Dekker Verhuur Est

Dekker Verhuur Est beoordelingen (67)

• Review door de Wit, Bilthoven
    Beoordeeld op 30 aug 2010
    Nieuw terras en tuinpad aanleggen
    Anton Dekker is snel in reageren. Wat hij belooft komt hij na. Hij is snel aan de gang gegaan met een mooi resultaat. We hebben ervaren dat hij meedenkt tijdens de realisatie van de klus. We kunnen Anton van harte aanbevelen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Leerdam
    Beoordeeld op 7 aug 2010
    Wie kan onze achtertuin op korte termijn bestraten??
    Prima vakman, heeft in 2 dagen tijd onze achtertuin bestraat samen met collega Johan. Klus is prima uitgevoerd en dit is zo goed bevallen dat ze de week er op weer 2 dagen samen zijn geweest voor het aanleggen van onze voortuin! Echt aan te raden...
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Almere
    Beoordeeld op 6 aug 2010
    Grind verwijder, gras planten en onderhoud
    Prima gedaan in de helft van de tijd de ik dacht, netjes opgeruimd, goed geprijsd ziende dat ik de oppervlakten verkeerd ingeschat hebt.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Loosdrecht
    Beoordeeld op 3 aug 2010
    Loosdrecht klein stukje waaltjes bijleggen
    Anton is een zeer aardige hard werkende stratenmaker / hovenier. We hadden maar een klein klusje, maar ook daarvoor met alle materieel gekomen en prima verzorgd werk geleverd. aanrader.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit De Bilt
    Beoordeeld op 27 jul 2010
    Kleine tuin bestraten in De Bilt
    Wij zijn erg tevreden met het werk van Anton! Hij heeft de klus (het bestraten van onze tuin) snel en vakkundig uitgevoerd. Anton reageerde snel op onze opdracht met de mededeling dat hij graag de situatie wilde bekijken om naar aanleiding daarvan een offerte uit te brengen. Hij kon daarvoor de volgende ochtend al langskomen. In goed overleg hebben we de prijs nog wat meer naar onze wens gekregen door zelf een aanhanger en zand te regelen. Anton dacht hier goed in mee en had niet alleen maar oog voor zijn eigen portemonnee. Een paar dagen later kon hij al aan de slag. Anton is een goede vakman, komt zijn afspraken na werkt hard. In 6 uur tijd was onze tuin veranderd van een rommelige zandbak in een mooi bestraat tuintje. Daar zullen we nog veel plezier van hebben!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Amersfoort
    Beoordeeld op 22 jul 2010
    Opdracht vergeven aan Dekker Verhuur uit Est.
    Anton Dekker reageerde snel op mijn opdracht. Hij is komen kijken en heeft mij volgens afspraak dezelfde avond gebeld met de offerte prijs. De klus is prima uitgevoerd op een zeer korte termijn. Zoekt u een vakman op het gebied van tuin/ bestrating, dan is Anton Dekker zeker een aanrader.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Baarn
    Beoordeeld op 15 jul 2010
    Onderhoud tuin van woonhuis Baarn
    Een echte vakman die weet wat ie doet. Keurig werk geleverd. Snel, flexibel en werkt goed door. Zeker aan te bevelen!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Eemnes
    Beoordeeld op 24 mei 2010
    Voortuin: grind; Achtertuinperk: gras
    ZEER GOED! Ik heb dit nog niet veel meegemaakt, maar Anton Dekker heeft perfect werk geleverd, vandaar de maximale score op alles. Dekker heeft vooraf een bezoek gebracht om alles goed te beoordelen en binnen 1 dag had ik de exacte prijsopgave binnen. Alles conform vraag incl planning. Uitvoering startte zelfs na overleg 1 dag eerder en werd conform plan goed en op tijd uitgevoerd. Alle afval werd snel en goed afgevoerd, incl containers op tijd weg en zo. Verrassingen mbt wegwerken wortels van boom werden creatief in overleg uitgevoerd. Hieronder foto voortuin hoe het was en hoe het nu is (nu nog zonder extra plantjes/potten die we zelf gaan doen). We genieten er nu elke dag van. Kortom een zeer tevreden klant en een aanbeveling om Dekker in te huren. Met vriendelijke groet, Familie uit Eemnes