Ha eM U

Ha eM U beoordelingen (72)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Nieuwegein
    Beoordeeld op 18 nov 2017
    (Bewerkt op 30 apr 2024)
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Nieuwerkerk aan den IJss
    Beoordeeld op 10 nov 2017
    Vaatwasser aansluiten
    Prima ervaring. Hield mij keurig op de hoogte dmv sms ivm file. Klus was moeilijker dan verwacht, maar het eindresultaat ziet er professioneel uit en alles werkt zoals het hoort. Aanrader!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Vleuten
    Beoordeeld op 18 jul 2015
    Spatwand tegelen
    Heel netjes gedaan, wij zijn erg tevreden!
  • Review door Michiel, Den Bosch
    Beoordeeld op 8 feb 2014
    Montage Brugman keuken
    Mijn ervaring met Ha Em U is buitengewoon goed. Herman is een harde werker die weet wat hij doet en die vakwerk levert. Onverwachte problemen worden creatief en afdoende opgelost zonder dat daar moeilijk over wordt gedaan. Klein meerwerk (plaatsen plintboiler) dat niet vantevoren was doorgesproken is kosteloos meegenomen. Kortom, Ha eM U staat wat mij betreft voor kwaliteit en service.
  • Review door irene, Utrecht
    Beoordeeld op 3 jan 2014
    vaatwasser plaatsen
    Stond op afgesproken tijd voor mijn deur. Vaatwasser primsa en snel geplaatst
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Arnhem
    Beoordeeld op 6 nov 2013
    Wandtegels boven aanrechtblad keuken
    Herman is een vriendelijke man die helpt zoeken naar de beste oplossingen. Prima keus.
  • Review door R., Leusden
    Beoordeeld op 27 okt 2013
    Spoed opdracht Ikea keuken.
    Herman Mulder heeft ons enorm geholpen met het in elkaar zetten en plaatsen van onze keuken. De keukenmeneer die de klus eerst zou doen kon onverwachts niet komen ivm privé omstandigheden. Herman reageerde snel op onze spoed oproep en kon de dag waarop deze klus voor ons gepland stond komen. Herman is een harde werker. En samen met zijn zoon heeft hij onze keuken tot leven gebracht. Herman heeft nuttige tips en adviezen gegeven. En geholpen een lek op te lossen. Onze eerste indruk van de keuken is zeer positief. Minpunt: het garantie certificaat dat wij toegestuurd zouden krijgen hebben wij nog steeds niet ontvangen.
  • Review door S., Bilthoven
    Beoordeeld op 6 okt 2013
    Klein keukenblok in orde maken
    Herman heeft mij snel en goed geholpen. Kleine overige zaken die ik buiten de opdracht ook gedaan wilde hebben , werd op een snelle en tegen een goede prijs opgelost. Een man die doet wat je zegt, ook nog wat ideeën heeft. Kortom ben ik tevreden over Ha eM U.