Koele Home Design

Koele Home Design beoordelingen (167)

• Review door Jan, Nunspeet
    Beoordeeld op 20 apr 2011
    laminaat vloer leggen
    Jan Koele kwam sympatiek over. Na een goed gesprek wisten wij van elkaar wat er moest gebeuren en tegen welke prijs. Jan Koele kwam zijn afspraken na en leverde een goed stukje werk af. De laminaat vloer was prachtig gelegd. Deze man is aan te bevelen
  • Review door Barbara, Zwolle
    Beoordeeld op 18 apr 2011
    Trap bekleden
    Jan heeft ons geweldig geholpen met het bekleden van onze trap. Hij werkt keurig en snel en is ook nog eens goed met jonge kinderen. Ons zoontje van 2 was niet bij hem weg te slaan. ;-) De hele gang van zaken, vanaf de zoektocht naar het juiste tapijt tot het leggen en de betaling. Jan komt zijn afspraken na en alles liep gesmeerd. Nogmaals bedankt!
  • Review door Joop, Bosch en Duin
    Beoordeeld op 18 apr 2011
    130 m2 vinyl parket (concept Uniclic van Forinn)
    vanaf het eerste contact verliep alles zoals was afgesproken: . scherpe prijs . alles op tijd . afspraak is afspraak . geen verborgen agenda's of meerwerk . prima kwaliteit . prima service nadat het werk was opgeleverd Een aanrader voor iedereen die aan bovenstaande punten waarde hecht.
  • Review door Bianca, Vaassen
    Beoordeeld op 15 apr 2011
    Slaapkamer vloerbedekking leggen
    Geweldige service! Binnen een week een afspraak gemaakt en de vloerbedekking lag er binnen een uur super strak in. Kan niet anders zeggen dan dat we voor 100% tevreden zijn en bij een eventuele volgende klus gelijk weer aan Jan Koele zullen denken.
  • Review door J., Enschede
    Beoordeeld op 3 apr 2011
    Laminaat leggen
    Jan heeft mijn laminaat vloer gelegd. Via werkspot contact gehad over prijs en uitvoering, Jan reageerde vrijwel direct op mijn vragen, erg prettig! Vervolgens heeft hij in een dag mijn vloer gelegd, dit deed hij zonder onderbreken en/of pauze. Hij bewees een zeer harde werker te zijn, een aardige, vlotte kerel en een echte vakman! Prijs/kwaliteit is super!! Jan, nogmaals bedankt!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Almelo
    Beoordeeld op 23 mrt 2011
    bekleden trap + stootborden
    Ik heb deze opdracht laten uitvoeren door Jan Koele. Een nette jonge man die in alle rust zijn werk keurig en netjes heeft uitgevoerd.

Bedankt voor uw reactie. Daar ben ik erg blij mee. Ik hoop dat we elkaar nog eens zullen treffen. Mvg, Jan Koele

Reactie geplaatst 23 mrt 2011
  • Review door Harskamp, Meppel
    Beoordeeld op 6 nov 2010
    Laminaat leggen op zolder
    Super! Leuke, nette jongen. Laminaat lag er super snel en super strak in. Een aanrader.