Koele Home Design

Koele Home Design beoordelingen (167)

• Review door P., Renswoude
    Beoordeeld op 30 jun 2015
    Laminaat + ondervloer Ikea leggen eerste verdieping +/- 16,5 m2
    Snelle en heldere communicatie. Ook de afspraak was snel gemaakt en de klus kon op korte termijn worden geklaard voor een nette prijs. Het laminaat is eg netjes gelegd en Jan Koele werkt vlot en netjes. Wij zullen hem zeker bij anderen aanraden.
  • Review door Jacco, Putten
    Beoordeeld op 8 jun 2015
    Vinylvloer leggen in caravan
    Jan heeft verstand van zaken, snel en vakkundig heeft hij zijn klus geklaard. Een topper en aanrader voor iedereen
    Beoordeeld op 29 mrt 2015
    2 trappen plus overloop stofferen met sisal
    Deze vakman heeft vakkundig en snel gestoffeerd voor een mooie prijs. Als extraatje zelfs nog een inkoopmat gekregen. Service +1
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Almere
    Beoordeeld op 10 mrt 2015
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Vaassen
    Beoordeeld op 4 mrt 2015
    Trap stofferen
    Onze ervaring is zéér goed. Jan is vooraf langs geweest om de opties te bespreken. Het resultaat is uitstekend!
  • Review door Rene, Nijmegen
    Beoordeeld op 19 jan 2015
    trap en overloop stofferen
    Zeer netjes gedaan. Vriendelijke man
  • Review door Jimmy, Veenendaal
    Beoordeeld op 2 okt 2014
    laminaat vloer babykamer
    Jan heeft heel vakkundig de vloer gelegd en netjes afgewerkt.Tevens meegedacht over een nieuw rolgordijn en een hor.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Wognum
    Beoordeeld op 21 sep 2014
    PVC vloer leggen op 1ste en 2e verdieping
    De PVC vloer ligt er strak in voor een nette prijs. Zeer goede communicatie, er wordt snel gereageerd op berichten. Er werd nog het een en ander met data geschoven ivm de oplevering van de woning, maar dit was allemaal geen probleem.
  • Review door v. Tilburg, Nijmegen
    Beoordeeld op 10 sep 2014
    Trap opnieuw stofferen
    Prima ervaring met Koele Home Design. Jan Koele is een vriendelijke en kundige kerel, die rustig de mogelijkheden met ons heeft doorgenomen. De afspraak voor het stofferen was zo gemaakt, en we zijn erg tevreden over het eindresultaat. Een aanrader!