Damen Verwarming

Damen Verwarming beoordelingen (148)

• Review door Quirin, Amsterdam
    Beoordeeld op 31 mrt 2014
    Amsterdam compleet nieuwe cv/ww. instalatie + diverse aanpassingen...
    Peter is een echte aanrader, creatief, betrouwbaar, goed communicerend ( neemt vrijwel altijd telefoon op, belt als hij wat later is etc.) maar bovenal vakkundig. Alles is naar wens verlopen we houden prima herinneringen over aan deze klus. Peter zal ons altijd doen denken aan curling in Sotsji en een kroketje bij de lunch.
  • Review door Louise, Haarlem
    Beoordeeld op 17 feb 2014
    6 year old CV ketel needs servicing
    Peter replied quickly with a good price. He came over within 2 days. He is friendly and professional, easygoing. Even though I didn't have a parking pass for the street for him, he was super nice about it. The work was done easily (and he also left the work area clean). I asked him to come back to check on something - he came back within 1 day with the same friendliness. We are really satisfied with his work. Highly recommended.
  • Review door Michael, Zaandam
    Beoordeeld op 19 jan 2014
    Nieuwe HR combiketel + installatie
    Peter kwam zag en installeerde! Geen gedoe, gewoon eerlijk en een hard werkende man. Ik kan Damen verwarming echt aan iedereen aanraden. Onze ouwe VR ketel verbruikte echt teveel en Peter adviseerde de Remeha Calenta. We zijn inmiddels een paar maanden verder en ik moet zeggen dat ik de ketel echt geweldig vind. Snel warm water en ons verbruik is gedaald. Voor het eerst hebben we geld terug gekregen van de NUON! Damen Verwarming komt optijd is zeker concurerend met z'n prijs en houd zich aan de gemaakte afspraken.
  • Review door Dennie, Amsterdam
    Beoordeeld op 9 jan 2014
    Vervanging CV Ketel
    Hierbij even het berichtje dat ik ook op facebook heb geplaatst! (Geloof me dat doe ik normaal nooit!!) Deze man is vriendelijk, eerlijk en een echte vakman tegen een nette prijs! FACEBOOK BERICHT: Mensen mijn CV ketel was stuk... eerste man (BNS Service) die langs kwam vertelde me dat die stuk was... kosten met nieuwe ketel 2200,-... en voor het kijken wat hij in 2 min. had gedaan vroeg hij 100,-. Diegene die mij het huis heeft verkocht kwam nog even kijken en vertelde me dat die hoogstwaarschijnlijk stuk was en dat het 2100,- ging kosten. Toen heb ik het op werkspot geplaats, waar Peter Damen Verwarming op reageerde met een kostenplaatje van 1450,- en hij zou "vrijblijvend" langskomen. Toen hij hier kwam bleek de CV helemaal niet vervangen te hoeven worden en nu zijn mijn kosten maar 210,-!!! Mensen zoek je een eerlijke echte vakman voor je verwarming/cv ketel/boiler!!! PETER DAMEN VERWARMING 06 - 52 61 46 66!!!! Hou er rekening mee dat je ieder jaar je verwarming moet laten nakijken en dit doet hij ook!!!!!
  • Review door Arnaud, Culemborg
    Beoordeeld op 21 dec 2013
    nieuwe cv ketel plaatsen (+korte afvoer naar buiten) + 1 grote en 1...
    Ik ben zeer tevreden over de werkzaamheden die Peter verricht heeft. Binnen 7 uur had hij de ketel + 2 radiatoren + keukenkraan geplaatst. Ook heeft hij een nieuwe bijvulkraan op een radiator geplaatst en ik kreeg er ook nog een nieuwe vulslang bij gratis! Hier had ik niet om gevraagd, dus was een welkome verassing. Ik heb zelf een nieuwe thermostaat geplaats die Peter voor me ingekocht had. Alle materialen had hij bij zicht en voerde ook al het afval weer af. Werkt netjes en ruimt alles op. Een aanrader voor een schappelijke prijs!!!
  • Review door Bart, Hensbroek
    Beoordeeld op 3 okt 2013
    Nieuwe CV ketel propaangas
    Prima werkende nieuwe cv ketel!
  • Review door Ronald, Overveen
    Beoordeeld op 24 sep 2013
    Advies om te koude woonkamer/keuken op te lossen
    Prima advies gekregen, hij kwam langs, heeft gedurende een uur alles na gelopen en heeft wat aangepast aan de standaard settings van de ketel

Beste Hr Haring, bedankt voor de referentie, ik hoop dat het een beetje heeft geholpen en u een lekkere warme woonkamer gaat krijgen. groet Peter

Reactie geplaatst 24 sep 2013
  • Review door Annemieke, Almere
    Beoordeeld op 18 sep 2013
    Leveren en plaatsen thermostaat
    Bij ons de thermostaat geplaatst alles gedaan volgens afspraak. Wij zijn zeer tevreden hoe alles is geplaatst. Deze vakman is echt aan te bevelen!
    (Bewerkt op 24 sep 2013)

Beste Mevr Ferdandez bedankt voor de mooie referentie, als u me weer eens nodig heeft weet u me te vinden. groet Peter

Reactie geplaatst 24 sep 2013
  • Review door Rob, Utrecht
    Beoordeeld op 16 sep 2013
    Vervangen HR ketel
    UItstekende vakman. Alles zoals afgesproken gedaan + nog wat extra dingetjes. Erg tevreden!
    (Bewerkt op 17 sep 2013)

Beste Rob, bedankt voor de snelle en mooie referentie, nogmaals veel genot met de nieuwe ketel en we zien elkaar bij de eerstvolgende onderhoudsbeurt.

Reactie geplaatst 17 sep 2013
  • Review door Angelique, Utrecht
    Beoordeeld op 4 sep 2013
    Wasmachine kraan vervangen
    Snel contact gehad en kon ook heel snel al langskomen, het was snel en netjes gemaakt. Ik ben zeer tevreden!
    (Bewerkt op 10 sep 2013)

Beste Mevr Romein, bedankt voor de referentie, als u me weer eens nodig heeft weet u me te vinden. groet Peter

Reactie geplaatst 10 sep 2013