C. Jansen metselwerken

C. Jansen metselwerken beoordelingen (92)

• Review door Chantal, Lelystad
    Beoordeeld op 25 feb 2017
    Twee gemetselde poeren maken
    Heel blij met het eindresultaat!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Doorn
    Beoordeeld op 20 dec 2016
    Metselen van 2 poeren bij inrit
    Kees Jansen belde direct na de plaatsing op Werkspot. Zeer scherpe prijsopgaaf en goede afspraken gemaakt over de uitvoering. De poeren zijn keurig gemetseld. De hardstenen afdekkers en brievenbus netjes geplaatst. Kortom, een prima adres.
  • Review door M., Leersum
    Beoordeeld op 10 aug 2016
    Metselen van een bloembak.
    Zeer goede ervaring. De heer Cees Jansen komt op de afgesproken tijd en werkt netjes. Ook komt hij de afgesproken zaken goed na. Ik kan de heer Jansen zeker aanbevelen en een volgende klus durf ik zeker aan de heer Jansen toe te vertrouwen.
  • Review door Fred, Hilversum
    Beoordeeld op 23 mei 2016
    muur verhogen
    snelle reactie vlot en goed werk afgeleverd redelijke prijs
  • Review door Wouter, Bunschoten-Spakenburg
    Beoordeeld op 7 mrt 2016
    Plaatsen van tuinmuur.
    Goede ervaring. Afspraken nagekomen. Muur heeft hij netjes geplaatst voor een scherpe prijs.
  • Review door G.J., Naarden
    Beoordeeld op 2 jan 2015
    Verbreden van terras van 9 meter (met 1.20)
    Geen probleem om gaande de klus e.e.a. aan te passen. Net resultaat. Teruggekomen voor een probleempje en dit opgelost.
  • Review door Arthur, Almere
    Beoordeeld op 15 sep 2014
    Houten schotten vervangen voor metselwerk
    Wij zijn bijzonder tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden. Wij hadden een steen welke wij wilde hebben, dit was geen probleem. Zeker een aanrader. De volgende keer weten we C. Jansen Metselwerken weer te vinden !! Nogmaals bedankt
  • Review door Harry, Hilversum
    Beoordeeld op 5 aug 2014
    aanpasingen keuken
    Kees Jansen en broer Alex (uit Loosdrecht) en Daan (de elektricien/verwarming specialist uit Zaandam, hartelijk dank voor het fantastische eindresultaat betreffende de verbouwing van de keuken en het plaatsen van een nieuwe keuken. Open en eerlijk zakendoen. iedere dag gezellig met z'n allen geluncht,-overleg, echt een topteam!! De volgende klus is in aantocht! Mvrgr.,Harry Franssen - Hilversum.