Blog

Cadeautips voor je huis

01-12-2022

Je bent druk bezig met de Sinterklaas- en kerstinkopen, maar heb je ook aan je huis gedacht? Jij weet precies welk cadeau het verdient. Ontdek het in ons artikel de ideale cadeaus voor thuis.

Tips om je huis een make-over te geven

16-11-2022

Je huis een make-over geven begint al voordat je het deksel van de verf haalt. Vraag het elke professional en deze zal zeggen dat het allemaal draait om een goede planning en voorbereiding. Denk je erover om je huis opnieuw in te richten? Hier zijn onze tips om het goed te doen.

5 manieren om meer ruimte in huis te creëren

03-11-2022

Kleren, kinderspeelgoed en stapels schoenen, het is makkelijk om rommel te maken, maar gelukkig zijn er genoeg tips om je huis op te ruimen. Bekijk onze ruimtebesparende ideeën, of je nu je huis wilt verbeteren of juist extra ruimte wilt creëren.

4 tips voor een energiezuiniger huis

06-10-2022

De temperaturen dalen en daarmee staat het stookseizoen voor de deur. Maar nu de energiekosten deze winter tot recordhoogte stijgen, komen deze tips voor een energiezuiniger huis precies op tijd:

Klussen die je beter kan doen voordat de wintertijd ingaat

05-10-2022

Nog een paar weken en de klok gaat een uur terug, dus welke klusjes moeten nog gedaan worden voordat de wintertijd ingaat? Nu de nachten steeds langer worden, is het belangrijk het aantal uren natuurlijk daglicht optimaal te benutten. Hierdoor kunnen vakmensen niet alleen langer doorwerken omdat ze beter kunnen zien wat ze doen, maar ook voorkomen dat je tot het voorjaar moet wachten om bepaalde klussen te doen. Hier is onze lijst met herfstklussen die je beter nu kan inplannen:

Herfst checklist: 7 klussen die je huis herfstproof maken

01-09-2022

Het is bijna september, wat betekent dat we ons nu moeten gaan voorbereiden op het herfstweer. Bekijk deze zeven klussen en laat ze zo nodig uitvoeren om ervoor te zorgen dat je huis klaar is voor de natte, koudere dagen van de herfst.

Repareren of renoveren?

25-08-2022

Bij welke klussen voldoet reparatie en en wanneer is renovatie nodig? Weet je niet zeker of de scheur in de muur kan worden gerepareerd, of dat je oude schutting nog een winter mee kan? Als je niet zeker weet of je moet repareren of volledig renoveren, zoek dan een vakman op Werkspot om je te laten adviseren en te beslissen wat het beste is. Ontdek in ons artikel enkele voorbeelden van herstelwerkzaamheden.

Vind de juiste vloerspecialist in 7 stappen

12-08-2022

Een van de grootste en makkelijkste veranderingen die je in huis kan doen, is het opknappen van je vloer. Of je nu oud versleten parket opnieuw laat schuren en oliën, of het laat vervangen voor onderhoudsvrij PVC, een vloerrenovatie kan een woning tot leven brengen en mogelijk de waarde van je huis verhogen. Een klus als het leggen of renoveren van een vloer vereist specifieke vaardigheden en ervaring, dus het is essentieel dat je de juiste vloerenlegger vindt. Met deze 7 stappen vind je de juiste vloerspecialist.

Weg met die vieze geuren in huis!

28-07-2022

Er is niets vervelender dan vreselijke stank in huis. En hoewel het soms kan worden verholpen door de vuilnisbak te legen of het doucheputje schoon te maken, kunnen meer ernstige problemen in huis deze stank veroorzaken. Wij zijn er om je te helpen bepalen wat die geurtjes kan veroorzaken, en welke vakman je nodig hebt om ze te verhelpen. Met de hulp van vakmensen op Werkspot ruikt je huis snel weer fris.

Maak je huis herfstklaar met deze 3 klussen

13-07-2022

Door je dak tijdens de mooie zomermaanden te laten controleren op eventuele reparaties, blijf je lekkages die tijdens de seizoenswisseling kunnen ontstaan voor. Wacht dus niet langer en vind een dakspecialist op Werkspot voor een dakinspectie voordat de herfst begint. Zo voorkom je niet alleen problemen als het weer omslaat, maar bespaar je jezelf ook een hoop stress én geld. Dit geldt niet alleen voor het dak, maar ook voor andere klussen die je het hele jaar door warm en droog houden.