Roovers Bos- en Boomverzorging

Roovers Bos- en Boomverzorging beoordelingen (59)

• Review door ella, Oosterhout
    Beoordeeld op 12 nov 2017
    boom snoeien
    Goed werk geleverd, kan geheel zelfstandig werken, keurig volgens afspraak gewerkt. We zijn erg tevreden. Harde werker.
  • Review door Virginia, Standdaarbuiten
    Beoordeeld op 29 okt 2017
    Tuinaarde afvoeren, 6m3, Standdaarbuiten, Noord-Brabant.
    Super goed! John heeft enorm hard gewerkt om de klus in één dag netjes te klaren. Erg flexibel qua datum. Prima prijzen. Een aanrader!
  • Review door Marielle, Breda
    Beoordeeld op 16 okt 2017
    Grote prunus boom snoeien
    Goed werk voor een leuke prijs. Hij was al snel beschikbaar. Al het afval is netjes afgevoerd. Wij zijn erg tevreden.
  • Review door Tarja, Breda
    Beoordeeld op 16 okt 2017
  • Review door Frank, Breda
    Beoordeeld op 15 sep 2017
  • Review door Henri, Breda
    Beoordeeld op 25 aug 2017
    Snoeien grote berk met klimop in achtertuin breda
    prima professioneel bedrijf welke afspraken nakomt en alles netjes en veilig verzorgd. boomklimmer en John Roovers zelf hebben prima werk geleverd en moeilijk bereikbare berk > 20 m volgroeid met klimop in achtertuin teruggesnoeid en opgeruimd tegen redelijke prijs. Verademing t.o.v. klusjesmannen die even de boom komen snoeien en geen goed werk of offertes leverden zou zou weer met Roovers boom en bosbouw in zee gaan.
  • Review door claudio, Etten-Leur
    Beoordeeld op 24 aug 2017
  • Review door J, Roosendaal
    Beoordeeld op 22 jul 2017
    2 hagen verwijderen en vervangen door gaas hekwerk met hedera
    John heeft bij ons de hagen in de tuin verwijderd en dit heeft hij erg netjes gedaan. Er diende een muurtje en een afscheiding met de buren behouden te blijven en dit was secuur werk. Onze ervaring met hem is positief, afspraken die gemaakt worden komt hij keurig na en hij is actief in het informeren van zijn cliënten wanneer dit nodig is. Erg prettig.
  • Review door Rene, Rijen
    Beoordeeld op 21 jul 2017
    Boom rooien
    John was stip op tijd aanwezig. Netjes, veilig en snel de boom gerooid. Echt een aanrader.