B. Komen Bestratingen

B. Komen Bestratingen beoordelingen (115)

• Review door Miriam, Amsterdam
    Beoordeeld op 7 apr 2019
    Tuin aanleggen: 50 m2; Bestaande tuin vervangen
    Bert en zijn collega’s hebben snel en vakkundig mijn terras aangelegd. Toen bleek dat er meer werk was dan voorzien, deden ze daar niet moeilijk over en werkten gewoon wat harder door (zonder meerkosten). Ze hebben alle puin netjes afgevoerd. Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding en ik beveel ze daarom van harte aan!
  • Review door Daniel, Diemen
    Beoordeeld op 5 apr 2019
    Tuin aanleggen: 65 m2; Nieuwe tuin aanleggen, Kleine aanpassingen i...
    Bert, Daan en Rens zijn uitstekende vakmannen. Ze hebben bij ons de tuin gelevelt, bestraat, een vlonder geplaatst en de schutting gerepareerd. Keiharde werkers met verstand van zaken die altijd meedenken en écht plezier hebben in hun werk. Wij zijn uitermate tevreden: de volgende keer dat we iets gaan doen in de tuin staan Bert en de mannen bovenaan ons lijstje! Nogmaals bedankt! :)
  • Review door Rogier, Utrecht
    Beoordeeld op 9 jan 2016
    Bestrating tuin
    B. Komen bestrating kan ik zeker aanraden omdat 1. Ze goed contact onderhouden 2. Goed meedenken 3. Vakwerk afleveren 4. Een eerlijke prijs vragen Wil je dus goed werk kies dan voor Bert
  • Review door Geert, Oegstgeest
    Beoordeeld op 22 aug 2015
    herbestraten kleine achtertuin
    Prima resultaat, netjes gewerkt in goed overleg!
  • Review door Susan, Woerden
    Beoordeeld op 10 jul 2015
    Tuin herbestraten
    Bert en partner hebben onze tuin opnieuw bestraat met tegels in wild verband. Dit hebben ze perfect gedaan, de tegels liggen er superstrak in. Wij zijn heel blij dat we voor B. Komen Bestratingen hebben gekozen en bevelen dit bedrijf van harte aan. Professioneel, betrouwbaar vakmanschap voor een nette prijs!
  • Review door Maarten, Velsen-Noord
    Beoordeeld op 2 jul 2015
    Terras leggen (35 m2)
    Bert en Buddy hebben onze tuin van circa 35 m2 bestraat met loodzware 60x60x6 tegels. Die moesten eerst circa 80 meter versleept worden. Daar had Buddy een flinke klus aan. Bert heeft de tegels er in één dag prima ingelegd. De prijs was prima voor mij. Daarnaast gezellig staan ouwehoeren met die twee. Als ik de rest van de tuin ga doen, dan bel ik ze weer.
  • Review door Channa, Maarssen
    Beoordeeld op 23 jun 2015
    Bestraten tuin en eventueel meerwerk in overleg
    Bert en buddy hebben onze beide tuinen (voortuin en achtertuin) volledig vernieuwd. Ik had al referenties gelezen van Bert over hoe goed hij was, maar wat een toppers zijn dit! Bij bloedheet weer hebben ze keihard doorgewerkt zonder te klagen. Ze vragen alles netjes als er iets gewijzigd moet worden, ze hebben goede ideeen en adviezen en zijn ontzettend nauwkeurig. Ondanks dat wij echt een dramatische tuin hadden met eigenlijk veel meerwerk, werd er totaal niet moeilijk over gedaan en bleef het binnen budget. Daarbij zijn het ook nog eens 2 hele leuke gezellige mannen. Bij referenties kun je wel eens denken van is dit echt, maar ik heb niets anders dan goeds te zeggen over ze! Ze zijn super en hebben ook nog eens een goede prijs! Bert en Buddy, super bedankt voor onze mooie tuinen, het harde werken en het prachtige resultaat!
  • Review door Karin, Amstelveen
    Beoordeeld op 9 jun 2015
    Tuin opnieuw bestraten
    Bert en zijn collega hebben onze tuin heel netjes bestraat en hebben goed meegedacht. Het ontwerp is ca. 2 weken voordat Bert kwam gewijzigd en ik heb hierover contact met Bert gehad. Het was geen probleem en we hebben afspraken gemaakt over de prijs omdat het meer werk was. Afspraken werden goed nagekomen en alles werd steeds netjes achter gelaten. Wij zijn meer dan tevreden en zullen en kunnen Bert zeker aanbevelen!