Vind badkamer specialisten in Weesp

Op zoek naar badkamer specialisten in Weesp? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele badkamer specialisten zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde badkamer specialisten in Weesp

 • RPP Services
  RPP Services
  Beoordeling: 4.8 van 54.85371 reviews
  Badkamer specialist in Weesp

  RPP services Is allround op het gebied van klussen. Zoals verbouwingen, installaties, en inrichting in en om het huis. Geen klus is te groot voor ons..... Voor meer info! kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij staan voor service en betrouwbaarheid.

  Laatste review:
  Sanitair plaatsen of vervangen-
  Fijne service, prettig contact, goede nazorg. Aanrader.
 • 24Fix
  24Fix
  Beoordeling: 4.9 van 54.95131 reviews
  Badkamer specialist in Weesp

  English below Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring in de loodgietersbranche en zijn gespecialiseerd in keuken en badkamerverstoppingen en het vervangen van alle kranen. ☑️Volledig verzekerd ☑️Volledige garantie ☑️Geen oplossing → geen betaling ☑️Geen verborgen kosten ☑️Eerlijke hulp of advies wanneer je het nodig hebt We have over 10 years of experience in the plumbing industry and specialize in kitchen and bathroom blockages and replacing all taps. ☑️Fully insured ☑️Warranty on all work delivered ☑️Problem not resolved → no payment ☑️No hidden charges ☑️Honest help or advice when you need it

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Vriendelijk alles in goed overleg en hij is netjes. Gr.frans
 • Yildiz Klussenbedrijf
  Yildiz Klussenbedrijf
  Beoordeling: 5 van 555136 reviews
  Badkamer specialist in Weesp

  Mijn baan geeft me zoveel plezier en voldoening, ik ben heel blij met de goede balans die ik daarin gevonden heb. Ik ben trots dat ik naast het vader zijn van een kind aan een mooie carrière heb kunnen bouwen. Mijn fulltime baan kan ik goed combineren met de zorg voor mijn gezin.

  Laatste review:
  Sanitair plaatsen of vervangen-
  Contact verliep snel en soepel, prettige communicatie, super netjes gewerkt. Top!
 • Klusbedrijf MSZ
  Klusbedrijf MSZ
  Beoordeling: 4.9 van 54.9572 reviews
  Badkamer specialist in Weesp

  Klusbedrijf msz Werkgebied door heel Nederland. Gespecialiseerd in lekkage detectie/leidingwerk herstel/ badkamer renovatie. Meerdere monteurs met allen een eigen specialisme en direct inzetbaar. Gecertificeerde loodgieter. Al het werk wat word uitgevoerd zit garantie op.

  Laatste review:
  Douche of bad reparatie-
  Goed advies gehad en er werd snel gecommuniceerd. Tijdens uitvoering van de opdracht werd er netjes gewerkt en de tijd genomen om zaken uit te leggen. Prettig bedrijf om mee te werken.
 • Pmb bouw
  Pmb bouw
  Beoordeling: 5 van 5559 reviews
  Badkamer specialist in Weesp

  Goeden dag. Als ik me zelf zou moeten omschrijven Dan zal ik me zelf als een 1000 poot.omschrijven Ik ben gespecialiseerd in badkamers en toiletten ik pak het van A tot Z aan. Ik merk dat mijn klanten dat ook erg fijn vinden ! een aanspreekpunt. Alles in goed overleg. Ik heb een garantie plan van 10 jaar aan op mijn werkzaamheden ik werk uitsluitend op basis van een offerte ik kom altijd langs om de klus te bekijken en te bespreken ik kan helaas geen offerte maken op basis van info en foto,s. Mvg Patrick Buitendijk

  Laatste review:
  Toilet renovatie-
  Patrick heeft mijn klus netjes uitgevoerd en is duidelijk geweest in zijn offerte wat ik kon verwachten. Een aanrader dus.
 • Bouwwensen
  Bouwwensen
  Beoordeling: 4.7 van 54.7597 reviews
  Badkamer specialist in Weesp

  Bouwwensen Groep is a multidisciplinary construction organization operating throughout the Netherlands. If you contact our firm for help, you will immediately receive it in any language available to you. We have extensive experience in Netherland, Greece, Poland, Germany and Armenia. We own all modern technologies in the construction industry. We are ready to provide you with the following services: - Full or partial renovation of the bathroom, living room, kitchen and other living rooms; - Overhaul of apartments, houses, shops, offices and other residential and non-residential premises; - Erection and construction of buildings from scratch (house, extension, etc.); - Improvement of the territory (landscape works); - Roofing works, as well as installation of solar panels; - Finishing and front works; - Installation of warm floors of any kind and complexity; - Waterproofing works. Bouwwensen Groep - high quality, reasonable prices and short lead times.

  Laatste review:
  Transport (piano, meubilair, voertuigen)-
  De wasmachine moest vd begane grond naar de 2e verdieping worden verplaatst. Bouwwensen kwam met 3 mannen en in 10 minuten was de klus geklaard. Ik was bang voor beschadigingen aan de muur of trap maar de heren gingen heel voorzichtig te werk. Perfect gedaan en tegen een scherpe prijs.
 • Mirar Bouw
  Mirar Bouw
  Beoordeling: 4.5 van 54.554 reviews
  Badkamer specialist in Weesp

  Als je op zoek bent naar een Badkamer specialist, dan kan Mirar Bouw je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Badkamer plaatsen of renoveren, Kraan plaatsen, vervangen of repareren, IKEA badkamer, Sanitair plaatsen of vervangen, Toilet renovatie... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Had een dag afgesproken om de klus uit te voeren. Opdrachtnemer is niet komen opdagen en heeft op de dag zelf gebeld om aan te geven dat hij niet de benodigde onderdelen en gereedschap had. Uiteindelijk heeft opdrachtnemer de klus niet uitgevoerd. Hier wel een dag voor moeten vrij nemen. Geen nette afhandeling.
 • Melopepo | Klusbedrijf
  Melopepo | Klusbedrijf
  Beoordeling: 5 van 5558 reviews
  Badkamer specialist in Weesp

  Melopepo Klusbedrijf: Transparant, eerlijk en betrouwbaar. Jouw partner voor al jouw renovaties en karweitjes.

  Laatste review:
  Radiatorkranen plaatsen of vervangen-
  I needed to fix the radiator pipes, as those were mixed. Raoul was quick to respond and did a great job. He also gave me some advice around CV settings and air bleeding. Quite happy with the service!
 • Loodgietersbedrijf-Waterfix
  Loodgietersbedrijf-Waterfix
  Beoordeling: 4.8 van 54.85144 reviews
  Badkamer specialist in Weesp

  Waterfix is een jong bedrijf met erg veel ervaring en met veel verschillende specialisaties ,al ruim 20 jaar actief in de loodgieters/installatie branche, zowel particulieren als bedrijven verlenen we onze diensten

  Laatste review:
  Lekkage verhelpen-
  erg prettige ervaring. Duidelijke uitleg wat hij doet en waarom. Voor zover ik het kan beoordelen zeer kundige vakman. Iemand die zijn vak verstaat. IK vond hem wel iets aan de prijzige kant. Maar prima werk gedaan. Klus was 2 weken geleden.
 • H R T Klus- en Onderhoudsbedrijf
  H R T Klus- en Onderhoudsbedrijf
  Beoordeling: 4.8 van 54.8579 reviews
  Badkamer specialist in Weesp

  Mijn naam is Hugo Ik heb een klusbedrijf met 40 jaar ervaring in de bouw en verbouw van woningen en bedrijf ’s ruimtes, ik heb veel werk door aanbevelingen van tevreden klanten, Ik ben gespecialiseerd in: Electra, Loodgieter, Tegelwerk en renovatie van Keukens, Badkamers, Toiletten en kleine verbouwingen van woningen. Ik ben serieus, harde werker en heel precies in mijn werk. Mijn uurtarief is; Voor 1 week of minder € 45 per uur Voor meer dan 1 week € 40 per uur Voor loodgieters en CV werk vanaf € 45 per uur met een minima van 2 uur exclusief 9 % btw + materiaal en parkeerkostenparkeerkosten PS;; Lees eerst goed de aanbieding Ik werk uitsluitend op uur tarief en neem geen werk aan voor een vast bedrag gelieven niet om contact gegevens te vragen, als u niet gebruik wenst te maken van onze aanbieding Bedrijven moeten daarvoor namelijk aan Werkspot betalen Hugo Thomas

  Laatste review:
  Keuken gereedmaken voor plaatsing-
  Werkt precies en denkt goed mee naar oplossingen!

4.7

Top beoordelingen badkamer specialisten

Onze badkamer specialisten in Weesp, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 598 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale badkamer specialisten in Weesp

Populaire diensten

Andere vakmensen in Weesp

Vind vakmensen bij jou in de buurt