B. Komen Bestratingen

B. Komen Bestratingen beoordelingen (115)

• Review door Beentjes, Assendelft
    Beoordeeld op 5 jul 2025
    Bestrating aanleggen: 20 m²; Oprit; Tegels
    De klus is super uitgevoerd de mannen werken hard en zijn professioneel. Carport ziet er weer prachtig kortom zeer tevreden.
  • Review door Maarten, Broek in Waterland
    Beoordeeld op 5 mrt 2025
    Bestrating aanleggen: 50 m²; Tuinpaden; Tegels
    Bert heeft zeer goed werk geleverd. Hij is precies, netjes en voorkomend. Heeft lange dagen gemaakt om het werk af te krijgen. We zijn zeer tevreden, grote aanrader.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Almere
    Beoordeeld op 1 mrt 2025
    Bestrating aanleggen: 20 m²; Oprit; Klinkers
    Heeft goed meegedacht met het oplossen van ons probleem. Aardige en betrouwbare vakman.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit De Rijp
    Beoordeeld op 3 dec 2024
    Tuin aanleggen: 5 m²; Bestaande tuin vervangen
    Communicatie was top! Respectvol en vriendelijk! Bert kwam zijn afspraken na. Deed meer dan wat hij kon, ondanks dat ik zelf tekort had aan tegels, hij heeft er zeker wat van gemaakt! Ben er echt super blij mee. Hij laat het ook netjes achter! Bert is zeker een aanrader!
  • Review door Lucas, Koog aan de Zaan
    Beoordeeld op 19 aug 2024
    Bestrating: 50 m²; Tuin of Patio; Tegels
    Goed contact gehad met Bert vanaf het begin. Een betrouwbare man die staat voor wat hij zegt. Zoek je kwaliteit? Hoef je niet verder te zoeken.
  • Review door Chris Geelhoed, Koog aan de Zaan
    Beoordeeld op 24 jul 2024
    Bestrating: 60 m²; Tuin of Patio; Tegels
    Prima werk geleverd en goed meegedacht over diverse aanpassingen.
    Beoordeeld op 21 jul 2024
    Bestrating: 20 m²; Tuin of Patio; Bestaande stenen en tegels
    Bert en collega hebben de stoep opnieuw erin gelegd. Na goede communicatie vooraf, in een dag de klus uitgevoerd. Beide zijn prima vakmannen die duidelijk vaker goed werk afleveren. Zeker een aanrader voor een volgende klus.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Oudorp
    Beoordeeld op 10 mei 2024
    Bestrating: 21 m²; Tuin of Patio; Keramische tegels
    Bert heeft 20 m² keramische tegels bij ons gelegd. Het overleg vooraf en tijdens de klus was goed, Bert heeft fantastisch meegedacht en vakwerk geleverd.
    (Bewerkt op 19 mei 2024)