Werkspot-gebruiker uit Zeist
Controle bitumen en pannendak plus reparatie, Zeist
Igor kon op korte termijn (tussen kerst en oudjaar 2009) komen kijken naar enkele lekkages om een offerte uit te brengen. Dat was erg fijn ook gezien er ongetwijfeld veel lekkages waren die tijd, door grote sneeuwval en daaropvolgende dooi. Binnen redelijk korte termijn ging hij ook daadwerkelijk aan de slag om 3 punten (aansluiting dakkapel met schuin dak, aansluiting HWA van dakkapel, en aansluiting HWA van platdak HWA) lekkage op te lossen en te voorkomen. Wat betreft het eerste heeft hij loodschorten los aangebracht boven op de bestaande. Dit loste probleem in eerste instantie op, maar helaas verschoven de loodschorten na een jaar zodat het water er onder kwam en de dakkapel opnieuw waterschade had. Klus 2, aansluiting HWA van dakkapel zag er prima uit. Klus 3, lekkage bij aansluiting platdak aanbouw oplossen dmv vervangen kiezelbak, was in eerste instantie waterdicht alleen zag er erg slordig uit, dit gaf Igor ook toe. Hij bood aan om tegen meerprijs het netjes te maken. Hierop ben ik niet ingegaan. Helaas ging echter deze aansluiting van kiezelbak met bitumen na een jaar ook weer lekken zodat we daar ook weer waterschade hadden. Ook gezien de prijs voor deze drie klussen (613 euro), ben ik niet tevreden over de werkzaamheden.