Koele Home Design

Koele Home Design beoordelingen (167)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Groningen
    Beoordeeld op 5 okt 2011
    Laminaat + ondervloer leggen
    Wegens afronden van andere werkzaamheden in mijn woning, is de planning op het laatste moment nog gewijzigd voor het leggen van de vloer. Dit was geen probleem. In mijn volledige woning laminaat, ondervloer en plinten laten leggen. Ondanks alle lastige hoekjes rondom kozijnen en deurposten ontzettend mooi resultaat geleverd. Dit is mijn eerste woning,dus sowieso hartstikke trots, maar met deze vloer is het helemaal af. Bedankt Jan!
    (Bewerkt op 4 okt 2024)
  • Review door Alice, Almere
    Beoordeeld op 26 sep 2011
    Stofferen trap met sisalbekleding
    Vandaag zijn door Koele Home Design onze trappen met sisal bekleedt. Het resultaat en de afwerking zijn schitterend! We zijn er dan ook erg blij mee en kunnen Koele Home Design iedereen aanraden!
  • Review door Reno, Hoogland
    Beoordeeld op 17 sep 2011
    Trap + Overloop Bekleden
    Wij hebben 2 trappen en 2 overlopen laten bekleden door Koele Home Design. Het contact was vanaf het eerste moment zeer prettig. Na eerst een offerte uitgebracht te hebben was de opdracht snel gegeven. De werkzaamheden zijn zeer snel en vakkundig uitgevoerd volgens de vooraf afgesproken prijs en naar volle tevredenheid. Koele Home Design kan ik van harte aanbevelen. Iemand die kwaliteit en vakmanschap hoog in het vaandel heeft staan en de gemaakte afspraken helemaal nakomt. Kortom helemaal TOP!!!!!!!!!!!
  • Review door Yvonne, Huissen
    Beoordeeld op 15 sep 2011
    trap bekleden
    Mijn trap plus zijkant en overloop zijn vandaag bekleed. Jan was netjes op tijd,zelfs nog iets te vroeg. Heeft goed werk afgeleverd,zeer netjes en precies. Ben heel blij ,Ik zal ook zeker Jan aanbevelen bij vrienden ,familie en kennissen. Jan bedankt!
  • Review door Ronald, Doetinchem
    Beoordeeld op 4 sep 2011
    Laminaat legger gevraagd
    Jan is vriendelijk persoon en een harde werker. Kwalitatief top tegen een zeer scherp tarief. Aanrader voor iedereen die lamaniaat willen laten leggen in zijn of haar woning.
  • Review door Jeroen, Apeldoorn
    Beoordeeld op 10 aug 2011
    26 m2 IKEA laminaat leggen
    Jan heeft bij mij in een ochtendje 26m2 laminaat gelegd. het ligt er superstrak in en ziet er geweldig uit. Jan werkt snel en secuur. Een echte aanrader! Jan Bedankt!
  • Review door van Dalfsen, Zwolle
    Beoordeeld op 19 jul 2011
    2 trappen stofferen (open en dichte trap)
    Wij zijn heel erg tevreden over de werkzaamheden van Jan. Hij heeft niet alleen twee trappen gestoffeerd, maar hij heeft ook laminaat gelegd en hoge plinten bevestigd op de benedenverdieping en op de eerste verdieping. En daarnaast heeft hij ook nog vinyl op de zolder gelegd. En dat alles in minder dan 2.5 dag. Hij werkt niet alleen snel, maar ook heel netjes. We hebben al heel veel complimenten gehad over de mooie oplossingen die hij bedacht heeft voor drempels etc. Verder geeft hij goede adviezen bij het uitzoeken van de materialen. Wij laten binnenkort ook de raambekleding door hem verzorgen.
  • Review door Michiel, Leusden
    Beoordeeld op 23 jun 2011
    Leggen van 52m2 laminaat
    Met recht een vakman te noemen, komt afspraken na, is flexibel en levert goed werk af. Heeft uiteindelijk ook nog 4 gordijnrails opgehangen. Een aanrader!
  • Review door Marco, Utrecht
    Beoordeeld op 19 jun 2011
    ca. 60 m2 laminaat + ondervloer leggen
    Jan was op de afgesproken tijd aanwezig en heeft het laminaat keurig gelegd. Aardige, hardwerkende vent. Ik zou niet aarzelen hem volgende keer weer te benaderen. Veel succes met je eigen bedrijf!