KernGroen B.V.

KernGroen B.V. beoordelingen (35)

• Review door Rick, Tiel
    Beoordeeld op 27 mrt 2014
    Keramische tegels 60x60
    Kerngroen heeft ons keurig werk geleverd. Helaas hebben wij moeten ervaren, dat niet iedereen deze tegels ook kan leggen. Gelukkig heeft Kerngroen ons geholpen de terrastegels opnieuw te leggen. Eigenlijk niks te klagen! Mensen waren netjes,vriendelijk, op tijd en leverde na drie dagen een prachtig terras (70m2) op. Ook toen er naderhand nog iets hersteld moest worden, is er zonder problemen iemand langs geweest om het in orde te maken. Vakmensen! Tip: Mocht je keramische tegels in je tuin willen leggen, zorg er dan voor dat je een vakbekwaam iemand vind, die weet waar hij over praat.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Zeist
    Beoordeeld op 25 mrt 2014
    Complete tuinaanleg +/- 100m2
    Kerngroen heeft bij ons de complete voor- en zijtuin afgegraven en weer aangelegd (+/- 200m2). De communicatie met Dick ging meteen al goed. Hij had een duidelijk verhaal en dacht goed mee voor wat betreft de invulling van de tuin. Doordat hij meerdere tuinmannen in dienst heeft kon hij snel aan de slag wat voor ons een groot voordeel was. Over de hoveniers die Dick in dienst heeft niets meer dan goeds: de mannen zijn representatief, denken zeer goed mee, overleggen wanneer nodig en laten alles keurig achter. We kregen meteen al veel complimenten van buurtgenoten over hun werkwijze en het eindresultaat. De werkzaamheden bestonden onder andere uit: 70m2 bestrating, 75m2 graszoden leggen, plaatsen van een schommel, aanleggen van 12V tuinverlichting en het plaatsen van nieuwe bomen, planten en een laurierhaag. Al met al kan ik Kerngroen zonder meer aan een ieder aanbevelen: Vakwerk!
  • Review door Rachid, Doorn
    Beoordeeld op 16 sep 2013
    Schuttingen en deur plaatsen
    Dhr. Bothof was meedenkend over het hoe te plaatsen van schutting, flexibel en service gericht. Dag van de plaatsing waren ze keurig op tijd, eerst oude klimop en schutting verwijderd en hierna nieuwe geplaatst. Oude rommel netjes opgeruimd en meegenomen. Volgende dag een mooi bos bloemen ontvangen. Erg attent! Uiterst tevreden over kerngroen!! In het voorjaar gaan we voor een offerte om de tuin te laten aanleggen!!!
  • Review door Jan-Willem, Ede
    Beoordeeld op 11 jun 2013
    Tuin aanleggen inc. schuttingen en grondwerk
    KernGroen stond voor een fikse klus in onze tuin. Binnen 2,5 week hebben ze een ravage omgetoverd in een schitterend tuinparadijs. We hebben nu eindelijk een schitterende tuin met een op maat gemaakte veranda, nieuwe schuttingen, schitterend straatwerk etc. Alle werkzaamheden naar tevredenheid en volgens planning en budget opgeleverd. Zeer vriendelijke en vakbekwame medewerkers waar de ervaring echt vanaf spatte. De prijs was, gezien de hoeveelheid werk, ook de laatste euro waard.
  • Review door A., Houten
    Beoordeeld op 29 apr 2013
    Kunstgras leggen
    Na een zeer prettig en vrijblijvend gesprek met Dick Bothof waarin ik al mijn wensen had verteld, volgde er een offerte waarin tevens, op mijn verzoek, adviezen wat betreft andere beplanting in verwerkt was. Uiteindelijk hebben wij gekozen om naast het kunstgras leggen ook nog een boompje en klimplanten te laten verzorgen door KernGroen. Het verschil in kunstgras kan enorm zijn (hebben wij ervaren na het aanvragen van verschillende staaltjes via internet) en wij zijn erg blij met de kwaliteit kunstgras waarmee KernGroen werkt. Het contact tot aan de afspraak van plaatsing was zeer prettig, ze konden voldoen aan onze vraag het voor een bepaalde datum gereed te hebben. Op de dag van plaatsing zijn er twee hoveniers geweest, die zeer vriendelijk, netjes en precies hun werk deden. Wij kunnen iedereen KernGroen B.V. aanbevelen, ze leveren keurig werk na fijn contact en goede prijs/kwaliteit verhouding.
  • Review door Odin, Utrecht
    Beoordeeld op 14 jan 2013
    Herinrichting tuin
    KernGroen heeft aan mijn verwachtingen volop voldaan. Zeer klantvriendelijk, betrouwbaar en alles binnen tijd en budget volbracht! Professionele partij. De heren tuinmannen hebben zich ook netjes gedragen op locatie. Ik ben een tevreden opdrachtgever.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Veenendaal
    Beoordeeld op 26 dec 2012
    Tegels leggen / tuin inrichting
    Onze tuin is aangelegd door Kerngroen, met erg mooi resultaat. Een meedenkend en flexibele organisatie. Wij zijn erg tevreden.