Everard Van Den Hoven

Everard Van Den Hoven beoordelingen (1129)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Hilversum
    Beoordeeld op 19 jun 2008
    Verplaatsen van een zonnebank.
    Waren netjes op tijd. Had er zelf weinig vertrouwen in dat de zware zonnenbank 5 trappen op kon, maar is ze gelukt. Compliment!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Den Dolder
    Beoordeeld op 7 jun 2008
    Elektra aanleggen tuin
    Everard heeft de klus goed uitgevoerd. Hij was ruim op tijd, en snel klaar met de klus.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Deventer
    Beoordeeld op 6 jun 2008
    Behangen 2 slaapkamers in Deventer
    wij hebben onze slaapkamers laten behangen en het is een dikke tien. Everard is een echte vakman, nauwkeurig en levert goed werk. Wij hadden voor 1 kamer slecht behang gekozen, hij dacht met ons mee, gaf ons rustig de tijd wat anders uit te zoeken en kwam vervolgens de volgende dag terug. Helemaal fijn. Everard bij de volgende klus zullen we je zeker weer bellen. bedankt
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Breda
    Beoordeeld op 23 mei 2008
    Hang WC plaatsen
    Het toilet is netjes, snel en tegen een goede prijs gemonteerd
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Cuijk
    Beoordeeld op 21 mei 2008
    buitenkraan aanleggen
    In één woord: Geweldig!! Alles precies volgens afspraak, wat zeg ik?? Everard kwam zelfs te vroeg en heeft nog wat extra klusjes gedaan zonder daarvoor iets extra's te vragen. Wat een service! Af en toe een bakje koffie en het komt helemaal goed. Wij zullen Everard zeer zeker nog vaker inhuren voor een klus. TOP!
    Beoordeeld op 20 mei 2008
    Gas- en waterleiding keuken verplaatsen/infrezen
    Kundig en betrouwbaar. Ook nog wat extra werk voor een schappelijke meerprijs.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Alkmaar
    Beoordeeld op 19 mei 2008
    leggen van laminaat en ondervloer 26 m2
    zeer vriendelijk, betrouwbaar en harde werker, gaat voor ons in Amsterdam behangen!
    Beoordeeld op 16 mei 2008
    behangen
    Principieel geeft ik nooit een 10, maar voor deze vakman gooi ik dit principe toch echt even over boord. Everard was precies op de afgesproken tijd aanwezig. Hij heeft perfect werk geleverd; de kamer ziet er weer tip-top uit. Hij is correct, laat geen rommeld achter en hanteert een budget-vriendelijke prijs. Daarnaast is hij zeer behulpzaam. Hoewel ingehuurd om een kamer te behangen, heeft hij en passant ook nog twee binnendeuren gerepareerd en twee drempeltjes geplaatst waarvoor geen meerprijs werd berekend! Ik ben 100% tevreden en kan hem zeer zeker aanbevelen.
    Beoordeeld op 8 mei 2008
    3 binnendeuren afhangen
    Vakman die van aanpakken weet. Goede aanrader, ben tevreden en als ik nog iets heb zou ik hem zeker weer vragen voor een offerte.