Chris Tuinonderhoud

Chris Tuinonderhoud beoordelingen (111)

• Review door Vincent, Zoetermeer
    Beoordeeld op 2 mei 2017
    Boom (Wilg) rooien
    Chris is een goeie vent met een dosis humor en een vakman. Hij heeft een Wilg met een omtrek van 1.80 meter en een hoogte van ruim 12 meter vakkundig gerooid. Zeer zeker een aanrader. Nogmaals bedankt Chris. Groet, Vincent
  • Review door sjoerd, Zeist
    Beoordeeld op 19 mrt 2017
    2 takken uit Amerikaanse eik.
    Zeer goed werkzaamheden gedaan, ook nog een extra klus erbij. Ook een goede prijs. Prettige vakman.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Oudenbosch
    Beoordeeld op 19 mrt 2017
    Kappen douglasspar met diameter 38 cm
    Er moest een hoge douglasspar worden gerooid terwijl mijn tuin grenst aan druk winkelgebied. Zijn aanpak was erg professioneel: Er werd veilig gewerkt met goed materieel, en er ontstond geen 'collateral damage' omdat hij eerst denkt en dan doet. Hij hield zich verder aan afspraken en hij was snel klaar.
  • Review door Winifred, Zoetermeer
    Beoordeeld op 3 mrt 2017
    Boom verwijderen
    Chris heeft de conifeer afgezaagd en al het hout en takken afgevoerd. Prima vakman!
    Beoordeeld op 23 feb 2017
    (Bewerkt op 20 feb 2026)
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Nieuwegein
    Beoordeeld op 23 feb 2017
    kappen van berkenboom, aan een sloot gelegen, in een woonwijk.
    Houdt zich aan afspraken, zo nodig wordt je opgebeld als zaken anders lopen. Goed vakman en boomklimmer. Werkt netjes. Uiteindelijk is het te betalen bedrag boven de oorspronkelijke biedprijs uitgekomen, omdat een kraanmachinist ingeschakeld moest worden, die de boom over de sloot getild heeft. Ik was hiervan op de hoogte en ben akkoord gegaan, maar ja viel toch een beetje tegen.
  • Review door petra, Rijswijk
    Beoordeeld op 14 dec 2016
    Hele hoge boom snoeien
    Chris is een goede ervaren tuinman , en heeft bij mij een hele hoge boom gesnoeit . En geeft ook leuke tuin tips . Chris is zeker een aanrader .
  • Review door Ed, Capelle aan den IJssel
    Beoordeeld op 30 nov 2016
    Boom verwijderen
    Berk gerooid in de achtertuin Is vakkundig uitgevoerd door Chris Zeer toegankelijke kerel en prettig in de omgang Als Ik nog eens wat heb heeft ie zeker mijn voorkeur Ed
    Beoordeeld op 24 nov 2016
    Het kappen van een boom van +- 10 meter hoog
    Enorm goed! Enthousiast en betrouwbaar! Ook niet duur en vol goede tips en denkt mee!! Ik wil hem zeker vaker huren!
    (Bewerkt op 6 jun 2023)