Technisch Installatie buro Martin

Technisch Installatie buro Martin beoordelingen (312)

• Review door lisa, Amsterdam
    Beoordeeld op 30 okt 2016
    Installeren cv installatie
    Ik woon in een typische jaren 1900 woning in Amsterdam Oud-West wara nog gaskachels stonden. Martin heeft bij mij de gaskachels vervangen door een gehele cv installatie in het huis. Ik heb Martin als een hele fijne betrouwbare man ervaren. Ik had drie offertes opgevraagd en Martin kwam bij mij veruit het kundigst over. Hij nam echt de tijd om de klus op te nemen, keek overal even onder, achter etc. Zijn prijs was net ietsje hoger dan de anderen maar volgens mij kwam dat omdat hij ook het beste heeft gekeken en geluisterd wat er moest gebeuren en niet perse voor de goedkoopste (lees: minder mooie) oplossing ging. HIj dacht echt mee en heeft ervoor gezorgd dat er bijna geen buizen te zien zijn (Ik wilde mijn vloer er in de woonkamer nl niet uit). IK ben dus heel erg tevreden over Martin en zou hem iedereen aanraden. Ook heeft hij goed meegedacht over mijn radiatoren en waar deze geplaatst konden wordne. Zijn ideen daarover waren handiger dan degene die ik zelf had. Ik heb vlakvoor Martin wilde beginnen nog een verandering in wensen aangebracht. In plaats van mijn oude balkonkast te houden wilde ik toch graag een nieuwe. In plaats van daar afwijzend op te reageren (nl dan kon hij een dag later beginnen en extra stress) heeft hij mij ermee geholpen dit te realiseren. Heel fijn! Kortom!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Purmerend
    Beoordeeld op 18 sep 2016
    Aanleggen leidingen/afvoer i.v.m. verplaatsen keuken
    Met Martin weet je dat je een vakman in huis hebt. Klus is snel en volgens afspraak afgehandeld.
  • Review door Pieter, Amsterdam
    Beoordeeld op 29 aug 2016
  • Review door Ruben, Amsterdam
    Beoordeeld op 28 aug 2016
    Aanleg waterleiding (+- 11m) nieuwe douche en wasbak
    Martin is een geweldige vent, met kennis van zijn vak, oog voor detail, help meedenken met de klus en is bovendien een heel vriendelijke man. Hij is punctueel, op tijd en recht door zee.
  • Review door Mark, Hoorn
    Beoordeeld op 23 aug 2016
    Ophangen en aansluiten radiator
    Wat een vakman is Martin toch! Ik kan niet anders zeggen dan dat ik super tevreden ben met het werk dat hij heeft gedaan. Het ophangen van de radiator ging snel, netjes en super vakundig. Ik ben erg blij met het resultaat en kan Installatie buro Martin ook bij iedereen aanbevelen.
    Beoordeeld op 11 aug 2016
    Radiator ontkoppelen (en achterliggende muur schilderen)
    Martin kon op zeer korte termijn langskomen en heeft de klus vlot en naar volle tevredenheid afgerond. Ik zou hem iedereen aanbevelen voor vergelijkbare klussen.
  • Review door Dick, Almere
    Beoordeeld op 8 aug 2016
    Buitenkraan aanleggen
    Stipt, prima service. Netjes afgewerkt.
  • Review door PJ, Volendam
    Beoordeeld op 5 aug 2016
    Plaatsn cv ketel (ketel vervanging)
    CV ketel bleek na mijn vakantie defect, Martin reageerde via Werkspot zeer snel en kon de klus de volgende dag direct doen. Martin dacht mee, stelde een ketel voor die paste bij mijn wensen en plaatste deze vakkundig en snel. Ik zou iedereen dit bedrijf aanraden.