Blog

4 tips om de beste onderaannemer te vinden

29-11-2021

Loopt je agenda over van werk en wordt het je allemaal teveel? Je wilt je bedrijf laten groeien, maar je wilt geen personeel aannemen? Heb je een vakman nodig die gespecialiseerd is in een specifieke taak?

Focus op de 3 favoriete functies van onze vakmensen

01-10-2021

Een "Directe aanvraag", filteren op "Bekijk de opdrachten zonder reactie'' en opdrachten sorteren op ''Aanbevolen voor jou", dit zijn de 3 functies die vakmensen het meest waarderen op ons platform. Ontdek ze in detail in ons artikel en doe er je voordeel mee om jouw kansen op het binnenhalen van opdrachten te vergroten.

5 tips om potentiële klanten sneller te veranderen in opdrachtgevers

02-08-2021

Wanneer je reageert op nieuwe opdrachten, kan het zo zijn dat consumenten niet snel iets van zich laten horen. Dit kan frustrerend zijn, maar blijf positief! Hoe zorg je voor die handtekening op de offerte na deze periode van stilte? Ontdek onze tips om potentiële klanten sneller te veranderen in opdrachtgevers.

Hoe organiseer je je activiteiten deze zomer?

25-06-2021

Goede time management, het optimaliseren van je vrije tijd en de tijd van je werknemers... Hier volgen enkele basisprincipes die altijd handig zijn om te onthouden om je bedrijf optimaal te runnen, zelfs tijdens het zomerseizoen.

Buiten tegelen verven: wat komt erbij kijken?

02-06-2021

Zoek je een nieuwe look voor je terras of het pad in de tuin, maar heb je geen zin om de bestrating die er ligt te verwijderen? Of zijn de tegels die er liggen niet mooi meer en zoek je een goedkope oplossing om dit te verbeteren? Kies dan voor buiten tegelen verven. Terrastegels verven of stoeptegels verven is misschien niet het eerste waar je aan denkt, maar het kan echt. In dit artikel vertellen we je meer over de mogelijkheid om buiten tegelen te verven. Je leest waar je op moet letten en hoe je deze klus het beste aanpakt.  

Buiten tegelen verven

Plinten verven: ontdek onze tips

02-06-2021

Wil je je plinten laten matchen bij de muur? Of juist bij je vloer? Dan kun je de plinten verven. Dit geldt voor zowel houten als kunststof plinten. Hoe je die klus het beste aanpakt, vertellen we je in dit artikel. Wil je na het lezen van onze tips toch liever een professionele schilder inschakelen voor deze klus? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Op Werkspot plaats je je klus eenvoudig online en kom je snel in contact met ervaren schilders die jouw plinten kunnen verven.

Plinten verven

Gestucte muur verven: ontdek de opties

02-06-2021

Zijn jouw wanden voorzien van een strakke laag stucwerk? Als de wanden nog niet in de gewenste kleur zijn, kun je de muren zelf schilderen. Een gestucte muur verven is een klus die je prima zelf uit kunt voeren, mits je natuurlijk weet waar je op moet letten. Heb je geen tijd om gestucte muren te verven? Dan kun je altijd overwegen een professioneel schilder in te huren. Via Werkspot kom je eenvoudig met vakmensen in contact.

Gestucte muur verven

Trespa schilderen? Ontdek de tips

02-06-2021

Voor de gevel van woningen zijn de afgelopen tientallen jaren verschillende materialen gebruikt. Een van deze materialen is Trespa, een onderhoudsvriendelijk materiaal. Toch kan het materiaal na enkele jaren verkleurd zijn door weersinvloeden of door achterstallig onderhoud. Trespa schilderen is geen eenvoudige klus, zeker omdat de klus op grote hoogte gebeurt. Bekijk in dit artikel de tips en alternatieven voor het verven van Trespa. 

Trespa schilderen? Ontdek de tips

Schutting verven of beitsen? Ontdek de opties

02-06-2021

Een schutting heeft vaak een functionele reden, denk aan het voorkomen van inkijk of het kunnen afsluiten van de tuin tegen inbrekers. Ook al zien veel mensen een schutting als noodzakelijk kwaad. Als je er eentje laat plaatsen wil je natuurlijk wel een mooi exemplaar om tegenaan te kijken. Je houdt hier al rekening mee met de aanschaf, maar na enkele jaren wil je misschien een nieuw kleurtje op de schutting. Of wellicht ben je net verhuisd en voldoet de schutting niet helemaal aan je smaak. Het is ook denkbaar dat de huidige schutting prima voldoet, maar dat je het hekwerk extra wil beschermen tegen weersinvloeden. Wat je reden ook is: een schutting verven geeft al snel een totaal andere uitstraling aan de tuin. 

Schutting verven of beitsen