Rish Klussenbedrijf

Rish Klussenbedrijf beoordelingen (31)

• Review door Andrew, Amersfoort
    Beoordeeld op 4 jul 2012
    Badkamerverbouwing
    Rish Klussenbedrijf heeft de badkamerverbouwing naar volle teveredenheid uitgevoerd. Het voordeel is dat hij alles kan doen tot aan de meterkast. Wat hij heeft gedaan heeft onze verwachtingen overtroffen. Met zeer veel genot maken we nu gebruik van de nieuwe badkamer, welke tot in details is uitgevoerd. Rish heeft oog voor detail. Hij is zelf zo overtuigd van zijn vakmanschap, dat we 4 jaar garantie hebben gekregen op de verbouwing en dat is een leuke bijkomstigheid. Ik kijk met veel plezier terug op deze verbouwing en zou dan ook iedereen willen aanraden Rish Klussenbedrijf in te schakelen (one-stop-shop).
  • Review door Vincent, Amersfoort
    Beoordeeld op 24 apr 2012
    Badkamer renovatie
    Wij zijn zeer tevreden met het werk van Richard! Hij heeft uitgebreid de tijd genomen om onze wensen te begrijpen, maar was ook flexibel en dacht goed met ons mee over de mogelijkheden. Hij had veel waardevolle adviezen over zaken waar we zelf niet eens bij stil hadden gestaan. Door in het begin hard door te werken en ook in het weekend er wat extra uren in te stoppen, is hij uiteindelijk ruim binnen budget en planning gebleven. Het resultaat is een badkamer precies zoals we wilden en heel erg netjes afgewerkt. Richard is een service gerichte vakman en prettig in de omgang! Ik zou hem zo weer inhuren.
  • Review door murat, Hilversum
    Beoordeeld op 17 nov 2011
    uitbouw woonkamer
    Rish heeft bij ons een draagmuur weggehaald en een uitbouw gerealiseerd. Daarnaast heeft hij vele andere werkzaamheden uitgevoerd. Het eerste contact was zeer prettig. Binnen korte tijd ontvingen wij een zeer uitgebreide en gedetailleerde offerte. Rish vond het ook niet erg om de offerte meerdere malen aan te passen naar onze veranderende wensen. De opdracht was snel aan hem verleend. Rish en zijn broers zijn tijdig met de werkzaamheden begonnen en waren ook conform de planning klaar. Zij zijn betrouwbaar, vriendelijk en sociaal (niet onbelangrijk bij een langdurige verbouwing). Rish heeft verstand van alle werkzaamheden in het kader van een verbouwing en voert ze netjes uit. Hij luistert en overlegt goed naar/met zijn klant. Hij doet zijn best om zijn klant tevreden te stellen en te houden. Zo waren wij in de eerste instantie niet tevreden met de herplaatsing van de bestaande openslaande deuren in de nieuwe kozijn. Rish heeft dit, na overleg, naar onze volle tevredenheid opgelost. Kortom: u kunt Rish met een gerust hart inschakelen voor uw verbouwing. Dat gaan wij bij onze eventuele volgende verbouwing opnieuw doen.
  • Review door Vincent en Angelique, Hilversum
    Beoordeeld op 14 jun 2011
    Dakopbouw
    Rish heeft bij ons de afgelopen 2 maanden de zolderverdieping uitgebouwd. Wij zijn ontzettend tevreden met het geleverde werk, we hebben er een prachtige verdieping bij! Rish is een professional, hij werkt secuur, met oog voor detail, is flexibel, werkt netjes en betrouwbaar, houdt zich aan de gemaakte afspraken. Ook niet onbelangrijk, Rish overlegt indien hij onverwachte zaken tegen komt en pakt eventuele tegenvallers zonder aarzeling op. Al met al was de zolderverbouwing een project waar wij tegen op zagen, doemscenario's waarbij het regenwater door het open dak door het huis naar beneden liep, kwamen al voorbij. Maar niets van dit alles gebeurde, het dak werd 's avonds goed afgedekt en van lekkage was geen sprake. Wij kunnen Rish klussenbedrijf van harte aanbevelen en ook voor een volgende klus zullen wij hem zeker weer inhuren, al was het alleen maar vanwege de goede prijs-kwaliteit verhouding! Groet, Vincent en Angélique
  • Review door C.M., Almere
    Beoordeeld op 8 apr 2011
    Raampje/Lichtopening plaatsen in zijgevel woning
    Dit bedrijf heeftt goed werk geleverd. In het begin was er een misverstand over de grootte van het raampje, maar dit is kosteloos opgelost. Dank hiervoor
  • Review door Stolp, Culemborg
    Beoordeeld op 10 mrt 2011
    Aanbouw keuken 3x3m & overkapping
    Rish heeft bij ons een aanbouw aan de keuken en een terrasoverkapping gemaakt. In de aanbouw heeft hij ook tegels gelegd en een keuken vervangen. Hij heeft dit alles vakkundig en vrolijk gedaan en hij heeft altijd constructief meegedacht als de tekening van de architect in de praktijk wat lastig uitvoerbaar bleek. Hij heeft van heel veel bouwtechnische zaken verstand en is uw vertrouwen zeker waard.
  • Review door Steef, Amsterdam
    Beoordeeld op 13 dec 2010
    Aanbouw plaatsen 2,5m diep en 5,15 breed
    Rish, klusbedrijf is een zeer professionele aannemersbedrijf die verstand van zaken heeft. Rish denkt met je mee en is niet verlegen om iets extra`s te moeten doen. Ze hebben de klus netjes en professioneel uitgevoerd, prijs kwaliteits verhouding is perfect geweest. Ik zou Rish klusbedrijf zeker aan een ieder aanraden.
  • Review door van 't Wel, Amersfoort
    Beoordeeld op 28 sep 2010
    Schuurdeur vervangen
    Rish heeft op een zeer nette wijze de schuurdeur vervangen. Komt goed zijn afspraken na en is zeker aan te bevelen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Amersfoort
    Beoordeeld op 24 aug 2010
    Bad reparatie (bad in bad)
    Rish Klussenbedrijf heeft prima werk geleverd. de reparatie is keurig uitgevoerd. Dhr. Martha is eerst langs geweest om de schade zelf te zien, en attandeerde mij op de kitrand van het bad, die eigenlijk ook aan vervanging toe was. op de dag van reparatie had ik de keuze uit 2 opdrachtbevestigingen, 1 voor de originele opdracht en 1 waarin de kitrand van het bad werd meegenomen(oudekitrand verwijderen ne opnieuw afkitten) gelijk alles laten doen. Ik kan deze vakman echt aanraden, en ook ik zal in de toekomst nog een beroep op hem doen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Amersfoort
    Beoordeeld op 12 jul 2010
    Plaatsen van vrijstaande vaatwasser
    Ik ben tevreden, de machine is goed aangesloten. Vriendelijke klusser. De klus duurde langer dan gehoopt maar daar kon de vakman waarschijnlijk niets aan doen.