Koele Home Design

Koele Home Design beoordelingen (167)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Scheerwolde
    Beoordeeld op 19 jul 2018
    (Bewerkt op 17 mei 2024)
  • Review door Iverna, Warnsveld
    Beoordeeld op 18 jul 2018
    trap stofferen
    prima en heel netjes gedaan, kunnen Kwantum en andere vakmannen nog wat van leren! prijs zeer tevreden en in nog geen 3 uurtjes tijd klaar.
  • Review door H, Zwolle
    Beoordeeld op 9 mei 2018
    Tapijt leggen
    Ontzettend blij met het werk dat Jan geleverd heeft. Wij hebben 2 trappen 2 slaapkamers en de overloop laten bekleden door Jan, het zit er superstrak op voor een scherpe prijs. Wijhadden zelf al taptijt geregeld.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Hoogeveen
    Beoordeeld op 14 jan 2017
    trappen stofferen
    We zijn heel tevreden met Koele Home Design. De trap is opnieuw gestoffeerd en het zit er mooi strak in. Afspraken maken ging vlot en werden nagekomen. Helemaal tevreden en we zouden Jan Koele dan ook bij iedereen aanraden!
    (Bewerkt op 14 mei 2017)
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Assen
    Beoordeeld op 7 jul 2016
    trap bekleden
    de klus is keurig uitgevoerd, we zijn tevreden! Vriendelijke jongen die zijn werk snel en netjes doet.
  • Review door Menno, Sneek
    Beoordeeld op 17 nov 2015
    Vloerbedekking leveren en leggen op zolder plus stofferen vast trap...
    Na het plaatsen van de advertentie had ik snel een duidelijke mail ontvangen van Jan Koele met het voorstel om langs te komen voor een offerte. Enkele dagen later kwam Jan langs met stalen (voorbeelden) van tapijt en kon ter plekke een offerte voor me maken. Jan dacht goed mee, nam de tijd om mijn vragen goed te beantwoorden en gaf mij een betrouwbare indruk. In een ochtend heeft Jan mijn zolder en zoldertrap helemaal gestoffeerd. Het ligt er super strak in, ik ben er heel erg blij mee!
  • Review door Karel, Zwolle
    Beoordeeld op 10 nov 2015
    Leggen van vinyl op zolder en overloop
    Prima contact van tevoren. Ik was zelf niet thuis toen hij het vinyl er in heeft gelegd, maar het resultaat is erg mooi. Er waren wel een paar ver velende hoekjes te leggen maar alles ligt strak en netjes. Een aanrader!