Stucadoor Emil

Stucadoor Emil beoordelingen (134)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Breda
    Beoordeeld op 20 feb 2024
    Stucen: 57 m² wanden; 6 m² plafonds; Slaapkamer(s), Gang
    Ze kwamen met 2 man op tijd volgens afspraak. De klus is in een dag gedaan en het resultaat ziet er netjes uit. Ik las in de recensies dat het wat rommelig wordt achtergelaten. Dat klopt wel. De taalbarrière waar ik over lees valt enorm mee. Er wordt voldoende Nederlands gesproken om er uit te komen wat er moet gebeuren. De prijs/kwaliteit verhouding is top. Als ik nog eens wat te stucen heb bel ik ze weer. Bedankt!
  • Review door Jeanine, Utrecht
    Beoordeeld op 18 feb 2024
    Stucen: 120 m² plafonds; Hele woning
    Emil heeft goed werk geleverd. Hij heeft alle plafonds en muren van mijn appartement gestuct en geverfd. Het resultaat is mooi. Hij heeft actief meegedacht en een oplossing geboden toen bleek dat er onverwacht meer werkt te doen was. Hij is zeer betrouwbaar, komt altijd de afspraken na. Ik kan dit bedrijf aanraden.
  • Review door Peter, Dordrecht
    Beoordeeld op 16 jan 2024
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Spijkenisse
    Beoordeeld op 28 dec 2023
    Stucen: 160 m² wanden; 60 m² plafonds; Hele woning, Woonkamer, Slaa...
    Taalbarrière is een minpunt, maar dat wist ik van te voren. Na afspraken gemaakt te hebben over de prijs toch onduidelijkheid ontstaan, waardoor het mij meer heeft gekost. Stucwerk zou ik een magere 6 geven omdat het op meerdere plekken licht bol loopt. Waardoor plinten niet aan de muur gekit kunnen worden. Voor een leek is het netjes gedaan. Ga je kritisch kijken dan is het om te janken. Ze waren in ieder geval de voordeligste.
  • Review door Stefanov, Rotterdam
    Beoordeeld op 20 nov 2023
    Stukadoor emil
    Emil en zijn ploeg hebben mijn woning gestuct heel snel & schone werk uitgevoerd, hun hebben mij ook veel iedeen gegeven over mijn woning ik ben zelf ook een bouwspecialist maar hun werk is echt op een andere niveau erg tevreden niet veel nadeken en in de war komen gelijk voor hun kiezen
    (Bewerkt op 14 feb 2024)
  • Review door Sandhia, Rotterdam
    Beoordeeld op 20 nov 2023
    Stucen: 60 m² plafonds; Woonkamer, Keuken
    Meneer is gister gekomen. Klus bekeken alles zwart op wit afgesproken incl bedrag. Wou alles zwart hebben. Maakt afspraak om half 7 en komt niet. Vervolgens komen ze willen ze meer geld. Ga ik op akkoord en dan laten ze me huis gewoon open en gaan weg. Hebben heel het werk niet gedaan. Ik ga aangifte doen als mijn spullen missen in huis.
  • Review door Joyce, Tilburg
    Beoordeeld op 14 nov 2023
    Stucen: 75 m² wanden; 75 m² plafonds; Woonkamer
    Waren snel beschikbaar en voor een mooie prijs onze volledige woonkamer onder handen genomen. Enorm aardige mensen die goed met je meedenken. Kan niet anders zeggen dan perfect! Ook het stucwerk is echt fenomenaal uitgevoerd. Voor onze volgende klus laat ik hen zeker terug komen!