B. Komen Bestratingen

B. Komen Bestratingen beoordelingen (115)

• Review door A.C., Amsterdam
    Beoordeeld op 1 jul 2014
    Tuin herbestraten
    Bert en compaan hebben prima werk geleverd. Op tijd aanwezig, vriendelijke en meedenkend en hebben omdat er nog wat tegels en zand over waren het voortuintje ook nog even gedaan. Het ligt er strak in zoals je kunt zien. Ook nog goede tips voor het voegen, dus ze waren het extratje wat ik ze gegeven heb meer dan waard.
  • Review door Bart, Abcoude
    Beoordeeld op 29 jun 2014
    Aanleggen Terras
    Betrouwbaar, snel, prettig, meedenkend, super kwaliteit, en zelfs gezellig! Kunstenaar. Ik heb hem al bij verschillende buren ongevraagd aangeraden.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Almere
    Beoordeeld op 16 jun 2014
    50x50 cm rubbere tegels bestraten 23 m2 Almere Haven aan de dijk
    Dhr Komen reageerde snel op onze advertentie. In overleg hebben we besloten grote tegels te laten leggen van 60 bij 60 cm. De tegels waren verder geplaatst door het tegelbedrijf waardoor het voor ons een onbegonnen werk bleek te zijn. De avond voordat Dhr Komen zou komen hebben we gebeld met hem om dit te bespreken. Het was geen probleem! Uiteindelijk heeft hij alle stenen met de kruiwagen versleept naar de tuin. Ben erg blij met het resultaat, het is zelfs mooier geworden dan dat wij hebben gedacht omdat Dhr Komen een aantal stenen van de bestaande bestrating eruit heeft gehaald zodat de nieuwe grote stenen er heel in kon worden geplaatst. Wij moeten de rest van de tuin nog een keer laten ophogen en dan bellen we zeker weer Dhr Komen.
  • Review door Jeroen, Amersfoort
    Beoordeeld op 3 jun 2014
    Bestrating achtertuin
    Ben zeer tevreden met het door Bert afgeleverde werk. Bert denkt mee en kiest voor het mooiste resultaat, ook als dit hem meer tijd kost. Besloten achtertuin met natuursteen netjes aangelegd, inclusief het zagen van alle hoekjes
  • Review door Myrthe, Hilversum
    Beoordeeld op 27 mei 2014
    deel oude tuin verwijderen (o.a. gras) en bestraten
    Het was een prettige samenwerking met Bert (en Rowan)! En het resultaat is boven verwachting goed. Bert communiceert goed, denkt mee, werkt netjes en werkt door. Alleen bij vakmanschap een 9 omdat rijbewijs BE nog behaald moet worden, ook al heeft Bert hier wel zijn oplossingen voor, en hebben wij er geen last van gehad, het lijkt me toch praktisch.
  • Review door Warntjo, Bilthoven
    Beoordeeld op 27 mei 2014
    Carport opnieuw bestraten + aantrillen
    Het opnieuw bestraten is netjes gedaan door Bert Komen. Zou hem ook aan anderen aanraden.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Voorhout
    Bestraten oprit / voortuin
    Bert en Robin hebben mooi en goed werk geleverd! Het contact verliep vanaf het begin prettig en gemaakte afspraken werden keurig nagekomen. Er is door de heren goed meegedacht over details en, zoals in andere reviews ook al te lezen, waren wat kleinigheden aan extra werk geen enkel probleem (nieuwe grindput graven + nieuwe sleuf voor elektriciteitskabel + een klein stukje scheve bestrating achter het huis recht gelegd). Heel attent! De prijs bleek netjes voor het aantal gewerkte uren. Nadien bleek er geen brekerzand gebruikt te zijn voor een goede vulling van de voegen. Dit heb ik uiteindelijk zelf nog even gedaan want het was wel nodig. Het uiteindelijke resultaat is een prachtige oprit, strak bestraat en egaal, volledig naar wens aangelegd. Mijn conclusie: ik raad B. Komen Bestratingen van harte aan! Heren, nogmaals bedankt en het was gezellig.
  • Review door Anno, Zeewolde
    Voortuin opnieuw betegelen
    Perfect en helemaal volgens afspraak! Snel contact, snel tijd en een mooi prijsje. Ontzettend tevreden met het resultaat.
  • Review door R., Hilversum
    Terras aanleg
    Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding geleverd door B. Komen Bestratingen. Ben zeer tevreden over de aanpak en het resultaat. Opdracht bestond uit het verwijderen van grindtegel terras en leggen van natuurstenen terras. Compliment hoe dit is gedaan. Voor een volgende klus zou ik zeker weer de hulp van B. Komen inroepen.
  • Review door Gert, Soest
    Beoordeeld op 22 apr 2014
    terras aanleggen
    Bij onze caravan wilden we graag een terras aanleggen. De klus op werkspot gezet. hierdoor in contact met Bert gekomen deze heeft voor ons de klus geklaard. Met zijn kennis inzicht en meedenken is het een mooi terras geworden . Ondanks wat tegen slagen klaarde hij de klus toch netjes en op tijd. Hij is zeker een aanrader met de volgende klus vragen we hem weer.