Vind badkamer specialisten in Wijnandsrade

Op zoek naar badkamer specialisten in Wijnandsrade? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele badkamer specialisten zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde badkamer specialisten in Wijnandsrade

 • Kuifklussen
  Kuifklussen
  Beoordeling: 4.5 van 54.55324 reviews
  Badkamer specialist in Wijnandsrade

  Alles in en om 't huis Lees mijn reviews om een indruk te krijgen van mijn diensten.

  Laatste review:
  Sanitair plaatsen of vervangen-
  Afspraken nagekomen, prettige communicatie, netjes afgewerkt.
 • P.V.B.keukentechniek
  P.V.B.keukentechniek
  Beoordeling: 4.8 van 54.8536 reviews
  Badkamer specialist in Wijnandsrade

  P.V.B. keukentechniek is een bedrijf die zich richt op het maken en vervangen van keukens.

  Laatste review:
  Keukenblad plaatsen of vervangen-
  react fast, good job
 • W.T.S.
  W.T.S.
  Beoordeling: 4.7 van 54.757 reviews
  Badkamer specialist in Wijnandsrade

  WTS BRUNSSUM INSTALLATIE & BOUWSERVICE sinds 1996 LOODGIETERS WERKZAAMHEDEN TEGEL werk EN BADKAMER renovaties CV-, ELEKTRO WERKZAAMHEDEN COMPLETE TOILET EN BADKAMER RENOVATIES

  Laatste review:
  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen-
  Ruud is een zeer ervaren professional, die pro-actief met je meedenkt. Bij ons heeft hij naar grote tevredenheid waterleidingen verlegd en nieuwe afvoeren voor twee extra WC's gerealiseerd. Tevens heeft hij een zwaluwstaart betonvloer, incl afschot voor een inloopdouche gerealiseerd boven op een houten verhoging die ik had gerealiseerd. Ruud werkt snel maar toch nauwkeurig. Verder is hij punctueel en komt hij zijn afspraken na. Ik kan hem iedereen aanbevelen.
 • BSB
  BSB
  Beoordeling: 4.9 van 54.9544 reviews
  Badkamer specialist in Wijnandsrade

  BSB kan je helpen met diverse klussen. Zij staan klaar om al je vragen over Systeemplafonds, Systeemwanden,Laminaat leggen, Plinten plaatsen of vervangen, Ikea Meubels monteren, Kunst of voorwerpen aan muur ophangen, Kattenluikje plaatsen of verwijderen, Binnenwand plaatsen, Sloten plaatsen of repareren, Gordijnrails ophangen, Lamp ophangen, Kitten, Schoonmaak huis of bedrijfspand, Puin of meubilair afvoeren, Gaten boren, Verhuizen, Afzuigkap installeren of vervangen, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Tuinonderhoud, kleine klussen. Te beantwoorden. Neem direct contact op met BSB om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Keukenapparatuur plaatsen of vervangen-
  Klus uitstekend uitgevoerd, ook alles netjes achtergelaten. En goede communicatie over de kosten.
 • Starmans Klussenbedrijf
  Starmans Klussenbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.9517 reviews
  Badkamer specialist in Wijnandsrade

  Starmans Klussenbedrijf. Allround vakman, gevestigd in Voerendaal sinds 2006. Gespecialiseerd in badkamer en toiletrenovatie. Maar ook voor loodgieters/installatie werk,vloeren leggen ( hout,laminaat,tegels),scheidingswanden,schilderwerk etc kunt u bij mij terecht.

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Als je op zoek bent naar een betrouwbare, vriendelijke, sociale klusser, die netjes, secuur werkt en uitstekend werk aflevert… geef dan je klus aan Louis. Van te voren, goed overleg over wat er moet gebeuren en dat komt ook allemaal goed, volgens afspraak. Durf jij, hem jou vertrouwen te geven dan heb jij er geen om kijken naar en krijg je er een mooie badkamer voor terug.
 • De Bont onderhoudsdienst
  De Bont onderhoudsdienst
  Beoordeling: 5 van 5557 reviews
  Badkamer specialist in Wijnandsrade

  De Bont Onderhoudsdienst is een jong bedrijf voor al uw werkzaamheden binnen en rondom het huis. Communicatie met de klant staat bij ons centraal. Wij vinden het belangrijk dat we samen tot een passende oplossing komen voor uw project. Met een hoop passie voor het vak zijn wij altijd enthousiast in de projecten die wij mogen realiseren!

  Laatste review:
  Toilet renovatie-
  Thijs laten komen voor een toiletrenovatie. Op korte termijn kon hij ons toilet renoveren. Alles volgens afspraak en vakkundig gedaan. Hartstikke blij met eindresultaat.
 • Verbouw- en klusservice Ron Schouten
  Verbouw- en klusservice Ron Schouten
  Beoordeling: 4.7 van 54.7534 reviews
  Badkamer specialist in Wijnandsrade

  Ik ben een ervaren bouwkundige die 14 jaar als zelfstandige werkt in het klein klantenwerk. Ik heb tuinkamers, dakkapellen, toiletten en afbouwtimmerwerken gemaakt. Momenteel neem ik hoofdzakelijk binnen werkzaamheden aan, het grotere buiten werk laat ik aan de collega's. Sinds enkele jaren ligt de nadruk van de uit te voeren werkzaamheden hoofdzakelijk bij toilet renovaties, hier is enige expertise ontstaan. Ik voer alle werkzaamheden in eigen beheer uit. Voor stucwerken neem ik, afhankelijk van de werkzaamheden, nog wel eens een collega in de hand om dit uit te laten voeren. Installatiewerk zoals loodgieterswerk, cv werk en elektrawerk voer ik allemaal zelf uit, hoef ik niet te wachten op een installateur wat de voortgang ten goede komt. Eventuele gebreken of onvolkomen heden lossen ik altijd naar goedvinden op. Muurverfwerk neem ik ook aan afhankelijk van de situatie ter plaatse.

  Laatste review:
  Sanitair plaatsen of vervangen-
  Fijne behulpzame vakman, heeft prima werk geleverd!
 • On Time Klus
  On Time Klus
  Beoordeling: 4.3 van 54.3570 reviews
  Badkamer specialist in Wijnandsrade

  Beste Klant, Als u op zoek bent naar een partner voor uitvoering van uw project bent u bij ons op het juiste adres. Wij zijn een klein bedrijf met oog en oor voor uw wensen en voeren onze opdrachten met plezier en zorg uit waarbij ons uitgangspunt is klant tevreden wij tevreden en hopen u daarom binnenkort als klant te mogen ontmoeten. Tevens kunt u bij ons terecht voor het laten uitvoeren van uw badkamer of toilet ruimte in beton cire stukwerk.

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Badkamer renovatie laten uitvoeren. Top vakman met de nodige kennis, ervaring en vaardigheden, denkt actief mee en extra werk is niet te veel gevraagd aan deze klusser. Betrouwbaar en houd zich aan iedere gemaakte afspraak. Als hij de klus aanneemt, is hij fulltime aan de klus zonder met andere klanten bezig te zijn. Prijstechnisch dik in orde. Kan elke euro verklaren, roept niet zomaar een bedrag. Al en met al, zéér tevreden! Voor herhaling vatbaar!
 • Hepa service
  Hepa service
  Beoordeling: 4.8 van 54.8533 reviews
  Badkamer specialist in Wijnandsrade

  Allround klussenbedrijf. Ook voor installatie van uw laadpaal of laadbox t.b.v. het laden van uw auto. De juiste partner voor uw verbouwing / renovatie van keuken,badkamer en toilet. Centrale verwarming-installaties Alle voorkomende elektrotechnische werkzaamheden van meterkast tot wandcontactdoos zijn hier in goede handen en worden geinstalleerd volgens de nederlandse norm. met garantie.

  Laatste review:
  Toilet renovatie-
  Het eerste contact met Hein verliep via een professionele offerte. Zeer gedetailleerd werd aangegeven welke werkzaamheden tegen de gespecificeerde prijs zouden worden uitgevoerd. Het betrof de volledige renovatie van het toilet. Het contact met Hein verliep heel soepel. Afspraken werden korrekt nagekomen. Aan het einde van de werkdag werd de werkplek keurig opgeruimd. De werkzaamheden zijn perfect uitgevoerd. Hein zijn motto is: ik ga voor een 10, maar met een 9 ben ik tevreden. Hein verdient de 10. Ik raad Hein volledig aan.
 • Alfa San Installatiebedrijf B.V.
  Alfa San Installatiebedrijf B.V.
  Beoordeling: 4.7 van 54.753 reviews
  Badkamer specialist in Wijnandsrade

  Sinds maart 2023 is de naam gewijzigd naar Sanitair Meester B.V. Sanitairmeester is een installatiebedrijf met meer dan 12 jaar ervaring in het leveren van kwaliteitsdiensten. Het bedrijf biedt verschillende diensten aan, waaronder sanitaire en waterleidinginstallaties, loodgieterswerkzaamheden en gas werkzaamheden. Sanitairmeester is gespecialiseerd in het installeren van alle soorten sanitaire apparatuur zoals toiletten, douches enzovoorts. wij zijn ook deskundig op het gebied van reparatiewerk voor allerlei lekkages of storingen die u mogelijk tegenkomt bij de installatie of tijdens regulier onderhoudsbezoek. Daarnaast verzorgde Sanitairmeester ook inspecties om eventuele problemen met betrekking tot de veiligheid te identificeren en ze help je graag bij het vinden van eenvoudige manieren om energieverlies door lekkage te voorkomen of bestaande schade aan je woning te herstellen. Het team dat werkzaam is voor Sanitairmeester beschikken over veel expertise op hun gebied; elke medewerker word regelmatig getraind volgens de laatste technologische standaarden die geldend zijn in Nederlandse markten vandaag de dag . Deze training stelt hen niet alleen in staat om jouw project goed afgerond maar ook up-to-date hulpverlening aanbod wat betekent dat je altijd kan reken op kwaliteitsvol service als er iets misgaat! Bovendien behoren alle materialen die word ingezet door dit bedrijf tot degene met hoge normering welke resulteren naast optimale prestaties ,in langere duurzaamheid . Kortom ,Sanitairmeesters services maken hem echt uniek

  Laatste review:
  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen-
  Ik had een spoedreparatie aan een wasmachine kraan nodig. Hij is dezelfde dag nog langs kunnen komen en heeft het erg netjes gerepareerd

4.3

Top beoordelingen badkamer specialisten

Onze badkamer specialisten in Wijnandsrade, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.3 op 5 op basis van 44 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale badkamer specialisten in Wijnandsrade

Populaire diensten

Andere vakmensen in Wijnandsrade

 • Aannemer
 • Behanger
 • Dakdekker
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed monteur

Vind vakmensen bij jou in de buurt