Vind badkamerspecialisten in Zwolle

Op zoek naar badkamerspecialisten in Zwolle? Met Werkspot, kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele badkamer specialisten zonder enige verplichting.

4.7

Top beoordelingen badkamer specialisten

Onze badkamer specialisten in Zwolle, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 47 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde badkamer specialisten in Zwolle

 • Sayin Service

  Badkamer specialist in Zwolle

  Beoordeling: 4.7 van 54.7555 reviews

  Wilt u zélf de service van Sayin Service ontdekken? Door jarenlange ervaring en passie kunt u rekenen op een hoge servicegraad, kwaliteit en betrouwbaarheid. Of het nu gaat om een c.v. installatie, loodgieterswerk, tegelwerk en het renoveren van uw toilet of badkamer: Sayin Service biedt het. U krijgt altijd op het gedane werkzaamheden 2 jaar systeem garanties! Sayin Service weet als geen ander diensten te combineren met kwaliteit, klantvriendelijkheid en persoonlijke benadering. Wilt u zélf de service van Sayin Service ontdekken? Neem dan contact op voor een afspraak, Sayin Service staat direct voor u klaar!

  Laatste review:

  Sanitair plaatsen of vervangen -

  Prima vakman
 • Max-Tech B.V.

  Badkamer specialist in Zwolle

  Beoordeling: 4.7 van 54.7513 reviews

  Wij zijn gespecialiseerd in reparatie, keuring en inspectiewerkzaamheden aan gas, water, elektra, verwarming, PV-installaties en duurzame installaties. Ook doen wij bouwbegeleiding en advisering. Met vriendelijke groet, Marco Engberink

  Laatste review:

  Kraan plaatsen, vervangen of repareren -

  Max-Tech reageerde vlot, kon snel komen en was goed voorbereid en deskundig. De klus is goed uitgevoerd op een prettige manier. Hartelijk bedankt!
 • Pleyter

  Badkamer specialist in Zwolle

  Beoordeling: 4.9 van 54.95120 reviews

  Pleyter verbouw-renovatie sinds 2002 * Kitten (MEESTAL BINNEN 2WEKEN) Kitten van oa. Complete badkamers Douche hoek Sanitaire toestellen Toiletten Keukens Vloeren Plinten Muur afdekkers Ramen Kozijnen

  Laatste review:

  Douche of bad reparatie -

  Snel, duidelijk en to the point! Goed gedaan!
 • Van 't Ende Montage

  Badkamer specialist in Zwolle

  Beoordeling: 4.7 van 54.75151 reviews

  Wij zijn een allround installatieBedrijf Die zich heeft gespecialiseerd in het plaatsen van buitenkranen Wij monteren buitenkranen voor een hele scherpe prijs. Wij werken alleen met A kwaliteits materialen

  Laatste review:

  Kraan plaatsen, vervangen of repareren -

  Prima ervaring. Goede vakman en hij werkt snel. Twee buitenkranen gemonteerd en via de kruipruimte van de woning de leidingen getrokken. In de kruipruimte was een groot obstakel waardoor weinig werkruimte maar dat heeft hij adequaat aangepakt en de uitvoering goed afgerond.
 • H.B.S. Henk Brinkman Staphorst

  Badkamer specialist in Zwolle

  Beoordeling: 4.7 van 54.7512 reviews

  klus en onderhouds bedrijf. mededeling: * leadkosten worden altijd in rekening gebracht bij klant * offerte kosten worden berekend als de klus NIET doorgaat. * reiskosten worden altijd gerekend

  Laatste review:

  Sanitair plaatsen of vervangen -

  Een goede vakman die keurig volgens afspraak werkt! Netjes de boel afwerkt en zijn werk niet snel afraffelt om een paar centen in zijn zak te steken.
 • Veugen Afbouw

  Badkamer specialist in Zwolle

  Beoordeling: 4 van 5459 reviews

  Mijn Naam is Raymon Veugen ik ben inmiddels al 22 jaar stucadoor. Ik woon nu 4 jaar in Zwolle (binnestad) ik maak het mooi, Ik ben een vakidioot dus heel precies in het werk wat ik aflever. Inmiddels heb ik vele referenties van klanten die uiterst tevreden zijn. Ik reken een zeer scherpe prijs misschien niet de laagste maar zeker niet de hoogste. Ik denk met u mee en door mijn uitgebreide ervaring in de bouw kan ik u op alle vlakken adviseren.

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  De Heer Veugen is langs geweest om te komen kijken. 2x een afspraak gemaakt voor de klus. Uiteindelijk niet op komen dagen. Niet meer te bereiken. Erg vreemd en jammer.
 • FerBouw

  Badkamer specialist in Zwolle

  Beoordeling: 5 van 5556 reviews

  FerBouw! is een jonge, creatieve en gedreven onderneming met een ruime 15 jaar bouw ervaring. Mooie dingen maken voor de mensen dat is wat ik doe! Op, aan of inbouw? badkamer of toilet? Dakkapel/raam of een compleet nieuwe kap? Issoleren? Vloertje? Scheidingswandje? Op maat gemaakte meubels? Etc. Etc. op zoek naar iemand die een totaalplaatje maakt? Ferri is je man....

  Laatste review:

  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen -

  Ferri is relaxed in de omgang, werkt hard en snel, en is kundig. Onze volgende klus laten we zeker weer door hem doen!
 • Keuken Montage Kort

  Badkamer specialist in Zwolle

  Beoordeling: 5 van 5556 reviews

  Beste opdrachtgever, Mijn naam is Wesley Kort en ik ben de eigenaar van Keuken Montage Kort. Laat uw keuken monteren en installeren door Keuken Montage Kort. Door jaren ervaring en veel affiniteit en enthousiasme in ons werk kunnen wij u goed verder helpen met verschillende diensten binnen het installatie-vak van keukens. Wij kunnen de complete montage van uw keuken verzorgen: - plaatsen, monteren en demonteren van complete keukens; - vervangen en aansluiten van inbouw apparatuur en werkbladen; - leveren van aansluitmaterialen. Per keuken verschilt het natuurlijk wat er moet gebeuren en hoe dit moet gebeuren. Om deze reden hebben wij beschikking over alle werktuigen en materialen die horen bij de betreffende klus. Er word altijd gewerkt met eerst klas materiaal en met goed gekeurd professioneel Festool gereedschap. Graag komen we in contact zodat we uw situatie goed kunnen inschatten en kunnen meedenken over de perfecte uitkomst! Met vriendelijke groet, Wesley Kort Keuken Montage Kort

  Laatste review:

  Keuken (de)monteren en plaatsen -

  Heel goed, niks teveel en alles netjes afgeleverd. Komt zelfs nog terug om dingen af te werken.
 • Leiqo BV

  Badkamer specialist in Zwolle

  Nog geen reviews

  Vele jaren ervaring in bouwtechnische diensten, timmerwerken, badkamers, keukens, verbouwingen, interieurbouw en allerhande klussen. Tevens ontwikkelen en exploiteren wij het nieuwe Leiqo bouwsysteem. Een nieuw lichtgewicht en duurzaam bouwsysteem geënt op 'Legolisatie', d.w.z. bouwen volgens de 'Lego' methode. Kijk voor meer informatie op onze site. Hartelijke groet, Het Leiqo team.

 • CS Tegelzetbedrijf

  Badkamer specialist in Zwolle

  Nog geen reviews

  Wij zijn een jong ambitieus bedrijf met een studie bouwkunde, geometric engineering en een ruim aantal jaren ervaring po de bouw. In verband met de Corona uitbraak, hebben wij een carrière switch gemaakt naar uitvoerende werkzaamheden in de installatietechniek en diverse sanitaire opdrachten. Een goede service staat bij ons hoog in het vaandel, daar wij uitkijken naar duurzame relaties. U kunt te aller tijde contact met ons opnemen of een offerte aanvragen. Wij staan 24/7 voor u klaar in deze moeilijke tijden Wij kijken met smart uit naar uw opdracht. Met een vriendeliojke groet, CS Tegelzetbedrijf

Populaire lokale badkamer specialisten in Zwolle

Informatie over badkamerspecialisten in Zwolle

s jouw badkamer aan vervanging toe? Er zijn diverse badkamer specialisten uit de Hanzestad bij ons aangesloten die elke badkamerklus kunnen klaren. Neem vandaag nog contact op met een badkamerinstallateur om jouw badkamer te bekijken. Hij zal je voorzien van vrijblijvend advies op maat.

De badkamerexpert voor iedere badkamerklus is Zwolle

Er zijn diverse badkamer specialisten bij ons aangesloten die grote en kleine badkamerklussen aannemen. Zo zijn zij gekwalificeerd om tegelwandjes te plaatsen en sanitair te installeren, maar kunnen zij ook met gemak een grote badkamerrenovatie aan. De bij ons aangesloten badkamerexperts voldoen aan hoge kwaliteitseisen betreffende de vakmannen en het materiaal waar zij mee werken. Er worden ook regelmatig klanttevredenheidonderzoeken gedaan om te zien of zij de service leveren volgens de standaard die zij beloven. Wanneer je kiest voor een badkamer specialist uit Zwolle die bij ons is aangesloten, ben je verzekerd van een gekwalificeerde vakman die puik werk aflevert.

De badkamer specialist in Zwolle voor alle badkamerklussen

Waarom zou je een aparte vakman inhuren voor de loodgieterswerken, het elektra en het plaatsen van sanitair? Een badkamerexpert uit Zwolle die bij ons is aangesloten kan het allemaal. Van kleine badkamerklussen tot volledige badkamerrenovaties: je kunt het allemaal overlaten aan de badkamer specialist. Overijssel kent veel badkamerinstallateurs die beloven de klus te kunnen klaren, maar wanneer je een badkamerexpert kiest die bij ons is aangesloten, ben je verzekerd van een goede kwaliteit. Bovendien vragen deze Zwolse badkamer specialisten een scherpe prijs voor hun diensten en komen zij gemaakte afspraken altijd na. Kies daarom altijd voor een aangesloten badkamerinstallateur wanneer je op zoek bent naar een vakman voor jouw badkamerklus.

Het renoveren van je badkamer via Werkspot laten uitvoeren?

Nu je een idee hebt van de verschillende badkamerspecialisten uit Zwolle, kun je op zoek naar een vakman die aansluit bij jouw wensen. Ben je benieuwd wat de kosten zijn voor het inhuren van een professionele badkamerspecialist in Zwolle? Bekijk dan wat de gemiddelde kosten zijn voor een gehele badkamer renovatie, stucwerk, het verbouwen van een toilet of het plaatsen van vloer- of wandtegels. Wil je graag een opdracht uitbesteden aan een van de vakmannen van Werkspot? Plaats dan eenvoudig een klus en vergelijk het werk van diverse experts. Wil je vóór het plaatsen van de klus wat reviews lezen over onze specialisten? Dat kan! Bekijk eerder werk van onze vakmannen en kom zo tot een weloverwogen keuze voor een vakman die aansluit op jouw wensen.

Andere vakmensen in Zwolle

 • Aannemer
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur