Kwb Interbouw

Kwb Interbouw beoordelingen (45)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Haarlem
    Beoordeeld op 31 aug 2015
    badkamer verbouwen
    ongelofelijk teleurstellend. De offerte kkwam vlot tot stand, tweede bezoek na acceptatie van de offerte ook goed en daarna ging alles mis. Ik heb deze vakman gemaild, per sms benaderd, talloze malen gebeld, maar werd niet opgenomen. Op de dag dat het werk zou beginnen, kwam er niemand. Gebeld, maar niet opgenomen. Toen mij vriendin laten bellen vanaf een nieuw nummer, toen wel opgenomen. Vaag verhaal met de belofte dat er diezelfde dag zou worden gebeld. Hele dag gewacht, maar geen contact. Kortom: niet ok.
  • Review door W.A.M., Den Haag
    Beoordeeld op 12 mrt 2015
    Verbouwing badkamer en toilet
    Kris, Lucas en Pavel hebben mijn badkamer en twee toiletten verbouwd. Ik ben erg tevreden met het eindresultaat en dat wil wat zeggen want ik ben behoorlijk veeleisend ! Lucas is bijzonder toegewijd en werkt secuur en dat zijn precies de kwaliteiten die nodig zijn voor tegelzetten en voor de afmontage (waaronder kitten). Pavel stuct en saust als de beste. Leuke mensen in de omgang en geen gezeur als er eens iets tegenzit of anders moet. Na afloop heb ik Kris een vervolgopdracht gegeven voor het stucen en sauzen van mijn trappenhuis (4 bouwlagen). Ik krijg complimenten van bezoekers over hoe strak dit is uitgevoerd. Het werk heeft flink langer geduurd dan verwacht, maar het eindresultaat maakt alles goed. De prijs was ook zonder meer concurrerend. Bedankt en ga zo door, mannen. Ik ga jullie in de nabije toekomst opnieuw benaderen voor een klus.
  • Review door Wil, Amstelveen
    Beoordeeld op 16 okt 2014
    Badkamer installeren
    Kris van KWB is alle afspraken nagekomen en ik heb KWB uitgekozen vanwege de goede referenties op Werkspot. KWB heeft uitstekend vakwerk geleverd, ze werken hard, het personeel is vriendelijk en ik kan alleen maar zeggen dat wij het werken met KWB van harte kunnen aanbevelen. In februari 2015 heeft KWB een nieuwe klus gedaan waar wij wederom heel tevreden over zijn. Het toilet is zo mooi geworden! En wederom harde werkers en al hun afspraken nagekomen. Een dikke 10 vanwege het vakwerk!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Zoetermeer
    Beoordeeld op 29 sep 2014
  • Review door Joyce, Rotterdam
    Beoordeeld op 14 mei 2013
    plaatsen nieuwe badkamer en tegelen woonkamervloer
    Onze complete badkamer en w.c zijn aangelegd en verbouwd door Kris en zijn werknemer. Kris heeft echt uitstekend werk geleverd voor een goede prijs. Kris heeft de badkamer precies gemaakt naar onze wensen. Kris is een echte vakman die hard werkt. Onze designtegels zijn prachtig gelegd en met minimaal snijverlies. De opdracht werd binnen de tijd afgewerkt en mbt meerwerk konden er duidelijke afspraken worden gemaakt. Achteraf hebben wij spijt dat wij niet de complete verbouwing van ons huis aan Kris hebben overgelaten. Wij bevelen Kris iedereen aan en zullen zelf in de toekomst zeker gebruik maken van zijn diensten. Kris bedankt!
  • Review door Jaap, Amsterdam
    Beoordeeld op 18 apr 2013
    Aanbouw aan bestaande woning
    Goed functioneel overleg, flexibel, rekening houden met omgeving waar men bouwt, zeer netjes, goed inhoudelijk en in uitvoering en in samengaan. Kris is echt een vakman en ook de mensen waar hij mee samenwerkt zijn echte vakmensen. Mensen die een drive in zich hebben om er iets moois van te maken. En dat is bij ons zeer gelukt. We hebben 2,40 meter aangebouwd en deze extra ruimte voelt goed. Het ziet er prachtig uit en mede door het samengaan van ons als gezin en de mensen die bij ons dit gebouwd hebben maakt het super. Heb vertrouwen in zijn/hun vakmanschap. Bedankt!
  • Review door Suzanna, Naarden
    Beoordeeld op 17 mrt 2013
    Badkamer renoveren
    Wij zijn zeer tevreden met Kwb Interbouw. Ze zijn prettig in omgang, secuur, meedenkend. Ook werken ze lekker door. Kortom een net en vakkundig bedrijf, met wie we graag zaken doen.
  • Review door Thomas, Leiden
    Beoordeeld op 31 jan 2013
    Badkamer installeren in nieuwbouwhuis
    KWB Interbouw heeft de opdracht zeer professioneel uitgevoerd. Voorman Kris is een echte vakman. Van de leidingen in de vloer, het ophangen en installeren van het sanitair tot het tegelwerk, het is allemaal boven verwachting goed uitgevoerd. We hebben geen enkel minpunt kunnen ontdekken. Met name de jongen die heeft getegeld is erg goed, hij heeft een enorm oog voor detail (zie foto's). De klus is helemaal binnen de tijdslimiet en het budget gedaan. We raden KWB interbouw zeker aan bij iedereen die een goede en niet al te dure vakman zoekt!
  • Review door Gregor, Naarden
    Beoordeeld op 13 jan 2013
    Badkamer en toilet verbouwen
    Kwb Interbouw heeft bij mij de badkamer en het toilet volledig gerenoveerd. Voor de meeste materialen had ik zelf gezorgd. In goed overleg met Kris afgesproken hoe ik het wilde hebben. Het eindresultaat is echt geweldig, helemaal zoals verwacht. De mannen van Kwb interbouw hebben prima vakwerk geleverd, goede communicatie over de planning, en dat alles voor een hele mooie prijs. Ik kan het team van Kwb interbouw aan iedereen aan bevelen.