Bob Totaal

Bob Totaal beoordelingen (23)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Leiden
    Beoordeeld op 14 nov 2010
    Vervangen kozijnen 1st verdieping
    goede service, denkt mee, goede afwerking kozijnen.

Bedankt voor de reactie en de verzorging. Hoop ook de overige kozijnen in de toekomst uit te mogen voeren. Met vriendelijke groet. Bob de Bruyn

Reactie geplaatst 14 nov 2010
  • Review door Michele, Utrecht
    Beoordeeld op 30 sep 2010
    vervangen kozijnen
    Bob is niet de goedkoopste maar wel de vetrouwenwekkenste vakman. Vandaar dat hij de opdracht kreeg. Hij was snel beschikbaar, werkt secuur en het door hem afgeleverde werk ziet er netjes uit. We zijn erg tevreden met de door hem geleverde kozijnen!

Bedankt voor de referentie en de verzorging. Succes met de laatste loodjes!! Groeten Bob

Reactie geplaatst 30 sep 2010
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Werkendam
    Beoordeeld op 23 jul 2010
    Vervangen badkamerraam, aansluitend badkamer renoveren.
    Bob is een gezellige, sociale kerel en een goede vakman die als eerste ons kozijn perfect geplaatst heeft en aansluitend de badkamer grondig renoveerde. Dat leverde een prima eindresultaat op waar wij zeer tevreden mee zijn. Deze klusser is een aanrader.
    (Bewerkt op 30 sep 2010)

Bedankt voor de verzorging en het gezellige ontvangst in jullie gezin. Succes met de kinderen. Bedankt voor de vele tekeningen

Reactie geplaatst 30 sep 2010
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Berkel en Rodenrijs
    Beoordeeld op 3 jul 2010
    Schuifpui aanleveren & plaatsen
    Bob heeft de opdracht meer dan uitstekend uitgevoerd. Hij dacht mee, was erg flexibel en heeft kwalitatief goed werk afgeleverd. Voor een volgende klus zou ik zeker Bob weer boeken.

Tom, bedankt voor je positieve reaktie en de verzorging ter plekke. Groeten Bob

Reactie geplaatst 3 jul 2010
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Schiedam
    Beoordeeld op 7 mei 2010
    Gipsen muur verwijderen en verplaatsen + electra etc.
    bob heeft lang moeten wachten voor deze referentie omdat mijn computer kapot was, maar daar is hij dan. Bob heeft bij ons uitstekend werk verricht. De werkzaamheden bestonden uit het betrekken van een deel van de garage bij de woonkamer door een muur te verwijderen en een nieuwe te plaatsten. Dit werk is keurig uitgevoerd. voor het stuckwerk en spuitwerk heeft hij ook vakbekwame mensen ingeschakeld.wij zijn zeer tevreden over deze goede en nette zeer voorkomende vakman en zullen hem een ieder aanbevelen. Wij hopen dat Bob binnenkort nog even tijd heeft om pinnen op ons dak te plaatsen tegen de duiven. Arie en Judith Hofman
    Beoordeeld op 5 mei 2010
    Vervangen van raam door openslaande deuren naar dakterras
    Wij hebben een goede ervaring met Bob. Hoewel de afwerking aan de binnenkant - hang-en sluitwerk en de manier waarop het kozijn is afgetimmerd - wat mij betreft mooier en meer in stijl had gekund, heeft Bob erg mooie deuren gemaakt, die er mooi in zitten.

Goedenavond Catelijne en Renske, Bedankt voor de review. Zoals aangeven kan de eventuele vervolgopdracht van het isolatieglas de houten binnenafwerking (koplatten) aangepast kunnen worden. Succes met de rest van de verbouwing. Met vriendelijke groeten Bob de Bruyn

Reactie geplaatst 5 mei 2010
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Moordrecht
    Beoordeeld op 27 apr 2010
    Vervangen houten ramen voor draai-kiep ramen, Moordrecht
    Prima vakman die met verstand van zaken advies geeft en meedenkt. Er werd goed gecommuniceerd en dat komt betrouwbaar en professioneel over. Een klein defect als gevolg van verkeerde fabrieksmontage op een van de draai-kiep-kozijnen werd binnen een paar dagen verholpen. We zijn erg blij en tevreden met het eindresultaat.

Hallo Arnoud, Bedankt voor de referentie. Succes met de verdere verbouwing en ik zie de eventuele vervolg opdrachten met belangstelling tegemoet. Met vriendelijke groet. Bob de Bruyn

Reactie geplaatst 27 apr 2010
  • Review door JW ter Meulen, Amsterdam
    Beoordeeld op 13 apr 2010
    nieuwe ramen dordrecht reparatie
    Als belegger te Amsterdam, kopen wij panden,huizen,winkels en ander onroerend goed van eigenaren in heel Nederland.Wij hebben al vele positieve referenties ontvangen.Wij werken met mensen via Werkspot en geven ook graag een goede referentie indien er positieve ervaringen zijn.www.bodopuwpand.nl Snel goed en correct prima.snel goedkoop en goed.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Voorburg
    Beoordeeld op 8 apr 2010
    Ventilatierooster bovenraam
    Hij was de enige die de advertentie goed gelezen had, heeft meegedacht en het werk keurig en stipt uitgevoerd. Een verademing boven de meeste andere aannemers

Bedankt voor de positieve referentie. Succes met bevallen. Hoop dat alles naar wens verloopt en dat er weer een gezond kindje op de wereld komt. Groeten Bob de Bruyn

Reactie geplaatst 8 apr 2010
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Zoetermeer
    Beoordeeld op 23 mrt 2010
    Condens verwijderen dubbel raam
    De opdracht is naar tevredenheid uitgevoerd. Uiteindelijk hebben we 2 ramen laten vervangen, mede doordat de luchtroosters ook niet meer goed waren. Nette, zeer vriendelijke man, heeft na afloop alles netjes opgeruimd. De afspraken zijn duidelijk en worden tevens op papier genoteerd. Onze dochter was helemaal weg van Bob!

Bedankt voor de referentie. Graag tot de volgende keer. En bedankt voor de koffie. Groeten Bob

Reactie geplaatst 23 mrt 2010