Allround Multidienst van Bennekom

Allround Multidienst van Bennekom beoordelingen (148)

• Review door Nadia, Apeldoorn
    Beoordeeld op 29 aug 2012
    Bestrater met enige spoed gezocht
    Prima werk geleverd! Communiceren goed, werken hard, zijn niet duur en leveren goed werk. Kortom; Echt een aanrader!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Zwolle
    Beoordeeld op 27 aug 2012
    Bestraten tuin
    Erg goede communicatie, ze reageren snel en alles ging volgens afspraak. Ook een goede prijs! Alleen de afwerking/ details (het zaag en knip werk) kan wat beter.
  • Review door channah, Putten
    Beoordeeld op 21 aug 2012
    bestraten tuin met spoed
    Onze klus is uitgevoerd door Allround Multidienst van Bennekom. Deze drie jongens werken hard en zijn enorm flexibel! Wij hadden enorme pech met onze partij stenen (het had een partij oude waaltjes moeten zijn met 85 procent hele waaltjes, maar dit bleek maar 40 procent te zijn!), hierdoor kon de klus niet ineens gedaan worden zoals we wel verwacht hadden. Ze moesten dus terug komen om de klus af te kunnen maken, en dit hebben ze voor een enorm schappelijke prijs gedaan, ze hebben geweldig meegedacht en perfect werk afgeleverd! Nogmaals bedankt jongens, mochten we ooit nog een klus hebben of iemand weten dan zullen we zeker aan jullie denken!!
  • Review door Guus, Bilthoven
    Beoordeeld op 14 aug 2012
    Straatwerk in Bilthoven
    Prima mannen, werken hard en hebben prima werk afgeleverd. Ze moesten nog een keer terugkomen doordat het toch iets meer was dan we van tevoren hadden ingeschat. We konden snel een nieuwe afspraak maken en de opdracht is keurig conform afspraak uitgevoerd.
  • Review door R.J., Raalte
    Beoordeeld op 3 aug 2012
    onder een verranda een bestrating 30m4
    Zijn 3 geweldige hardwerkende mannen. Het was een zware klus. Ze hebben uitstekend werk geleverd,ze hebben zelfs nog wat extra werk verricht! en dat voor weinig , ook zijn erg beleefd en erg aardig. Wat zijn wij blij met onze nieuwe bestrating Heren als jullie dit lezen ; Harstikke bedankt ! jullie verdienen een nominatie ! een dikke 10
  • Review door Hans, Swifterbant
    Beoordeeld op 9 jul 2012
    Bestraten oprit
    Ik weet niet waar de negatieve referenties op gebaseerd zijn, maar wij hebben alleen een zeer positieve ervaring met Fa. van Bennekom. Ze doen alles in overleg, komen hun afspraken na, mocht je niet helemaal tevreden zijn, geef het aan, en ze lossen het direct voor je op en de prijs is goed. Wij hebben aansluitend ook het pad naar onze voordeur opnieuw laten bestraten en de volgende klus bellen wij ze weer. Kortom, wat ons betreft, een echte aanrader !!!
  • Review door Frank, Almere
    Beoordeeld op 1 jul 2012
    herbestraten zijtuin
    goede job hard gewerkt, zijn wel een aantal stukken die netter hadden gekund. Goede prijs, komen hun afspraken na.
  • Review door Floris, Utrecht
    Beoordeeld op 26 jun 2012
    Diverse tuinbestrating
    De mannen van Van Bennekom werken hard, nauwkeurig en zijn erg klantgericht. Afspraak is afspraak en dat geldt ook voor de afgesproken prijs. Kortom, een aanrader voor bestrating en ander zwaar buitenwerk.
  • Review door ron, Zwolle
    Beoordeeld op 25 jun 2012
    met spoet aanleggen flagstones
    De heren van allround multie dienst hebben super goed werk geleverd de opdracht is zeer netjes en snel uitgevoerd het is een geweldig bedrijf ze hebben een lange dag gemaakt en met een super geweldig resultaat bedankt jongens prima werk ik zou tegen iedereen zeggen huur dit bedrijf in en u zal er geen spijt van hebben
  • Review door Seline, Utrecht
    Beoordeeld op 20 jun 2012
    Bestraten achtertuin met kinderkopjes van 10x10cm
    Ik kan maar 1 advies geven: huur deze mensen nooit in voor het aanleggen van uw bestrating! Begin juni hebben de mannen van van Bennekom mijn achtertuin bestraat met Portugese kinderkopjes. Toen lagen de keitjes zo ver uit elkaar dat er hier en daar bijna een hele steen tussen paste en verder lag een groot deel van de stenen met de verkeerde kant naar boven. Toen ik dat ontdekte heb ik van Bennekom gelijk gebeld. Ze zijn toen een paar dagen later terug gekomen om de bestrating opnieuw te leggen. Los van het feit dat het absoluut niet netjes is gelegd (lelijke randen etc.), ontstond er dit keer ook een functioneel probleem: omdat ze de eerste keer een laagje cement eronder hadden gelegd wat inmiddels was uitgehard, kwamen de stenen dit keer veel te hoog te liggen met als gevolg dat de schuurdeur niet meer open ging. Daarom hebben ze de stenen ter plaatse van de schuur naar beneden getimmerd, maar daardoor liep er bij de eerste de beste regenbui die volgde allemaal water de schuur in. Dus toen heb ik de mannen weer gebeld en hebben we wederom een afspraak gemaakt voor het herstel. Voor 2 weken later, want eerder konden ze niet. Staan ze ineens een week eerder al op de stoep! Tja, toen stond ik net op het punt om weg te gaan en om ze nou alleen in mijn huis te laten, dat zag ik natuurlijk niet zo zitten. Dus vroeg ik of de mannen gewoon de week erop, op de afgesproken datum wilden terugkomen. Dat zouden ze doen, maar die bewuste datum zijn de mannen gewoon niet komen opdagen! En bij iedere daaropvolgende poging tot contact gaven de mannen niet thuis, zelfs niet na het toesturen van een aangetekende brief! Omdat de bestrating bij de openslaande deuren en schuifpui ook veel te hoog lag, zouden de dorpels op den duur gewoon verrotten. Daarom zat er niets anders op dan een andere - kundige - stratenmaker te zoeken om de bestrating alsnog te laten herstellen en die heb ik gelukkig gevonden in de vorm van Kasteleijn bestratingen uit Utrecht. Zij hebben de bestrating helemaal opnieuw, en dit keer hartstikke netjes aangelegd, voor een zeer schappelijk bedrag. Daardoor kan ik nu, 3 maanden later, eindelijk genieten van het terras in mijn tuin, maar niet dankzij de heren van van Bennekom. Op de foto's is te zien hoe schots en scheef de bestrating lag nadat van Bennekom voor de 2e keer was geweest; om te janken!
    (Bewerkt op 5 sep 2012)

ten eerste hebben wij het er niet bestraat zoals de foto`s het laten zien ..ten tweede zijn wij met 3 man bij u aan de deur geweest om het probleem aan te pakken ..toen stuurde u ons gewoon weg want u had geen tijd ..dus van onze kant hebben wij er alles aan gedaan om het op te lossen asl u een afspraak maakt en dan op de dag gewoon aangeeft dat u geen tijd heeft en dan ook zeg kom volgende week maar weer terug dan houdt het voor ons ook een keer op

Reactie geplaatst 5 sep 2012