Postema Daktechniek & vastgoed onderhoud

Postema Daktechniek & vastgoed onderhoud beoordelingen (45)

• Review door Klant van Postema Daktechniek & vastgoed onderhoud
    Beoordeeld op 12 okt 2024

Dak renovatie & schuur isoleren

Wat zijn wij blij met Thom en zijn collega. Een snelle, vriendelijke en ook eerlijke service. Het dak ziet er heel goed uit. Helpen en denken goed mee. Ruimen alles netjes op. Thom neemt contact op wanneer hij langs komt of er bijna is. Komt nu nog terug om het laatste af te ronden maar is geen enkel probleem, niets is te gek voor hen om op te lossen. Of te wel alleen maar positieve punten en wij zullen hem aanbevelen aan anderen.
  • Review door Danny, Nieuwegein
    Beoordeeld op 3 okt 2024
    Lekkage: Lekkend dak
    Snelle, vriendelijke en ook eerlijke service. Thom en z’n collega hebben goed werk verricht. Wij zijn tevreden!
  • Review door Laurens Lekkerkerker , Utrecht
    Beoordeeld op 21 aug 2024
    Dakrenovatie: Dakbedekking vervangen; Plat dak
    Postema Daktechniek vond ik via werkspot , die zelfde dag zijn ze langs geweest naar ons dak gekeken offerte gekregen en paar dagen erna hebben ze netjes alles vernieuwd ,wij hebben een mooi nieuw dak we zijn zeer tebespreken over Postema Daktechniek & vastgoed onderhoud , ze werken netjes en leveren perfect werk .
  • Review door kees van broekhoven, Poortvliet
    Beoordeeld op 12 aug 2024

Beste Kees, Ik ben nooit bij U geweest, erg jammer dat je dit dan zo moet doen helaas woon je in een vervelende regio maar dit moet toch niet betekenen dat je me een onterechte review geeft ?

Reactie geplaatst 21 aug 2024
  • Review door Pieter, Nuenen
    Beoordeeld op 12 aug 2024
    Dakrenovatie: Dak lekkage; Plat dak
    Vakkundig team, enthousiast, en betrouwbaar. Ze hebben keurig werk afgeleverd, voor een scherpe prijs. Het contact was ook heel prettig, gaf meteen vertrouwen. Kan ik iedereen aanraden!
  • Review door Gregory, Tiel
    Beoordeeld op 3 aug 2024
    Dakrenovatie: Dakbedekking vervangen; Plat dak
    Na veel teleurstellingen, eindelijk een goede vakman getroffen. Team van Thom kwamen op tijd om te beginnen aan onze dakrenovatie. Tijdens de werkzaamheden kwamen ze onverwachtse reparaties tegen. Deze werden door Thom kosteloos gerepareerd, chapeau. Prima vaklui, zijn erg tevreden en de volgende klus staat al gepland.
  • Review door Klant van Postema Daktechniek & vastgoed onderhoud
    Beoordeeld op 3 aug 2024

Herstel goten en nok renovatie