Technisch Bedrijf I. Broecks

Technisch Bedrijf I. Broecks beoordelingen (82)

• Review door Marc, Laren
    Beoordeeld op 30 mei 2015
    Dakpannen terugplaatsen
    Prima afgehandeld. Hebben nog wat extra's gedaan voor dezelfde prijs. Zeer tevreden.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit IJsselstein
    Beoordeeld op 19 apr 2015
    Diverse klussen in en om het huis
    Igor Broecks heeft een aantal zeer uiteenlopende klussen uitgevoerd. Voorafgaand aan het uitbrengen van de offerte heeft hij alle klussen bekeken en meegedacht over de oplossingen. Wel zo prettig! De communicatie per email verliep aanvankelijk wat moeizaam en langzaam. De planning van de uitvoering van de klussen kon goed op onze wensen worden afgestemd en de klussen zijn naar tevredenheid uitgevoerd. Een klus die meer om het lijf bleek te hebben dan vooraf voorzien en ingeschat is gewoon ook gedaan. Goede service!
  • Review door Andre, Lelystad
    Beoordeeld op 24 feb 2015
    Reparatie Lekkage plat dak.
    Leuke Jonge man, die vriendelijk is en uitleg wat hij gaat doen, en wat er het probleem is. Het probleem is opgelost, en hij gaf me adviezen over wat ik verder nog kon doen om verdere lekkage te voorkomen. Er zijn geen extra kosten bij gekomen, en na inspectie voor de klus heeft hij een indicatie gegeven, en daar heeft hij zich ook aan gehouden. Goed pluspuntje. Nadat hij van het dak kwam om nog iets uit de auto te halen, had hij zijn schoenen uitgedaan voordat hij naar binnen kwam. Reparatie was netjes. Dus alleen maar positief Later heeft deze man ook nog het hele dak gedaan voor me. Dat zag er ook allemaal heel goed uit. Alles lag netjes en het ziet er goed uit. Alleen is helaas nu op dezelfde plek weer een lekkage ontstaan. Hij is een aantal keer langsgeweest. Maar helaas de lekkage is nog steeds opgelost.
    (Bewerkt op 1 mei 2020)
  • Review door huub, Hilversum
    Beoordeeld op 14 feb 2015
    schuurdak van 6 vierkante meter met aluminium rand
    Mijn ervaring met Igor Broecks is ontzettend goed. Mijn buurvrouw had een offerte gevraagd bij een bedrijf in de buurt van ons. De heer Broecks meldde zich met een bedrag van toch wel 1000,00 euro minder was. Ik kon dit eerst niet geloven, zo laag. Maar ik heb de eindafrekening betaald en het bedrag was exact het afgesproken lage bedrag. Tevens kwam de heer Broecks steeds precies op de afgesproken tijd en na 4 dagen had hij al tijd om het dakje te doen en ook dat gebeurde in een snel en goed tempo. Mijn complimenten mijn schuurdak is weer prachtig. Huub Bon Hilversum
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Baarn
    Beoordeeld op 31 okt 2014
    schoonmaken dakgoot
    Dakgoten laten schoonmaken en controleren: Dhr Broecks reageerde snel op de opdracht, nam vervolgens snel contact op na mijn mail. Netjes komen kijken en volgende dag alles geregeld. Goede eerste ervaring met werkspot.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Hilversum
    Beoordeeld op 24 sep 2014
    (Bewerkt op 7 okt 2018)
  • Review door Joop, Kortenhoef
    Beoordeeld op 25 feb 2013
    dakdoorvoer lakkage opheffen
    Aardige vent, hij kwam meteen langs om te kijken. goede prijs en er moest nog wat gebeuren. Ook netjes gedaan.