Adriaansen Onderhoud

Adriaansen Onderhoud beoordelingen (74)

• Review door Ed, Naaldwijk
    Beoordeeld op 19 jun 2018
    Badkamer nieuwbouw & 2x toilet
    Wat een prima aannemer. Vooraf duidelijke offerte. De tegelzetter heeft meer dan prima werk geleverd. Goede vakman, neemt de tijd, maar daardoor wel kwaliteit leveren. Marcel is een goede ondernemer, goede vent en komt de afspraken na! Tip: zorg dat je veel op het werk aanwezig bent, als de badkamer niet recht toe recht aan is. Het is altijd een kwestie van keuzes, maar dan wel belangrijk om de communicatie goed te laten verlopen. Het komt van 2 kanten, zo'n project!
  • Review door Tim, Den Haag
    Beoordeeld op 6 mrt 2018
    Badkamer + 2 toiletten
    Fijne samenwerking met Adriaansen. Net werk afgeleverd. Bedankt!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Zoetermeer
    Beoordeeld op 7 dec 2017
    Badkamer leidingwerk Zoetermeer
    Onze ervaring met Adriaansen Onderhoud was erg goed. Konden snel langs komen om de situatie te bekijken en legde vervolgens een eerlijke prijs neer. Ik zou ze zeker nogmaals inschakelen!
    (Bewerkt op 24 apr 2024)
  • Review door erik, Den Haag
    Beoordeeld op 23 jan 2017
    Badkamer en apart toilet renoveren.
    Adriaansen onderhoud gekozen in verband vele positieve referentie en goede prijs/kwaliteit verhouding. Marcel en zijn crew hebben onze badkamer en toilet kundig, snel en conform afspraak gerenoveerd. Communicatie is goed en alle heren zijn netjes en vriendelijk. Wij zijn erg blij met het resultaat, over duurzaamheid valt niks te zeggen, heren zijn net klaar. Wat ons betreft ..aanrader!
  • Review door Dennis, Delft
    Beoordeeld op 12 okt 2016
    Renoveren badkamer en toilet
    Wij zijn erg tevreden met het resultaat. Het communiceren met Marcel ging erg prettig en er werd goed mee gedacht. Voor een volgende klus neem ik voortaan gelijk contact op met Marcel, geen minpunt kunnen ontdekken.
  • Review door Klant van Adriaansen Onderhoud
    Beoordeeld op 11 okt 2016

verwijderen oude badkamer en monteren nieuwe badkamer.

Badkamer is erg mooi geworden. Deze mannen weten duidelijk waar ze het over hebben alles is goed overlegd, afwerking goed, alles netjes en schoon achtergelaten. Adriaansen Onderhoud bedankt voor onze mooie badkamer.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Den Haag
    Beoordeeld op 10 okt 2016
    Plaatsen nieuwe badkamer
    Prima werk geleverd. Vriendelijk en behulpzaam. Hebben verstand van zaken. Goed werktempo. We zijn zeer tevreden over het eindresultaat.
  • Review door Marvin, Pijnacker
    Beoordeeld op 19 apr 2016
    Sanitair aansluiten / aanleggen nieuwbouw woning
    Prima bedrijf, die alle gemaakte afspraken na komt. Er is keurig gewerkt. Voor een volgende badkamer, neemt ik weer Marcel en zijn team.
  • Review door Ido, Zoetermeer
    Beoordeeld op 23 apr 2015
    badkamer van 2,25 x 2,50m slopen en opnieuw opbouwen
    We zijn ontzettend tevreden met Adriaansen en hoe hij onze badkamer heeft afgebroken en opnieuw heeft opgebouwt. In 12 dagen heeft hij de klus geklaard. Ook nog een lekkage verholpen die we in een van de leidingen van cv ketel hadden. Hij denkt goed mee en komt met oplossingen als het toch net even anders loopt. De mensen die hij in dienst heeft zijn zeer professioneel en leveren goed resultaat op.