding en afvoer splitsen tbv vaatwasser
    Martin is erg flexibel, behulpzaam en komt zijn afspraken na! Gaat pas naar huis als de klus klaar is en alles werkt, ook al loopt het uit.
    Beoordeeld op 14 dec 2015
    Aanleg CV installatie en evt. verbouwing badkamer
    Voor deze klus is de CV installatie aangelegd door Martin, maar het badkamer gedeelte is op advies van Martin uitgevoerd door een andere partij. Voor het CV gedeelte kan ik zeggen dat alles erg snel en goed is uitgevoerd. Martin komt over als iemand die veel verstand heeft van z'n vak en is prettig in de communicatie. Een minpuntje vond ik wel dat bij de intake er beter gekeken had kunnen worden naar het feit dat ik loden leidingen had, hetgeen de reden bleek dat uiteindelijk de kraan die m'n hoofdafsluiter had moeten worden op een erg onlogische plek geplaatst is. Bij de uitvoering van de badkamer zijn er wel wat opmerkingen te plaatsen maar dat valt Martin niet direct aan te merken. Advies zou dus wel kunnen zijn om wanneer met meerdere partijen in zee gegaan wordt, om daar aparte werkspot klussen voor aan te maken zodat feedback ook afzonderlijk gegeven kan worden. Wat ik verder heel fijn vond aan Martin is dat hij een offerte geeft en dan gewoon zegt dat dat is wat je maximaal betaalt en dat als het meer wordt, het zijn probleem is.
  • Review door Desi, Amsterdam
    Beoordeeld op 23 nov 2015
    waterleiding voor wasmachine
    Bekwame, betrouwbare en meedenkende vakman! Zelf naast het aanleggen van de waterleiding, geholpen met de wc bak - zonder hier kosten voor in rekening te brengen. Super vriendelijk en netjes, zelfs de hele gang is gestofzuigd. Ik ben dik tevreden en kan Martin met stip aanraden en vast zelf ook nog eens bellen voor een klus.
  • Review door Far, Amsterdam
    Beoordeeld op 17 nov 2015
    Gasleiding korter maken
    Echt een topper! Martin kwam alleen een gasleiding korter maken. Daarbij nam hij meer tijd om mij te adviseren dan waar die daadwerkelijk voor kwam. Dus totaal geen overhaaste gedoe. Hij was mooi op tijd aanwezig. Hij heeft verstand van zijn zaken en overige verbouwingen. Het is een zeer aangename persoon om mee te praten. Ik zal hem echt iedereen aanraden.
    Beoordeeld op 19 okt 2015
    Plaatsen + installeren nieuwe verwarmingen
    Mijn ervaring met Martin is zeer positief. Hij heeft alle radiatoren in ons nieuwe huis vervangen. We hadden de radiatoren zelf ingekocht. In ons huis bleken geen standaard dikte leidingen gebruikt te zijn, waardoor Martin op zoek moest naar het juiste verloopstuk, dat hij ook vond. Hij heeft alle radiatoren heel mooi opgehangen (zelfs de oude gaatjes in de muur mooi opgevuld). Wij wilden de leidingen aan de onderkant van de verwarming aangesloten hebben, zodat je geen leidingwerk aan de zijkant van de verwarming in het zicht hebt zitten. Dit heeft Martin op een zeer mooie wijze gerealiseerd. Hij heeft daarbij het huis weer netjes achtergelaten. Bovendien heeft hij de klus op een zeer snelle wijze geklaard. Ik heb Martin op dinsdag gecontacteerd, gelijk daarna kwam hij kijken en op vrijdag heeft hij alle radiatoren al gemonteerd. Tussen de radiatorenwerkzaamheden door heeft hij ook even naar ons niet werkende toilet en lekkende bad gekeken en ons daarover geadviseerd. Ik had Martin gekozen door alle zeer positieve reviews op Werkspot en dat is mij heel goed bevallen! Alle lof voor Martin die goed werk heeft geleverd, actief heeft meegedacht en ook zeer flexibel met zijn eigen werk was zodat hij ons op heel korte termijn kon helpen!
  • Review door Marloes, Amsterdam
    Beoordeeld op 25 sep 2015
    Gehele CV installatie aanleggen
    Technisch installatie buro Martin heeft recent bij mij een gehele CV installatie aangelegd. Dit was een flinke klus, gezien het huis bewoont is en er nog wat meer uitdagingen waren. Martin heeft de klus snel en vakkundig geklaard. Hij heeft gezocht naar oplossingen en is alle afspraken keurig nagekomen, en heeft nog extra werk verricht. Ik ben heel tevreden met zijn werk en de manier waarop hij met mijn contact heeft gehouden. Dat alles voor een goede prijs. Ik zou hem hierom ook zeker aanraden aan anderen. Ik ga warm de winter in!