Koele Home Design

Koele Home Design beoordelingen (167)

• Review door Stef, Meppel
    Beoordeeld op 3 feb 2014
  • Review door Jeffrey, Leusden
    Beoordeeld op 30 jan 2014
    Dichte trap (13tr) stofferen
    Snel, betrouwbaar, vakkundig en betaalbaar! Het plannen ging flexibel, en binnen twee uur was de trap af! 13 treden, zijkanten niet me gestoffeerd. Heb voor deze vakman gekozen op basis van de vele positieve referenties. Zal een eventuele volgende klus zeker weer via KoeleHomedesign laten uitvoeren en zou hem een ieder aan raden!
  • Review door Veron, Zwolle
    Beoordeeld op 16 jan 2014
    Vinyl leggen 3,60 x 2,60 meter
    Echt een aanrader. Echte vakman. Werkt vlot, netjes en nauwkeurig. Heel vriendelijk waardoor het contact wat makkelijker was en betrouwbaar. Hij is zo goed dat ik hem voortaan ga nemen voor mijn vervolg klussen.
  • Review door baris, Huizen
    Beoordeeld op 15 jan 2014
    trap stofferen
    Prima werk afgeleverd. De gemaakte afspraken zijn ook nagekomen. Een aanrader
  • Review door Eva, Hilversum
    Beoordeeld op 12 jan 2014
    Houten trap stofferen in hilversum - nieuwbouw
    Jan Koele is een echte vakman en heeft onze trap naar volle tevredenheid gestoffeerd. We zijn helemaal gelukkig met onze nieuwe trap, echt netjes gedaan! Deze vakman werkt vlot en netjes, communiceert helder en is prettig in de omgang. Bij een volgende klus weet ik waar ik moet zijn, een echte aanrader!
  • Review door Kelly, Haaksbergen
    Beoordeeld op 6 jan 2014
    Laminaat leggen eerste verdieping
    Heel netjes gewerkt. Laminaat gelegd en rolgordijnen opgehangen.
  • Review door Wouter, Utrecht
    Beoordeeld op 13 dec 2013
    Klein stukje Vinyl leggen
    Vandaag is Jan langsgekomen. Hij belde netjes van te voren met hoe laat hij kwam. In contact een vriendelijke/ spontane man. In de gang zitten veel hoekjes, maar Jan heeft het perfect strak gelegd en dat binnen een goed kwartier. Wij raden hem zeker aan, ook omdat hij er niet veel voor vraagt.
  • Review door J.Chr., Almere
    Beoordeeld op 20 nov 2013
    vloerbedekking hal leggen
    zeer prettige vakman, klus op zeer korte tijd tegen een zeer schappelijke prijs geklaard zeker aan te bevelen voor een klus, weet waar hij het over heeft.