Technisch Bedrijf I. Broecks

Technisch Bedrijf I. Broecks beoordelingen (82)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Almere
    Beoordeeld op 3 feb 2010
    oplossen lekkage dakkapel, wellicht loodbanden vervangen + dakkapel...
    De oorsponkelijke opdracht is netjes uitgevoerd door Igor, omdat onze dakgoot ook nog met Trespa bekleed moest worden hebben we de opdracht uitgebreid omdat dat goedkoper was. Ook deze opdracht is naar tevredenheid uitgevoerd. Igor kon snel aan het werk maar vanwege de weersomstandigheden mocht hij het dak niet op. Zodra de weersomstandigheden het toelieten kon hij heel snel beginnen met de werkzaamheden! Prettig mee te werken, heeft verstand van zijn vak!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Vleuten
    Beoordeeld op 27 jan 2010
    maken van een afvoer op plat dak
    Igor kon snel komen om de boel te bekijken. Daarbij bleek dat het werk anders uitgevoerd kon worden. 's Avonds gelijk een definitieve offerte ontvangen, die lager uitviel. Hij kon vrij snel beginnen en de klus is vandaag naar volle tevredenheid uitgevoerd (ondanks de extreme kou). Hij heeft gelijk wat andere klusjes op het dak meegenomen. Fijn om mee te werken..
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Almere
    Beoordeeld op 6 jan 2010
    Lekkage, Almere
    Igor is heel snel langsgekomen. Het lijkt erop dat hij het probleem voor een veel kleiner bedrag dan verwacht verholpen. Hele vriendelijke en nette jongen die ik zeker weer zal bellen bij een volgende klus!
    Beoordeeld op 27 sep 2009
    Lekkage bij schoorsteen
    Igor heeft me goed geholpen met het verhelpen van lekkage aan het dak. Hij komt over als een betrouwbare vakman die ook goed meedenkt. ooko was hij erg flexibel. Groet Steven
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Hilversum
    Beoordeeld op 17 aug 2009
    Badkamer renoveren
    Samen gekeken hoelang er over gedaan moest worden, en wat de exacte kosten zouden zijn. Hierover was ik zeer tevreden. Igor staat bij ons op de lijst voor volgende klussen in en aan ons huis Bedankt!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Maarssen
    Beoordeeld op 15 jul 2009
    Plaatsen douchecabine
    Vriendelijk en goed!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Blaricum
    Beoordeeld op 26 jun 2009
    Diverse werkzaamheden aan dak
    Igor is een betrouwbare vakman. Hij komt z'n afspraken na. Opgeleverde werk is keurig gedaan.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Eemnes
    Beoordeeld op 10 jun 2009
    Lek in dakgoot lassen
    Hij kwam op de afgesproken tijd, gelukkig net voor een grote regenbui. Heeft gekeken, lek gerepareerd en uitgetest. Geeft garantie dat het goed is, anders komt hij terug heeft hij gezegd.