Ruud Brondsema

Ruud Brondsema beoordelingen (13)

• Review door Stephan, Anna Paulowna
    Beoordeeld op 2 aug 2011
    Aanleggen buitenkraan
    Wij hebben door Ruud een buitenkraan laten aanleggen van de meterkast naar de achtertuin. Dit via de kruipruimte. Duidelijke afspraken gemaakt en wat er gedaan zou worden en hoe. Ruud was optijd gearriveerd en de werkzaamheden zijn snel en netjes uitgevoerd, ondanks dat hij niet alle materialen bij zich had dit toch apart wezen halen om het werk te kunnen afronden. Het is een erg nette en bekwame werker en mocht er in de toekomst nog wat te doen zijn, dan zal ik zijn bedrijfskaartje zeker gebruiken om weer contact te leggen.
  • Review door richard, Sint Maartensbrug
    Beoordeeld op 1 aug 2011
    verplaatsen cv ketel
    Prima vent kwam op afgesproken tijd ,netjes en snel , voor een prima prijs. Aanrader
  • Review door J.A., Anna Paulowna
    Beoordeeld op 20 jun 2011
    keukenkraan vervangen
    Nadat ik via werkspot met Ruud Brondsema in contact kwam is de opdracht zeer snel en vakkundig uitgevoerd. Hij heeft eerst de situatie ter plaatse bekeken en een goed advies gegeven bij de uiteindelijke keuze van de kraan. Twee werkdagen later was de klus klaar. Waarbij de netheid van werken is opgevallen. Mocht ik de toekomst weer een klusje hebben op het gebied van sanitair of ander loodgieterswerk, weet ik wie ik ga bellen.