Compleet Stucadoorsbedrijf
Compleet Stucadoorsbedrijf beoordelingen (357)
Review door Werkspot-gebruiker uit Amsterdam Beoordeeld op 12 jul 2024Beoordeling: 5 van 5Stucen: 50 m² wanden; Woonkamer, Slaapkamer(s), GangNetjes gestuct! En reageert snel 👍Review door Werkspot-gebruiker uit Alkmaar Werkspot-gebruiker uit Alkmaar
Beoordeeld op 13 jun 2024Beoordeling: 5 van 5Review door Henning, Amstelveen Henning, Amstelveen
Beoordeeld op 7 jun 2024Beoordeling: 5 van 5Stucen: 22 m² wanden; WoonkamerIk ben heel blij met de resultaat en meteen geregeld de rest van de woning te stucen.Review door Mathilde Overbeek, Amsterdam Mathilde Overbeek, Amsterdam
Beoordeeld op 2 jun 2024Beoordeling: 5 van 5Stucen: 15 m² wanden; 25 m² plafonds; WoonkamerHeel tevreden over het werk van Mustapha en de communicatie. Ze waren snel beschikbaar, kwamen vooraf langs voor een inschatting van het werk en de prijs, vriendelijk. Zou ze voor een vervolgklus weer inhuren!Review door Werkspot-gebruiker uit Amsterdam Werkspot-gebruiker uit Amsterdam
Beoordeeld op 17 mei 2024Beoordeling: 1 van 5Stucen: 45 m² wanden; 35 m² plafonds; Woonkamer(Bewerkt op 23 mei 2024)Het Stukwerk is van onvoldoende kwaliteit. We hebben veel stukken die niet recht zijn en golvende bewegingen in de muur. Achteraf hadden we nooit het hele huis laten stuken (200m2) als we wisten dat dit het resultaat zou zijn. Het ergste vind ik nog dat Mustapha niet oplossing gericht is en niet wil langskomen en het probleem wil oplossen. Zeer onprofessioneel vinden wij dit. Zeker als je 3600 euro aan stukwerk hebt uitgegeven. Tip: geef iets meer geld uit aan het stukwerk (Mustapha is goedkoop) maar zoals ze ook wel eens zeggen goedkoop is duurkoop. Wij hebben enorm spijt dat wij het stukwerk door Mustapha hebben laten doen... in het vervolg zouden wij een echte vakman inschakelen en iets meer geld uitgeven.Reactie van de vakman:
Ookal heb ik 323 reviews is het toch niet fijn om een minder positieve review te krijgen. Toen de klus klaar was hebben we samen alles nagelopen. Jullie waren tevreden, daarna pas hebben we afgerekend. Toen de schilders klaar was bleek op een aantal plekken (+- 5 plekken ) in het hele gestukte huis het stukwerk niet goed te zijn. Ik heb aangeboden om het te repareren maar jullie hadden geen tijd. Toen jullie tijd hadden was ik druk, als oplossing heb ik gezegd; laat een andere stucadoor het repareren op mijn kosten. Jullie kwamen met een tegenvoorstel om €1000 terug te ontvangen dat was 1/3 van het totale bedrag. De schade was werk voor max een halve dag. Ik was bereid om € 300 te betalen voor die halve dag werk. Eerst vonden jullie het bedrag te weinig vervolgens hebben jullie gezegd stort die € 300 maar terug. Ik heb aangegeven een factuur te willen ontvangen voor de € 300 die voor mij kosten zijn. Sindsdien heb ik niks meer van jullie vernomen totdat ik deze review zag.
Reactie aangepast 5 jun 2024Review door Rafael, Amsterdam Rafael, Amsterdam
Beoordeeld op 21 apr 2024Beoordeling: 5 van 5Review door Maarten , Haarlem Maarten , Haarlem
Beoordeeld op 4 apr 2024Beoordeling: 5 van 5Review door Werkspot-gebruiker uit Hoofddorp Werkspot-gebruiker uit Hoofddorp
Beoordeeld op 26 mrt 2024Beoordeling: 5 van 5Stucen: 4 m² wanden; 35 m² plafonds; Slaapkamer(s), BadkamerUitstekend verlopenReview door Werkspot-gebruiker uit Santpoort-Noord Werkspot-gebruiker uit Santpoort-Noord
Beoordeeld op 29 feb 2024Beoordeling: 1 van 5Review door Julius Heemelaar, Amsterdam Julius Heemelaar, Amsterdam
Beoordeeld op 23 jan 2024Beoordeling: 5 van 5Stucen: 38 m² wanden; WoonkamerSnel beschikbaar en mooi resultaat