BROA vloerisolatie

BROA vloerisolatie beoordelingen (16)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Haarlem
    Beoordeeld op 22 apr 2015
    Draagbalken vloer controleren op vocht/schimmel en kruipruimte/keld...
    Vakkundig en behulpzaam, goede advisering. In dit geval bleek de klus niet door hen uitgevoerd te kunnen worden.

Mevrouw Folmer, dank voor uw reactie, veel succes met uw verbouwing en het vinden van een geschikte aannemer in de toekomst. Vriendelijke groet, Niels van den Broek --BROA vloerisolatie

Reactie geplaatst 22 apr 2015
  • Review door Mark, Sliedrecht
    Beoordeeld op 27 feb 2015
    Vloerisolatie + bodemisolatie
    Niels heeft onder de bestaande 6cm EPS isolatie 3 kamer luchtkussens geschroeft. Samen met een collega was hij in 2,5 uur klaar en had 45 m2 verwerkt. Ik ben zeer tevreden over het resultaat en je kon goed zien dat Niels en zijn collega vakmannen waren. Niels bied scherp aan en leverd prima werk af. Zeker aan te raden!
    Beoordeeld op 2 jul 2014
    Isoleren kruipruimte
    Door voorlopig uitstel van onze kant is de opdracht helaas niet uitgevoerd maar desalniettemin zijn we zeer tevreden met BROA. Niels heeft een zeer scherpe offerte opgesteld voor de werkzaamheden die gevraagd waren. Dit was mogelijk omdat hij goede alternatieven aangedragen heeft om vochtproblemen in de kruipruimte aan te pakken. Dit laat zien dat Niels goed in staat is om mee te denken met de klant en ook dat hij door zijn ervaring weet hoe bepaalde zaken aangepakt kunnen worden om zodoende de kosten relatief laag te houden.
  • Review door Piet de Kort
    Beoordeeld op 27 mei 2014

Het isoleren van een 50m2 betonvloer met het TONZON concept, vloerisolatie en bodemfolie.

• Review door Eric Hoekstra
    Beoordeeld op 26 mei 2014

Het verzorgen van maatwerkadvies en uitvoering betreft de TONZON aanpak, dubbele isolatie. Bodemfolie en Vloerisolatie met de thermoskussens en het aanpakken van de convectorput. Ivm muffe, bedompte lucht in de woonkamer, licht vochtprobleem maar ook vooral energiebesparing. Helpen met het vinden van een geschikte timmerman mbt tot renovatie van een convectorput. Dit hebben we uitbesteed aan Niels Endevoets Timmerwerken ofte wel NE-Timmerwerken uit Beek en Donk, welke vakwerk heeft afgeleverd en waar wij incl. de bewoners enorm over tevreden zijn.

Niels heeft zich een zeer kundig en betrokken vakman getoond bij het aanbrengen van de TONZON vloerisolatie in onze kruipruimte. Doordat de kruipruimte krap is, er het nodige puin in lag, en op veel plaatsen moeilijk bereikbaar is, heeft de klus aanzienlijk meer tijd gevraagd dan vooraf ingeschat. Desondanks heeft hij zeker niet 'de kantjes ervan afgelopen' en ook de moeilijkste hoeken netjes geïsoleerd. Daarnaast heeft Niels de timmerman aangedragen die een nieuwe convectorput heeft gemaakt en daarin ook eea goed afgestemd en meegedacht.
  • Review door Klant van BROA vloerisolatie
    Beoordeeld op 16 apr 2014

Het isoleren/ veranderen van energie label van een 20 tal verschillende woningen op project-basis, in samenwerking met TONZON en Bouwbedrijf van Wijnen groep Haarlemmermeer. Houten vloeren, waar wij een totaal concept TONZON vloerisolatie hebben gemonteerd wat wil zeggen, dat we de bodem van de kruipruimte afgedekt hebben met een stevige bodemfolie, en tegen het dekvloer de isolerende thermoskussens. Zo verkreeg dit project betreft de warmteweerstand gezien vloerisolatie een R waarde op de constructie (Rc) van ver boven de 2,5 (basiswaarde bouwbesluit). Vochtproblemen zijn we zo tegen gegaan en een perfect isolerende werking betreft de vloer.