Vind badkamer specialisten in Warmond

Op zoek naar badkamer specialisten in Warmond? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele badkamer specialisten zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde badkamer specialisten in Warmond

 • Loodgieter Kluit
  Loodgieter Kluit
  Beoordeling: 4.9 van 54.9534 reviews
  Badkamer specialist in Warmond

  Als je op zoek bent naar een Loodgieter in Leiden of omstreken, dan kan Loodgieter Kluit je verder helpen. Hij levert bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan zijn klanten. Heb je hulp nodig bij Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Riolering en afvoer ontstoppen of reinigen, Kraan plaatsen, vervangen of repareren, Gasleiding aanleggen of vervangen, Gasleiding repareren, Dakreparaties... of een andere klus? Stuur hem dan een bericht, zodat hij je kan helpen en je van een passende offerte kan voorzien. Starttarief €75 ex. btw, incl voorrijkosten Uurtarief hierna €50 ex. btw Leiden +/- 25 km Eventuele parkeerkosten worden doorgerekend Voeg aub duidelijke foto's en een duidelijke situatie omschrijving toe! Zonder dit kan ik helaas geen interesse in de opdracht tonen.

  Laatste review:
  Radiator (ver)plaatsen of vervangen-
  Hij weet wat hij doet. Hij werkt nauwkeurig. Hij communiceert goed en denkt met je mee over verschillende oplossingen. Ik zou hem zeker opnieuw inhuren!
 • 24Fix
  24Fix
  Beoordeling: 5 van 555178 reviews
  Badkamer specialist in Warmond

  Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring in de loodgietersbranche en zijn gespecialiseerd in vervanging van alle kranen en algemeen loodgieterswerk. ☑️Volledig verzekerd ☑️Volledige garantie ☑️Geen oplossing → geen betaling ☑️Geen verborgen kosten ☑️Eerlijke hulp of advies wanneer je het nodig hebt We have over 10 years of experience in the plumbing industry and specialize in all tap replacements and all general plumbing work ☑️Fully insured ☑️Warranty on all work delivered ☑️Problem not resolved → no payment ☑️No hidden charges ☑️Honest help or advice when you need it

  Laatste review:
  Toilet repareren-
  De klus netjes en efficiënt gedaan. Jan T. Purmerend
 • KMC Tegelzetbedrijf
  KMC Tegelzetbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.9543 reviews
  Badkamer specialist in Warmond

  Ik heb 25 jaar ervaring :8 jaar in Griekenland, 12 jaar in Cyprus 5 jaar in Nederland. Hoge kwaliteit werk Matige prijs mensen zijn tevreden.

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  De badkamer is prachtig geworden. Ondanks een vaste prijs nemen ze echt de tijd, komen zelfs met suggesties wat het geheel veel mooier maakt en zijn ze eerlijk en vriendelijk. Zo tevreden dat ze vrijdag beginnen aan de 2e badkamer.
 • IM-Akhrif
  IM-Akhrif
  Beoordeling: 4.7 van 54.7582 reviews
  Badkamer specialist in Warmond

  Zelfbewuste, hardwerkende onderhoudsmonteur die bewezen heeft bij te kunnen dragen aan het soepel functioneren van ketels. Als zelfstandig ondernemer neem ik dit vak zeer serieus en wil ik niets liever dan een tevreden klant achterlaten. Het onderhouden van ketels is mijn dagelijks bezigheid en het wordt nooit saai omdat je elke dag iets bijleert. Ook kunt u mij benaderen omtrent het vervangen/plaatsen van zowel gas als water kranen/leidingen. Wilt u uw ketel goed laten onderhouden dan bent u bij ons bij het juiste adres.

  Laatste review:
  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen-
  Zeer professionele vakman. Heeft uitstekend werk verricht.
 • Yildiz Klussenbedrijf
  Yildiz Klussenbedrijf
  Beoordeling: 5 van 555146 reviews
  Badkamer specialist in Warmond

  Mijn baan geeft me zoveel plezier en voldoening, ik ben heel blij met de goede balans die ik daarin gevonden heb. Ik ben trots dat ik naast het vader zijn van een kind aan een mooie carrière heb kunnen bouwen. Mijn fulltime baan kan ik goed combineren met de zorg voor mijn gezin.

  Laatste review:
  Toilet repareren-
  Netjes gewerkt en kon snel langskomen.
 • illia's klusjesbedrijf
  illia's klusjesbedrijf
  Beoordeling: 4.7 van 54.753 reviews
  Badkamer specialist in Warmond

  illia's klusjesbedrijf is je ideale partner als je een Schilder, Installatiebedrijf, Stukadoor, Aannemer, Kozijnspecialist, Klusbedrijf, Timmerman, Loodgieter, Tegelzetter, Badkamer specialist nodig hebt in Leiderdorp en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, CV-ketel installeren of vervangen, Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Stucwerk binnen... en nog veel meer diensten die wij als Schilder, Installatiebedrijf, Stukadoor, Aannemer, Kozijnspecialist, Klusbedrijf, Timmerman, Loodgieter, Tegelzetter, Badkamer specialist voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Badkamer meubel laten plaatsen. Snel van dienst voor een nette prijs. Goed bereikbaar voor vragen. Niet in 1x goed maar binnen een week opgelost. Prima vakman voor deze klus.
 • Zabik Bouw
  Zabik Bouw
  Beoordeling: 4 van 5451 review
  Badkamer specialist in Warmond

  Heb je een Schilder, Stukadoor, Vloerspecialist, Klusbedrijf, Timmerman, Loodgieter, Tegelzetter, Badkamer specialist nodig in Leiden of omgeving? Zabik Bouw kan je helpen met alle klussen die een Schilder, Stukadoor, Vloerspecialist, Klusbedrijf, Timmerman, Loodgieter, Tegelzetter, Badkamer specialist voor je kan uitvoeren, zoals Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Stucwerk binnen, Badkamer plaatsen of renoveren... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  komen op tijd werken de gehele dag door overleggen welke kleur kit hebben oog voor detail werken netjes vader en zoon. zoon spreekt engels nog niet goed nederlands alles netjes op geruimd en afgevoerd top
 • Platinum Contacts
  Beoordeling: 4.3 van 54.358 reviews
  Badkamer specialist in Warmond

  Amsterdam, Leiden, Den Haag , Utrecht

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  OK
 • LA-Bouw
  Beoordeling: 5 van 5558 reviews
  Badkamer specialist in Warmond

  Het bedrijf is al 14 jaar actief op de Nederlandse markt.Specialisatie in grondige renovaties van badkamers, schilderen, sanitair, elektra.

  Laatste review:
  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen-
  Snelle hulp, goed uitgevoerd.
 • Klusbedrijf Know-how
  Klusbedrijf Know-how
  Beoordeling: 4.9 van 54.9510 reviews
  Badkamer specialist in Warmond

  MBO diploma plus allerlei verschillende certificaten (waaronder bouw en chemische producten) Gespecialiseerd in verbouwing, schilderwerk, badkamer, keuken, montage werkzaamheden ect. Ik werk hoofdzakelijk met A merken. Ik hanteer een uurtarief van 45 tot 55 euro (afhankelijk van het soort werk) exclusief 21% (9% voor schilderwerkzaamheden) BTW. Vakwerk leveren met precisie, nauwkeurigheid en toewijding.

  Laatste review:
  Sanitair plaatsen of vervangen-
  Saro heeft bij mij een inbouwtoilet vervangen, een fonteintje geïnstalleerd en de vloer en wand getegeld. Alles zeer professioneel, snel en efficiënt en prima afgewerkt. Aanrader.

4.7

Top beoordelingen badkamer specialisten

Onze badkamer specialisten in Warmond, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 774 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale badkamer specialisten in Warmond

Populaire diensten

Andere vakmensen in Warmond

Vind vakmensen bij jou in de buurt