M2-Onderhoudsbedrijf

M2-Onderhoudsbedrijf beoordelingen (79)

Beoordeeld op 27 apr 2010
    Kitwerk
    Uitstekende vakman! Kan ik aanbevelen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Houten
    Beoordeeld op 27 apr 2010
    renovatie Toilet beneden
    Aardige man, prettig om mee te werken. Opdracht heeft uiteindelijk wel vrij lang geduurd, maar dat lag niet alleen aan hem.
    Beoordeeld op 29 mrt 2010
    Dubbelglas vervangen
    Tot volle tevredenheid is de klus gedaan. Heeft ook nog een keurige buiten betimmering gedaan. Prettige afhandeling van deze klus. Wil dit bedrijf zeker aanbevelen bij anderen.
    Beoordeeld op 25 feb 2010
    voegen in douchecabine waterdicht maken
    De klus is snel en vakkundig geklaaard, netjes afgewerkt Michel denkt mee . Voor andere klussen waar ik zelf niet uit kom zal ik hem zeker weer benaderen Een aanrader
    Beoordeeld op 16 feb 2010
    Badkamerraam vervangen
    Ondanks dat het raam vanwege omstandigheden later kwam dan afgesproken, is de klus snel geklaard. Vooral over de prijs zeer te spreken.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Leidschendam
    Beoordeeld op 31 jan 2010
    Mosaic tegelelen (wand)
    Michel is een echte beroeps perfectionist. Ondanks de wat lastige beginsituatie in de douche heeft hij de mosaic tegels erg netjes geplaatst. Het is ook prettig dat tussen de werkzaamheden door (andere dag), de werkplek netjes wordt achtergelaten. Kortom: aanrader.
    Beoordeeld op 4 jan 2010
    Monteren deurbeslag
    M2 onderhoudsbedrijf heeft de opdracht keurig uitgevoerd. Dhr. van Well werkt erg netjes en is een echte vakman. Hij denkt echt mee! Ondertussen heeft hij meerdere klussen gedaan bij mij. Kan hem echt aanbevelen.
    Beoordeeld op 25 nov 2009
    Ik wil een hangtoilet, heb nu een toilet met gat in de grond
    Opdracht was wel gewijzigd, er is een staande toilet in orde gemaakt - na 1 dag al beschikbaar - binnen enkele uren klaar - aandachtspunten meegekregen voor de toekomst - eerlijke prijs
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Gorinchem
    Beoordeeld op 18 nov 2009
    doucheruimte opnieuw voegen en kitten
    Opdracht is naar wens uitgevoerd en conform afspraak. Kortom geen klachten, goed werk!
    Beoordeeld op 25 aug 2009
    kozijn veranderen in openslaande deuren
    michel doet meerdere klussen voor ons. hij doet zijn werk goed, en denkt ook mee vanuit het huis. Wat hier bij past en probeert dit zo perfect te doen.