Hesco

Hesco beoordelingen (116)

• Review door Milan, Utrecht
    Beoordeeld op 12 feb 2011
    Vervangen uitzetbaar bovenlichtje
    Hesco heeft de opdracht prima uitgevoerd. Zeer netjes in de uitvoering van het werk en bovendien nog zeer aardig ook.
  • Review door Anna, Utrecht
    Beoordeeld op 6 dec 2010
    Schilderen voordeur en deurpost
    Schilder en herstelwerzaamheden houten voordeur en kozijn. Prima vakwerk.
  • Review door H.W., Utrecht
    Beoordeeld op 28 nov 2010
    isolatie buitenmuur aangebouwde garage
    Hesco, Heeft de klus op de afgesproken tijd en binnen het geoffreerde bedrag uitgevoerd. Hesco heeft dit utstekend gedaan en heeft zelfs kosteloos nog meerwerk gedaan! Bij een volgende klus zal ik zeker weer Hesco inschakelen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Hooglanderveen
    Beoordeeld op 25 nov 2010
    nieuwe stompe tussendeur inhangen /plaatsen
    Een vakman die plezier heeft in zijn werk en goed werk levert. De deur zit er prachtig in. Hesco nam nog tijd om twee andere deuren die problemen hadden met open dicht gaan te verhelpen. Dit buiten de opdracht om, geweldig ! Enorm flexibel en enorm fijn persoon om om je heen te hebben. Dank je wel Hesco ! Een aanrader .
    Beoordeeld op 17 nov 2010
    3 deuren hangen
    Meedenkende vakman. Is zeer flexibel en handelt op correcte wijze. Echte aanrader.
    Beoordeeld op 8 aug 2010
    Voordeur verlagen + 6 binnendeuren afhangen
    Hassan is heel flexibel, kan snel de klus oplossen en heeft het werk prima afgeleverd. Kan ook in de avonduren waardoor je snel kan schakelen.
    Beoordeeld op 21 jun 2010
    Ophangen ouder gerenoveerde deur
    Hassan denkt goed mee en adviseert waar nodig. De klus die wij voor ogen hadden (ophangen van een oude antieke deur in een scheef deurkozijn) was een zodanig lastige klus dat we het zelf niet aandurfden. Hassan heeft alles gedaan zoals we wilden. Nu moeten we de deur nog wel zelf afwerken. Er was twijfel tussen een gewone deur en een klapdeur. Hij adviseerde dat het beter was om een klapdeur te maken. Wij stemden in. Hij kocht alvast klapscharnieren. Bleek dat achteraf toch niet te kunnen, waarna wij dus de scharnieren moesten betalen. dat was eigenlijk het enige minpunt. Verder uitstekende vakman. Erg flexibel. En hij heeft de juiste materialen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Voorhout
    Beoordeeld op 14 mei 2010
    Infrezen driepuntssluiting in bestaande voordeur, Voorhout
    Hesco is een echte timmerman met de juiste spullen, en een goede prijs. Het infrezen van de driepuntssluiting was vakwerk en dat heeft hij laten zien. De afwerking is helemaal ok. Iemand die standaard in je telefoonboek hoort te staan.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Wijk bij Duurstede
    Beoordeeld op 28 apr 2010
    Maken kozijn en afhangen deur
    Door Hassan werd keurig een afspraak gemaakt voor het maken van een offerte en is ook langs geweest. Echter een offerte voor zowel het plaatsen van een kozijn als een aanbouw is er nooit gekomen. Werd ineens gebeld door een andere klusser die vertelde de aanbouw wel te willen doen. Zo gezegd zo gedaan en een afspraak gemaakt......... Helaas weer niemand komen opdagen. Erg jammer en op deze manier niet betrouwbaar. Kan helaas niets vertellen over Hassan en Alex hun vakmanschap.