Stucadoor Emil

Stucadoor Emil beoordelingen (134)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Voorburg
    Beoordeeld op 12 nov 2022
    Stucen: 50 m² wanden; hal en trappenhuis
    Wij hebben het trappenhuis laten stucen. Dit ziet er netjes en strak uit. Wel een minpuntje is dat ze best veel rotzooi achter laten: voortuin en straat met witte voetsporen en hun afval niet meenemen. Zelfs in de groenbak was afplakspul gedumpt…
  • Review door Nina, Waalwijk
    Beoordeeld op 28 okt 2022
    Stucen: 45 m² plafonds; Woonkamer
    Super fijn geholpen, snel, vakkundig en denken met je mee.
  • Review door Oscar, Strijen
    Beoordeeld op 24 okt 2022
    Stucen: 70 m² wanden; Slaapkamer(s), Gang
    Goede afstemming vooraf over werk, omvang en prijs. Alle stucwerk is netjes uitgevoerd. Alle muren weer perfect glad. Wat puntjes van aandacht om van te voren ook even over af te stemmen, moet de vloer worden afgeplakt, zo ja, wat zijn dan de extra kosten. Geen duck tape gebruiken om de plinten mee af te plakken, die kunnen we nu ook vervangen. Op basis van de eerste dag op woensdag vrijdag nog gelijk wat andere zaken laten uitvoeren, plafonds o.a. ook dat weer perfect uitgevoerd.
    Beoordeeld op 16 sep 2022
    Stucen: 30 m² wanden; 19 m² plafonds; Woonkamer
    NIet lullen maar stucken. Snel een afspraak gemaakt, fijn contact via de whatsapp, strak gestuckt, netjes schoon gemaakt, vaste prijsafspraak per vierkante meter, meedenkende en oplossingsgerichte medewerkers. Ik ben erg tevreden met het resultaat en hoe dat tot stand is gekomen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Breda
    Beoordeeld op 19 jan 2022
    Stucen: 275 m² wanden; 60 m² plafonds; Hele woning
    Emil en zijn ploeg zijn harde werkers, daar kan je niets van vinden. Maar ik zou ze toch niet nog een keer vragen: Communicatie loopt erg slecht. Emil spreekt nauwelijks Nederlands. Al het contact gaat via Whatsapp, en nog ontstaat er discussie en onduidelijkheid. Helaas is Emil een klein wandje in de woning vergeten (kan gebeuren). Maar ik hoor niets meer van hem. Lijkt mij dat je dit alsnog even komt oplossen. Paar kleine dingen die me irriteerde: Ik moest iemand vragen niet binnen te roken. En ook waren niet alle vloeren goed afgeplakt. Al met al is de klus gedaan. Maar de volgende keer boek ik iemand anders
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Leusden
    Beoordeeld op 15 dec 2021
    Stucen: 150 m2 wanden + Behang verwijderen
    Harde werkers en op zich een goede prijs, maar communicatie is soms lastig. Kwaliteit stucwerk was voldoende, schilderwerk matig.