IBO

IBO beoordelingen (36)

• Review door Cheyenna Lacroix, Beek, Limburg
    Beoordeeld op 9 sep 2025
    Wand- of vloertegels zetten: Binnen; Nieuwe installatie; 2 wanden
    Zeer tevreden over hun vakmanschap. Paar tegenslagen gehad, maar die hebben ze uitstekend verholpen. Blij met het resultaat.

Reactie geplaatst 10 sep 2025
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Maastricht
    Beoordeeld op 27 aug 2025
    Sanitair plaatsen of vervangen: Toilet; Sanitair plaatsen, Sanitair...
    Ander bedrijf via werkspot had oude toiletpot verwijderd en gaf aan niet te weten hoe een nieuwe pot geïnstalleerd kon worden en liet ons achter met een open rioolverbinding. IBO gaf aan dit wel te kunnen. Wat een fijn bedrijf dat ons niet in de kou liet staan. De situatie bleek toch iets lastiger dan ingeschat waardoor ze niet alle materiaal bij zich hadden. Ze beloofden de dag erna terug te komen met de benodigde materialen en deden dit ook. Het toilet is bevestigd en de situatie werd netjes schoongemaakt achtergelaten. Bedrijf wat beloftes nakomt, netjes werkt, op tijd komt en zich heel erg beleefd gedraagt.

Reactie aangepast 28 aug 2025
  • Review door Chantal, Hoensbroek
    Beoordeeld op 15 aug 2025
    Badkamer plaatsen of renoveren
    Wat een fijn bedrijf om zaken mee te doen. Van offertegesprek tot aan laatste uitvoering van de afwerking, alles wordt overlegd en besproken. Niet alleen is het team van meneer Ibo kundig, ze zijn enorm respectvol, netjes en lief en ze werken enorm hard! Wij zijn dan ook enorm blij met onze nieuwe badkamer! Kortom IBO bouw is wat ons betreft een echte aanrader

Reactie aangepast 15 aug 2025
  • Review door Giuseppe, Geleen
    Beoordeeld op 22 jul 2025
    Wand- of vloertegels zetten: 29 m²; Vloer; veranda
    Vakwerk afgeleverd door een echte vakman tegelzetter kwam vrijdag voor de opname zaterdag begonnen en zondag afgemaakt ze zijn harde werkers en hebben verstand van hun vakgebied IBO is ZEKER AAN TE RADEN !!!!!!! vriendelijk en zorgzaam. Kort om wij zijn zeer tevreden ik zal er ook alles voor doen om iedereen in mijn netwerken om IBO aan te bevelen.
    (Bewerkt op 23 jul 2025)

Reactie geplaatst 28 jul 2025
  • Review door Levy Robeerts, Heerlen
    Beoordeeld op 18 jul 2025
    Sanitair plaatsen of vervangen
    Wij zijn erg tevreden over Installatiebedrijf Ibo. Ze hebben netjes en kundig gewerkt en echt vakwerk geleverd. Onze badkamer ziet er super uit en alles is tot in de puntjes verzorgd. Ook werd alle rotzooi tussendoor steeds netjes opgeruimd, wat erg prettig was. Een betrouwbaar en professioneel bedrijf dat wij zeker aanraden!

Reactie geplaatst 18 jul 2025
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Sittard
    Beoordeeld op 30 jun 2025
    Wand- of vloertegels zetten: 40 m²; Vloer; Garage
    Zeer tevreden. Leveren goed en netjes werk, communicatie is goed en denken mee met de klant.

Reactie geplaatst 30 jun 2025
  • Review door Mieke Johannesma , Heerlen
    Beoordeeld op 28 jun 2025
    Wand- of vloertegels zetten: 15 m²; Vloer; Veranda
    Wat ben ik blij dat ik voor dit bedrijf heb gekozen! Zowel de afwerking van het toilet als de renovatie van de veranda zijn gewoonweg prachtig geworden. Als ik 10 sterren kon geven, deed ik het meteen. Vanaf dag één voelde het goed: hele vriendelijke mensen die hun vak met passie en zorg uitoefenen. Ze werkten keihard, met oog voor elk detail, en je merkt aan alles dat ze pas stoppen als het écht perfect is. Wat ik ook enorm waardeerde: na afloop lieten ze alles netjes en opgeruimd achter – zo hoort het. Ik kijk nu elke dag met plezier naar het resultaat en ben ontzettend dankbaar voor het mooie werk dat ze geleverd hebben. Een absolute aanrader!
    (Bewerkt op 29 jun 2025)

Reactie geplaatst 28 jun 2025
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Echt
    Beoordeeld op 23 jun 2025
    Wand- of vloertegels zetten: 60 m²; Muur, Vloer; Badkamer
    Ik heb er geen woorden voor. Het eindresultaat is boven verwachting goed. Ik durf het zelfs uitmuntend te noemen. Dit zijn echte vakmensen die precies weten wat ze doen. Ze werken volgens afspraak, ze denken mee als een andere optie beter zou zijn. Ze werken flink door, houden hun werkplek netjes en ze zijn zeer secuur. Wij zijn meer dan tevreden.

Reactie geplaatst 23 jun 2025
  • Review door Jasper Kok, Bunde
    Beoordeeld op 19 jun 2025
    Wand- of vloertegels zetten: 25 m²; Vloer; Keuken
    Ibo, dankjewel voor het leveren van een zeer goede klus, de berokkenheid tot het leveren van een top product zijn benoemes waardig. We zijn als gezin zeer content met het resultaat en zullen in de toekomst zeker jullie service en werk overwegen bij een volgende klus. Zonder enige twijfel bevelen we Ibo aan voor het leggen van tegels en zorg dragen voor een goede afwerking! Jasper en Thitima

Reactie geplaatst 19 jun 2025
  • Review door Koos Bakker, Maastricht
    Beoordeeld op 19 jun 2025
    Binnenschilderwerk: 185 m² wanden; 70 m² plafonds; Slaapkamer(s), W...
    Geachte lezer, Vanmiddag had ik een vervelend gesprek met IBO. Het betreft het volgende. Ik had wat schilderwerk uitgezet op werkspot.nl. Daarop werd direct gereageerd door enkele aanbieders. IBO reageerde ook, maar enkele dagen later. Ik had IBO gisteravond gevraagd een afspraak met mijn dochter te maken voor het bezichtigen van haar appartement waar het werk zou moeten worden uitgevoerd. Echter vanmorgen konden wij inmiddels met een aanbieder tot goede afspraken. Dus toen IBO mijn dochter vanmiddag belde, heeft mijn dochter aangegeven dat er geen afspraak meer gemaakt hoeft te worden. Toen werd het gesprek ineens onplezierig en eiste IBO een betaling van mijn dochter. Mijn dochter ging daar niet op in en verwees naar mij, naar haar vader. Kort daarop sprak ik IBO en weer werd er een betaling van mij verlangd. Ik begreep niet waarom, omdat er nog helemaal niets was afgesproken en niets tot stand was gekomen. Maar IBO redeneerde dat ik via werkspot.nl gegevens zou hebben gedeeld met h

Geachte heer, Het spijt me dat u onze samenwerking als onprettig hebt ervaren; graag schets ik mijn kant. U plaatste via Werkspot een schilderopdracht waarop ik, enkele dagen later, serieus reageerde. Op uw verzoek belde ik direct uw dochter voor een bezichtiging, maar hoorde toen dat u al met een andere schilder verderging. Dat is uiteraard uw recht, al had ik een korte melding hierover gewaardeerd. Voor vakmensen brengt Werkspot kosten in rekening zodra contactgegevens worden gedeeld, los van de vraag of de klus doorgaat. Mijn voorstel om die kosten te bespreken was dan ook een uitnodiging tot eerlijk overleg, geen eis. Ik werk altijd professioneel, serieus en met respect voor mijn klanten en reken op wederkerigheid. Met vriendelijke groet, IBO

Reactie geplaatst 19 jun 2025