Hovenier Roel

Hovenier Roel beoordelingen (316)

• Review door Herbert, Almere
    Beoordeeld op 12 jun 2024
    Tuinonderhoud: Onkruid verwijderen
    Roel heeft slecht werk geleverd voor de afgesproken €750,-. De bedoeling was om het terrein onkruid vrij te maken. Het was half werk (helaas kwam ik daar te laat achter). Ik wilde een factuur, en daardoor moest ik extra BTW betalen (terwijl ik dacht de prijs inclusief BTW was). Ik ben akkoord gegaan. Maar de factuur heb ik nooit gehad. Ik heb hem via de app 5 x hierom gevraagd en uiteindelijk heeft hij mij geblokkeerd. Ik ga aangifte doen bij de FIOD.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Lith
    Beoordeeld op 9 jun 2024
    Struiken en heggen snoeien of verwijderen: 4; Heg snoeien
    Roel heeft heel goed werk afgeleverd.Min of meer verwaarloosde coniferen die verkeerd waren gesnoeid en ook nog eens enorm doorgroeide helemaal weer in model gesnoeid, ook enorm veel onkruid verwijderd, de gehele tuin was ontploft!!!. Ik hoop dat ik nog vaak op Roel mag rekenen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Eede
    Beoordeeld op 4 jun 2024
    Tuinonderhoud: Gazon maaien
    Klus is niet gedaan omdat klusser ver weg woont. Weet niet waar het fout ging. Mijn info waren niet zichtbaar voor klusser nadat ik akkoord ging om de klus te laten doen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Dongen
    Beoordeeld op 31 mei 2024
    Tuinonderhoud: Bomen snoeien, Onkruid verwijderen, Bladeren opruime...
    Hij kwam een half uur te laat. Begon direct te klagen over de omvang van de klus, dat hij langer nodig zou gaan hebben en dat niet ging doen. Daarnaast zou mogelijk voor vandaag de prijs ineens omhoog gaan. Er was nog geen minuut gewerkt. Hij schoot uit zijn slof omdat er geen koffiemelk was, dat zou eigenlijk een teken moet zijn geweest Na 1,5 uur een contactmoment, waarbij hij beweerde de beste machines van Nederland te habben (bouwmarktstuk) en dat hij weg zou gaan. Vervolgens blijft hij toch, maar verdwijnt daarna twee uur spoorloos. Zogenaamd voor een snijblad. Niet gewerkt, wel gerekend. Om 16.00 deelt hij mee om 17.00 te vertrekken en doet de rest van dat uur niets meer, een halve tuin onaf achterlatend. Hij vond dat hij prachtwerk geleverd had. Na protest werd zijn houding ineens dreigend. Het bedrag verlagen wilde hij niet. Mijn geld of anders….. was zijn reactie. Hierbij dreigend een stap naar voor zetten. Teveel betaald. Slechte Ervaring. Zero sociale skills

Ik heb dit nog nooit mee gemaakt. Een tuin waar dertig jaar niets aan gedaan is De muizen en ratten waren vol op aanwezig. De buren hebben massaal geklacht bij de gemeente Heb heel hard gewerkt, maar zo n tuin kun je niet mooi maken in een dag

Reactie geplaatst 31 mei 2024