M2-Onderhoudsbedrijf

M2-Onderhoudsbedrijf beoordelingen (79)

• Review door Reemer, Utrecht
    Beoordeeld op 3 jun 2013
    Nieuw plafond op zolder in puntdak
    Communicatief sterke handige klusser. Had wat pech onderweg maar meldde dat netjes. De klus is ruim in de tijd gedaan en hij heeft strak werk geleverd. Netjes gestofzuigd, plek was helemaal schoon en netjes. Een laatste moment aanpassing was geen probleem. Ik zou hem zo weer contacten voor een volgende opdracht.
  • Review door M.A., Houten
    Beoordeeld op 1 apr 2013
    Deur op dakterras schaven
    Michel heeft de opdracht keurig uitgevoerd. Hij ziet wat er wat gebeuren moet en denkt goed mee.Deur sluit weer perfekt en hij kan weer goed op slot. Goede vakman!
  • Review door Marjon, Utrecht
    Beoordeeld op 16 feb 2013
    Klemmende deur en 2deuren inkorten
    Prima! Michel denkt mee, geeft eerlijk advies en goed restultaat
  • Review door Leonard, Houten
    Beoordeeld op 12 dec 2012
    Meer isolerend glas in voordeur
    Communicatie per E-mail liep een beetje traag/mis, maar mondeling overleg steeds prima: vriendelijk, flexibel een meedenkend. Klus naar tevredenheid geklaard.
  • Review door Nick, Bunnik
    Beoordeeld op 11 dec 2012
    Beoordeeld op 28 nov 2012
    Reparatie tuindeuren + sluitwerk
    Michel is een echte vakman en heeft de klus goed uitgevoerd. De planning en de administratie van het geheel is een aandachtspunt.
  • Review door Martin, Nieuwegein
    Beoordeeld op 26 nov 2012
  • Review door Dennis, Nieuwegein
    Beoordeeld op 19 okt 2012
    Schuurdeur + kozijn vervangen
    Door Michel het rotte deurkozijn en de deur van de schuur laten vervangen. Dit heeft Michel keurig gedaan. Hij denkt met je mee en werkt met eersteklas materiaal. Komt gemaakte afspraken na. Ben tevreden over het resultaat en zal niet aarzelen hem bij een volgende klus weer te vragen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Vianen
    Beoordeeld op 29 aug 2012
    Gat in gipswand dichten
    Goede klusjesman die mijn opdracht netjes heeft uitgevoerd en zelfs zo aardig was om me te adviseren over een lekkage, wat geen onderdeel van de opdracht was. Ik zou hem zeker aanraden. Een minpuntje was dat hij te laat op de afspraak verscheen.