R. Keurhorst

R. Keurhorst beoordelingen (22)

• Review door Erik, Kampen
    Beoordeeld op 20 nov 2012
    Bestraten achtertuin
    Na het maken van een afspraak is Rein met zijn medewerkers 3 dagen bezig geweest. In die tijd is het hele gazon afgegraven en opgevuld met zand. Daarna alles keurig gestraat. Rein staat open overleg en komt met goede tips. Is bereid om meerwerk uit te voeren. Heeft na afronding van de klus aangegeven dat we gerust konden bellen als we toch niet tevreden waren. Kortom echt een aanrader. No-nonsense, harde werkers.
  • Review door MARCEL, Apeldoorn
    Beoordeeld op 2 nov 2012
    CONIFERENHAAG VERWIJDEREN.
    REIN HEEFT DE CONIFEREN HAAG VAKKUNDIG VERWIJDERD EN AFGEVOERD, DAARNA HEEFT HIJ EEN HARDHOUTEN AFSCHEIDING GEPLAATST. MET EEN VOOR ONS ZEER TEVREDEN RESULTAAT. REIN EN ZIJN MEDEWERKER(S) ZIJN PRIMA MANNEN ZEER TOEGANKELIJK EN MEEDENKEND. MARCEL BEKHOF, APELDOORN.
  • Review door patrick, Dronten
    Beoordeeld op 7 okt 2012
    coniferenhaag verwijderen
    vlotte offerte, netjes overleg, netjes uitgevoerd werk volgens afspraak. Kortom zeer tevreden.
  • Review door Anne, Steenwijk
    Beoordeeld op 31 aug 2012
    Graszoden leggen & coniferenhaag snoeien
    Opdracht prima uitgevoerd! Super snel, netjes en volgens afspraak. We zijn erg tevreden.
  • Review door Sergio, Lelystad
    Beoordeeld op 27 aug 2012
    100x100 tegels leggen
    Vak man! Hij weet waar hij over praat. Onze klus is boven verwachting uitgvoerd. Kwam met 3 man op tijd voorrijden en complete uitrusting. Klus is volgens afspraak uitgvoerd en tevens meerwerk direct opgepakt. Gevoel was goed dus ook tweede klus direct besproken. Week later ook deze uitgevoerd geen werkspot meer nodig als gaat om bestrating.
  • Review door Wim, Dronten
    Beoordeeld op 17 aug 2012
    snoeiwerk plus afvoeren groenafval
    Hele klus binnen afgesproken tijd en bedrag geklaard. Meedenken en onverwachte problemen soepel oplossen. Dit met een geweldige inzet, in een goede sfeer en met een resultaat boven verwachting. Complimenten en van harte aanbevolen! W.vdVelde
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Heino
    Beoordeeld op 9 jun 2012
    Verwijderen stronk van een Taxus
    Alles prima volgens afspraak.
  • Review door Pascal, IJsselmuiden
    Beoordeeld op 15 mei 2012
    20m2 gras vernieuwen
    Fijne kerel, heel druk, maar kon toch binnen een paar dagen terecht. Vliegt erover. Is izjn geld dubbel en dwars waard. In 1 woord een 10.