C. Jansen metselwerken

C. Jansen metselwerken beoordelingen (92)

• Review door Bert, Oosterbeek
    Beoordeeld op 6 sep 2024
    Buitenmuur: 43 cm B; 130 cm H
    Erg tevreden of geleverd werk: twee poeren voor poort en aanbrengen steenstrips op muurtje. Ziet er nu geweldig uit. Werkt hard. Komt alle afspraken netjes na.
  • Review door Arjen, Deventer
    Beoordeeld op 8 jun 2024
    Garage: 9 m²; Nieuwe garage bouwen
    Kees heeft voor mij een schuur gebouwd, precies naar mijn wensen en voor een goede prijs. Kees is een echte vakman, komt zijn afspraken na en is een gezellige man vol verhalen. Ik ben zeer tevreden en zou hem zeker aanraden als vakman.
  • Review door Matthijs, Barneveld
    Beoordeeld op 25 apr 2024
    Buitenmuur: 250 cm B; 200 cm H
    Dhr. Jansen is een eerlijke, hardwerkende vakman. Hij heeft prima werk geleverd, precies zoals we hadden afgesproken. Het weer was niet best, maar hij is een doorzetter. Dus ondanks de kou en de vele buien heeft hij het werk afgemaakt. Ik kan je hem aanbevelen.
  • Review door Louis, Hilversum
    Beoordeeld op 16 feb 2022
    Buitenmuur: 1500 cm B; 50 cm H
    Een echte vakman die de klus heeft geklaard. Korte lijnen. Ik zou hem zeker zo weer inhuren. Prijs-kwaliteit was helemaal o.k.
  • Review door Freddie, Nunspeet
    Beoordeeld op 19 jun 2021
    Aanbouw plaatsen: 12 m2; Ja; Plat dak
    Kees heeft heel net werk opgeleverd en pakt echt vanalles aan! In de basis wilden we alleen het casco neer laten zetten maar door de goede ervaring met Kees hebben we hem ook gevraagd de binnenafwerking te doen. Dus niet alleen metselwerk is weggelegd voor hem, ook timmerwerk, elektra, leidingwerk wordt top uitgevoerd. Een later haperende buitenkraan (door defect binnenwerk) is met vlotte communicatie op zeer korte termijn opgelost door kees! De goede ervaring heeft hem ook meteen een vergelijkbare opdracht bij familie opgeleverd. Dus voor een klus tegen een scherp tarief en een correcte afhandeling ben je bij kees aan het juiste adres!
  • Review door Ingrid, Naarden
    Beoordeeld op 17 okt 2020
    metselwerk
    Zeer goede ervaring. Hij heeft zeer kundig een stuk aan ons terras gemetseld. Ik ben zeer tevreden!
  • Review door Marian , Huizen
    Beoordeeld op 26 aug 2020
    Buitenmuur: 360 cm B; 60 cm H
    Goed werk geleverd , voor een volgende klus wil ik graag weer dit bedrijf
  • Review door Stefan, Ermelo
    Beoordeeld op 24 jul 2020
    2 gemetselde pilaren bij oprit
    Zeer tevreden over Kees. Houdt zich goed aan de afspraken en levert goede kwaliteit af.