lisa, Amsterdam
Installeren cv installatie
Ik woon in een typische jaren 1900 woning in Amsterdam Oud-West wara nog gaskachels stonden. Martin heeft bij mij de gaskachels vervangen door een gehele cv installatie in het huis. Ik heb Martin als een hele fijne betrouwbare man ervaren. Ik had drie offertes opgevraagd en Martin kwam bij mij veruit het kundigst over.
Hij nam echt de tijd om de klus op te nemen, keek overal even onder, achter etc. Zijn prijs was net ietsje hoger dan de anderen maar volgens mij kwam dat omdat hij ook het beste heeft gekeken en geluisterd wat er moest gebeuren en niet perse voor de goedkoopste (lees: minder mooie) oplossing ging. HIj dacht echt mee en heeft ervoor gezorgd dat er bijna geen buizen te zien zijn (Ik wilde mijn vloer er in de woonkamer nl niet uit). IK ben dus heel erg tevreden over Martin en zou hem iedereen aanraden. Ook heeft hij goed meegedacht over mijn radiatoren en waar deze geplaatst konden wordne. Zijn ideen daarover waren handiger dan degene die ik zelf had.
Ik heb vlakvoor Martin wilde beginnen nog een verandering in wensen aangebracht. In plaats van mijn oude balkonkast te houden wilde ik toch graag een nieuwe. In plaats van daar afwijzend op te reageren (nl dan kon hij een dag later beginnen en extra stress) heeft hij mij ermee geholpen dit te realiseren. Heel fijn!
Kortom!