Schut Montage Service

Schut Montage Service beoordelingen (43)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Amersfoort
    Beoordeeld op 20 mrt 2012
    Keuken Ikea Amersfoort
    Prima vakman, werkt netjes en georganiseerd. Komt ook betrouwbaar over, ik heb David de sleutel gegeven zodat ik zelf naar m'n werk kon, dat was ideaal. Nu een hele mooie keuken waar ik erg van ga genieten verwacht ik!
  • Review door Maarten, Eindhoven
    Beoordeeld op 6 mrt 2012
    Keuken
    Wij hebben een keuken laten plaatsen door Schut Montage.David gaat niet zomaar aan de slag, maar denkt goed na over alle stappen en licht je daarover in. De keuken zit er goed in en we zijn erg blij met het eindresultaat. Ook het stukwerk dat hersteld moets worden is goed gedaan. Wij hadden voor zijn komst zelf een loodgieter de leidingen laten verleggen, maar hadden dit gerust ook aan David over kunnen laten. Een all-round vakman, die zeer netjes werkt!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Arnhem
    Beoordeeld op 29 aug 2011
    Keuken plaatsen
    Vakkundig en flexibel. In augustus een keuken laten plaatsen en diverse andere werkzaamheden in het appartement. Denkt mee hoe de klus het beste te klaren is en levert alles zeer netjes af. Voor de volgende klus weet ik wie ik moet bellen.
  • Review door Arnold, Ugchelen
    Beoordeeld op 17 aug 2011
    keuken Plaatsen
    Eind juni is dhr Schut bij ons de keuken komen plaatsen. Erg vriendelijke man altijd volgens afspraak aanwezig. Hij legt alles goed uit als je vragen hebt. Hebben de keuken nu sinds een week ingebruik en zijn er erg tevreden over. Mocht iemand een keuken hebben willen plaatsen zou ik dan zeker de heer Schut aanraden. Willen onze badkamer ook nog wat veranderingen in aanbrengen dus als je tijd hebt hier ben je welkom voor een klus. Bedankt voor het plaatsen van de keuken zijn echt heel blij mee. Echt een aanrader.
  • Review door Tom, Silvolde
    Beoordeeld op 28 mei 2011
    Ikea keuken plaatsen
    We hebben een IKEA keuken laten plaatsen met Siemens apparatuur. Het resultaat is super. Een deskundige vakman die erg goed met ons meegedacht heeft. Ook "last minute" aanpassingen waren geen probleem. Er is tevens een mooie koof gemaakt en ook het stucwerk ziet er erg goed uit. Kortom: wij zijn zeer tevreden. Wanneer we de badkamer nog eens gaan aanpakken zullen we zeker Schutmontage bellen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Ede
    Beoordeeld op 28 mrt 2011
    monteren nieuwe keuken
    Dhr Schut is een zeer vakkundige en betrouwbare man. Hij denkt mee in oplossingen en houdt zich keurig aan de afspraken.
  • Review door Ron, Apeldoorn
    Beoordeeld op 4 mrt 2011
    Ikea keuken in elkaar zetten en plaatsen en enig extra werk mbt ver...
    Een zeer vakkundig man, die goed meedenkt met het oplossen van de problemen die naar boven komen tijdens het installeren. Hij levert het werk nauwkeurig en precies af. We hebben nu een goed geinstalleerde IKEA keuken, die er prachtig uitziet. Hij kwam iets boven de opgegeven prijs uit, maar dat ging in goed overleg. Het duurde ook iets langer dan begroot, maar daardoor is alles nu echt erg goed afgewerkt. We zijn erg tevreden en raden hem aan.
  • Review door lieke, Nijmegen
    Beoordeeld op 27 feb 2011
    ikea keuken plaatsen
    David is een zeer nauwkeurige en betrouwbare vakman. Communiceert helder over de uit te voeren werkzaamheden, denkt mee en draagt oplossingen aan voor onverwachte situaties. Hij heeft de keuken naar volle tevredenheid geplaatst en we zullen hem zeker vragen voor toekomstige klussen.
  • Review door Rob, Amersfoort
    Beoordeeld op 15 feb 2011
    aanrechtblok
    De heer David Schut werkt heel precies en is toch flexibel. Een prettig mens om in huis te hebben, mijn dochters van 17 en 18 misten hem toen het werk klaar was. Heel mooi en exact werk, ook het werk dat achter de kasten zit.
  • Review door Els, Nieuwegein
    Beoordeeld op 3 feb 2011
    demonteren en plaatsen ikea keuken
    Prima werk geleverd. De planning liep iets uit door een paar tegenvallers die we gaande weg tegenkwamen. Alles is goed geplaatst, super netjes afgesteld en goed afgewerkt. Dhr. Schut is heel precies in zijn werk en was elke keer ook stipt op tijd aanwezig! Je kunt duidelijk zien dat de keuken geplaatst is door iemand die weet waar die mee bezig is.