Meubelspuiterij4all

Meubelspuiterij4all beoordelingen (17)

• Review door JF, Hoofddorp
    Beoordeeld op 11 mrt 2020
    Keuken renovatie: 10 m2; Keuken renoveren
    Heel mooi. Komt alle afspraken na. Ik ben heel tevreden. Ik raad meubelspuiterij aan.
  • Review door Anouk, Woerden
    Beoordeeld op 16 mei 2018
    keuken schilderen
    Super fijne samenwerking met de mannen van Meubelspuiterij4all. Goede communicatie en ze dachten echt met ons mee, bv over een paneel tegen de zijkant kan de kast die zichtbaar is en de koven onder de keuken. We twijfelden nog even over mijn gekozen kleur en toen kregen we een staal opgestuurd om het goed te bekijken. De keuken ziet er heel strak uit en we zijn er helemaal gelukkig mee! Bedankt!
  • Review door Rosanne, Nieuwegein
    Beoordeeld op 23 dec 2017
    Keukenkastjes folie verwijderen + opnieuw schilderen.
    Wat een topwerk hebben deze mensen geleverd. Professioneel, meedenkend, super aardig en wat een service levert dit bedrijf. Alles netjes afgewerkt en zelfs nog afgelapt en gestofzuigd toen alles klaar was.
  • Review door R., Hengelo, Gelderland
    Beoordeeld op 9 okt 2017
    Eiken bed, kast en secretaire mat grijs verven.
    Vanaf het moment van de offerte verliep alles heel goed. Duidelijke communicatie, ik werd op de hoogte gehouden van elke stap. Aan de meubels moest ook iets gerepareerd en aangepast worden. Amid heeft op mijn verzoek hiervoor een timmerman bij hem in de buurt ingeschakeld en de heel schappelijke prijs aan mij geoffreerd. Fijn dat het zo opgelost is, een totale ontzorging. Thuis werd alles weer netjes in elkaar gezet, echt vakwerkschap en sympathieke medewerkers. Ik kan Meubelspuiterij4all van harte aanbevelen.
  • Review door Fm, Heemstede
    Beoordeeld op 26 sep 2017
    Binnendeuren spuiten
    Amid en Patrick hebben het spuiten van onze deuren super verzorgd. Ze kwamen ze op halen en hielpen de laatse zware deuren los halen en tillen. Ik kreeg nog kleur advies. Het spuitwerk is heel mooi geworden en ik beveel ze van harte aan.
  • Review door edward, Heemskerk
    Beoordeeld op 26 apr 2017
    keuken hoogglans spuiten
    top bedrijf en zeer blij met het resultaat..... bedankt
  • Review door Jaimey, Utrecht
    Beoordeeld op 31 jul 2015
    Over spuiten/verven keuken naar hoogglans wit
    Wat een geweldig bedrijf!! Amid is goud eerlijk en zorgt voor een extreem goede service.. Ook de na zorg is erg goed. Wij hebben onze gehele keuken laten overspuiten en het is nog mooier geworden dan we hadden gehoopt. Mocht ik ooit nog wat willen laten spuiten weet ik moet zijn. Het is jammer dat ik geen 11 kan geven... Amid nogmaals bedankt!!!!!!!!!!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Haarlem
    Beoordeeld op 28 jul 2014
    Kast spuiten
    De kast is prachtig geworden! Mochten we ooit weer een meubelspuiter nodig hebben dan gaan we zeker weer voor Meubelspuiterij4all! Bedankt!
    (Bewerkt op 1 jan 2019)