RST Bouwservice

RST Bouwservice beoordelingen (144)

• Review door Nick, Dinxperlo
    Beoordeeld op 15 sep 2020
    Binnendeuren: 1 deur; Normale deur - Opdekdeur
    Goeie snelle reactie. Hij is eerst komen kijken om zeker te weten of de maten goed waren. 3 dagen na het plaatsen van de opdracht zat de deur er in. Deze zit er nu een paar maandjes in en we zijn helemaal tevreden. Zeker een aanrader
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Twello
    Beoordeeld op 22 jun 2020
    Repareren: 4 deuren
    Prima werk geleverd. Kwam netjes op tijd, harde werker en kundig.
  • Review door Lianne, Zutphen
    Beoordeeld op 20 mei 2020
    Sloten: 3 sloten; Cilinder vervangen
    Zeer goede ervaring! Ik had een afspraak gemaakt om telefonisch contact te leggen. Ik was dit perongeluk vergeten en hij belde netjes op. Kan gebeuren:) Vervolgens heeft hij netjes ingemeten en kon snel vervangen worden. Dit was snel gebeurd en heeft vakkundig geïnstalleerd. Oude cilinders ook netjes achtergelaten. Dus goede prijs /kwaliteit verhouding voor deze man ! zou zeker in de toekomst weer contact opnemen met hem indien nodig.
  • Review door Bert, Aalten
    Beoordeeld op 2 mrt 2020
    Buitendeur plaatsen: 1 deur; Nieuwe deur installeren
    Richard heeft vandaag een gebruikte schuurdeur geplaatst. Wat een perfecte vakman. Hij heeft uitstekend werk geleverd. Ook nam hij het oude spul nog mee. Dank je wel hiervoor! Fam. ten Dolle
  • Review door Berry, Doetinchem
    Beoordeeld op 21 feb 2020
    Plafond: Vervangen
    Richard heeft zijn werkzaamheden netjes uitgevoerd, alles opgeruimd. Was op de afgesproken dag en tijd aanwezig. De prijsopgave klopte volledig, tevens werd er tijdens de werkzaamheden nog overleg gepleegd om bepaalde zaken toch iets anders e doen. Wij zijn dik tevreden over Richard.